Widok

Depilacja woskiem

Dziewczyny, czym przynieść ulgę po ciężkiej depilacji woskiem (pachy)? Dziś rano poddałam się tym torturom, mam czerwone placki na skórze a jutro wieczorem muszę wyglądać bosko! Jakieś domowe metody? Jakieś kosmetyki??

Pozdrawiam bardzo!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mysle, ze dobrym moze byc sudokrem albo maka kartoflana - czyli to co na odparzenia. ale nigdy nie testowalam. powiem ci tylko tyle, ze z czasem skora sie uodparnia i juz nie jest czerwona :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Albo zmień kosmetyczkę:)
Zmieniam!

Jutro mija tydzień, a ja nadal nie mogę pokazać się w bluzce na ramiączkach. Wiem, że niektóre z Was lubią Świat Alicji, ale do depilacji nie polecam!
A czy ktoś miał robioną depilację pastą cukrową?

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
miałam- mało kosmetyczek to robi, ale w Orłowie koło Klifu robię bikini, koszt ok 50zł ale warto skóra po jest super żadnych kropeczek i czerwonych plam. tylko też boli.
A mogłabyś mi podać namiary na salon niedaleko Klifu?
Mialam nadzieję, że depilacja pastą cukrową boli mniej, a tu widzę, że się myliłam...

salon koło klifu to ideale - w odpowiedzi na pytanie madzi 86 pozdrawiam
ja miałam jest o niebo lepsza :)
Ja mogę polecić Panią Agnieszkę ze Studia Fryzur i Kosmetyki na Świętojańskiej.Chodzę tam od ponad 4 lat i jest suuuuper!
telefon do studia to:(58)661 78 20.
Pani Agnieszka wykonuje depilacje woskiem i pastą cukrową?
Jaki koszt takowych depilacji?

polecam kosmetyczke Monike 517086187, robie u nie wszystko od lat :) zabiegi, masaze, zesy, paznokcie, wosk i paste cukrowa tez robi :)

ja z wlasnego doswiadczenia paste cukrowa odradzam bo robi sie ja dłuzej niz wosk, a jak dla mnie boli tak samo... chcociaz skóra po niej nie jest tak poddrazniona niz po wosku,

jak masz ranki i plamy to smaruj sudokremem...mo zawsze pomagało na poddrazniona skóre

image
rzęsy oczywiscie :)

image
Cennik ma chyba taki jak wszędzie w centrum.Pachy 30 albo 35 złotych.Nie pamiętam,bo jak już idę to na komplet:paszki, bikini, nóżki.
Z tego co mi wiadomo to pastą cukrową raczej nie robi,ale woskiem jest ok tylko ważne czy ktoś kto to robi ma w tym doświadczenie.
Ja polecam linomag - pomaga ja tez chodze do salonu Antonio na bikini i jestem bardzo zadowolona polecam :
Ja korzystam z usług pani Ewy w gabinecie urody Selena w Gdynia na Chylońskiej 198.
Pachy 20 zl, bikini od 25 zl, nogi cale 60 zl.
Nigdy nie wyszłam z ranami po wosku ale słyszałam ze dobry jest alantan albo tribiotic.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny sprawdzilam Antonio super polecam depilacje .
Witam,
Polecam linomag zdecydowanie oraz okłady z lodu. Z mojego doświadczenia wynika, że prawdopodobnie zerwano Pani lekko naskórek podczas depilacji. Dlatego podobnie jak inne Panie polecam na przyszłość depilację pastą cukrową. Sama pracuję na tej metodzie od blisko 3-ech lat. Efekty super, cena umiarkowana, a podrażnienie minimalne. Zapraszam do siebie. Mój tel. 0-507-735-758. Koszt takiej usługi samodzielnie to 40 zł, natomiast przy innych zabiegach 30 a nawet 20 zł. Współpracuję z salonem "Nefretete" przy ul. Marusarzówny 2/28 w Gdańsku. Pozdrawiam i zapraszam
Kochana zmień kosmetyczkę ja chodzę do p. Kasi z Jacques Andre i na początku robiłam depilację woskiem i moja skóra wyglądała bardzo dobrze bez rzadnych plamek i zaczerwienień a teraz p. Kasia namówiła mnie na depilację laserową. Robią to jakąś nową maszyną nic nie boli a jeszcze jeden zabieg i już nie będę musiała w ogóle myśleć o depilacji. Sprawdźcie ofertę na http://www.jandre.pl

Inne tematy z forum Moda i uroda

Coś skutecznego na cellulit (49 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, doradźcie coś dobrego na cellulit. Piję dużo wody, dużo chodzę, spaceruję,...

Nieoperacyjne sposoby na powiększenie piersi (5 odpowiedzi)

Cześć. Zakładam temat tutaj ponieważ praktycznie od zawsze mam bardzo duży kompleks na punckie...

Krem nawilżający 40+ (30 odpowiedzi)

Moja mama ostatnio skarży się na bardzo suchą skórę na twarzy i szuka jakiegoś dobrego...

do góry