Widok
Depilacja light sheer czy vectus?
Szukam osoby, która chodziła na zabiegi depilacji light sheer/light sheer duet/vectus. Dużo naczytałam sie ostatnio o roznych metodach depilacji laserowej i chciałabym zdecydować sie na jeden z tych laserów właśnie. No wiec z tego co widzialam to light sheer jest trochę tańsz niż vectus. Czy vectus rzeczywiscie daje lepsze efekty? Może napiszecie jakie są efekty? Z góry bardzo dziękuję.
ps. odpada tutaj fotodepilacja bo chce aby efekt był na stałe.
ps. odpada tutaj fotodepilacja bo chce aby efekt był na stałe.
Jest na stałe o ile wybierze się na odpowiednią ilośc zabiegów. Kazda osoba powinna przejsć inną ilość zabiegów.No i po roku trzeba tutaj wybrać się na zabieg przypominający ponieważ pojedyncze włoski mogą odrosnąć. Nie na stałe jest fotodepilacja ( tutaj odrastanie włosków następuje mniej więcej po 2 miesiacach). Jesli chodzi o efekty uboczne to są. Chociaż jeśli wybierzesz się do profesjonalnego gabinetu zrobią Ci próbe lasera na mniejszej powierzchni skóry.Tak aby zobaczyć czy dobrze na niego reagujesz. Z tych trzech laserów jakie wymieniłaś najlepszy jest vectus bo to po prostu najnowoczesniejsze urzadzenie.
Ja robiłam łydki i bikini light sheer w 2015 roku. 4 razy i jeden raz poprawka pojedyncze włoski. Na łydkach teraz mam dosłownie pare włosków, mniej niż 10, ale jakiś mi to nie przeszkadza i nie mam ochoty się na razie wybierać na poprawkę. Z bikini trochę gorzej, mam przebarwienia po ciąży i w tych miejscach laser nie zadziałał aż tak rewelacyjnie. Tzn 3/4 włosków się pozbyłam, ale bolało strasznie i przestałam chodzić. Taki efekt i tak mnie zadawała. Teraz czytałam o vectusie ze sam rozpoznaje kolor skory i sam dobiera moc lampy do koloru skory. Nie wiem jakie różnice sa poza tym między nimi.
Bardzo polecam Light Sheera . pierwszy zabieg miałam 8 lat temu na bikini i nie powiem bo miałam ich 5 i teraz przydałaby sie poprawka ale przy dziecku ciężko się wybrać. Już nie wyobrażam sobie życia bez depilacji..... mam kilka włosków na nogach i i troszke więcej na bikini ale to jest może 10% tego co było
Laser Vectus to wspaniałe urządzenie. Polecam tą klinikę https://medycynaestetycznawarszawa.com.pl/oferta/epilacja-laserowa-vectus/
Miałam robione zabiegi dwoma laserami i śmiało twierdze, że vectus jest lepszy, ma większą głowicę, która też chłodzi, laser usuwa też jaśniejsze włoski. Chodziłam do salonu https://www.depicare.pl/ w Warszawie, dziewczyny robią zabiegi bardzo dokładnie w miłej, fajnej atmosferze.