Widok
Proszę Pani,też chodzę państwowo do psychiatry dr Wojtas i bardzo ją cenię jako Lekarza i Człowieka. Na każdej wizycie widzę, że psychiatra i psychologia to jej pasja, tylko te kolejki pod gabinetem trochę odstraszają. ale warto, bo skutecznie pomaga.Przypisuje leki i z każdym dużo rozmawia.
Nie znam tej drugiej lekarki, więc się nie wypowiem, ale na internecie ma dobre opinie.Ka.Ka.
Nie znam tej drugiej lekarki, więc się nie wypowiem, ale na internecie ma dobre opinie.Ka.Ka.
kasiu, włączę się do rozmowy. Proszę napisz, czy znasz terapeutę poznawczo-behawioralnego którego możesz poradzić w silnej depresji nerwicowej? CHodzi mi o kogoś, kto nie tylko słucha, ale realizuje po kolei jakiś plan terapeutyczny, i sprawdza czy osiągamy postępy. Taki ktoś, u którego ta terapia ma jakąś strukturę, wyposaża nas w konkretne narzędzia do radzenia sobie z lękiem?
Ja polecam terapeutę Sebastiana Pienkowskiego. Można na znanym lekarzu poczytać opinie o nim. Terapia w nurcie psychodynamicznym, więc trwa trochę, ale efekty długotrwałe są jednak dużo lepsze niż po behawioralnej.
Sama byłam jego pacjentką, również cierpiałam na nerwicę oraz depresję. Po w latach od zakończenia terapii, czasem trudno mi uwierzyć, że tak bardzo zmieniło się moje myślenie.
Sama byłam jego pacjentką, również cierpiałam na nerwicę oraz depresję. Po w latach od zakończenia terapii, czasem trudno mi uwierzyć, że tak bardzo zmieniło się moje myślenie.
Tak Pani Małgorzata Kulikowska.Ale jest problem z dostaniem się tylu pani dr ma pacjentów.Ale z tego co kolezanka chodziła wiem,że warto polecić też w Oliwie Centrum Psychoterapii jakoś przy samym skm jest.Z tym wsparciem bliskich to oni muszą zrozumieć i zaakceptować nasz problem.Dobrze,żeby ktoś z kilka razy był Olu z Tobą na tej terapii,żeby mół zrozumieć rangę Twojego problemu.Bez wsparcia bliskich nie da rady,a oni muszą wiedzieć jak mogą pomóc.W pojedynkę nie da rady człwoiek z nerwicą:(Sama się o tym przekonałam.