Widok

Dermatolog NFZ - Gdańsk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy ma ktoś namiary na przychodnię/dermatologa na nfz? Znane mi miejsca, niestety nie mają podpisanej umowy lub tak jak w przypadku Wojewódzkiej Przychodni Skórno Wenerologicznej przy ul. Długiej nie wiem co się z nimi stało, jak ktoś coś ma to bardzo proszę :) bardzo dziękuję :)
imageimage
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Balitmed na Oruni Górnej, ul Krzemowa
kartuska 4/6
image
image
Poradnia Dermatologiczna - I piętro, pokój 207 (58) 309-82-28
image
image
dziękuję :) próbuję dodzwonić się na kartuską bo nam trochę bliżej :)
imageimage
Dermatologia z przy ul. Długiej jest przeniesiona do szpitala kolejowego.
Polecam Dr Zarazińską i Dr. Czubek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a dokładnie przychodnia przyszpitalna Pomorskiego Centrum Traumatologicznego i Dr.Czubek jest tam ordynatorem dermatologii .
no właśnie kiedyś sama chodziłam tam do dermatologa, i na pewniaka chciałam z małym iść, a tu nie ma, dobrze wiedzieć gdzie przenieśli, dziękuję
imageimage
i terminy tez szybkie, dziś się rejestrowałam do dr Zarazińskiej i mam na 25 czerwca oczywiście nfz
Ja się do Dr.Czubek rejestrowałam i mam na 1 lipca.
niedługie terminy ( 2 tyg!) były jeszcze w kwietniu w przychodni dawnego szpitala kolejowego ( to chyba tam przeniosła się przychodnia wojewódzka)
Za to ja do kolejowego nie mogłam się dodzwonić w żaden sposób :(
Możecie podać mi numer? Bo może ja mam jakiś zły.
''rejestracja: 7640797, 7640803

Rejestracja pacjentów codziennie w godz. 8:00 - 17:00
Dodatkowy numer (58)7640797 do rejestracji telefonicznej w godz. 10:30 - 14:00''

Ja się przez 2 dni dodzwonić nie mogłam,więc musiałam się osobiście zarejestrować
Powiem tak to przykre, ale od razu na wejście zapytałam dlaczego nie mogłam się dodzwonić i usłyszałam, że nie mają czasu odbierać, a jak zapytałam dlaczego w wejściu nie ma informacji, że tym wejściem wchodzi się do Przychodni, Pani zaprzeczyła, twierdząc, że na zewnątrz jest wywieszona taka informacja, zrobiłam nawet zdjęcie, ale usłyszałam, ze przyszłam się kłócić. Współczuje osobom chorym mającym trudności z chodzeniem, bo wędrują nie potrzebnie do innego wejścia.
W przychodni Stogi jest dermatolog. Rejestracja w dniu przyjęcia. Mąż był z Synem w poniedziałek, 40minut przed rozpoczęciem przyjmowania pacjentów i byli u lekarza pierwsi. Dla porównania w Przychodni NCM na Jagiellońskiej mamy termin na połowę września... (dopiero później dzwoniłam na Stogi)
polecam przychodnie na Stpgach, dr Bulińska jest świetną kobietą :) co prawda nie raz zdarza się jej zaskoczyć pacjentów nieoczekiwanym chorobowym lub urlopem, ale nietrzeba sie rejestrować na miesiące wprzód i porada jest konkretna. Nie spotkałam się nigdy z tak dobrą "obsługą" w dniu przyjęcia.. POLECAM! :)
Wiecie czy dalej na Stogach jest aktualna opcja rejestracja w dniu wizyty? Który z obecnie przyjmujących dermatologów jest dobry jeśli chodzi o dziecięce znamiona?

Inne tematy z forum Zdrowie

Penis opada w trakcie stosunku (5 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Mój problem zaczął się niedawno. Razem z moją partnerką mamy 19 lat i od paru...

Polecicie jakieś dobre męskie perfumy? (10 odpowiedzi)

W cenie do max 200 złotych ( na pewno nie dam za perfumy 5 stów jak zdarza sie niektorym)....

Dr Adamowicz onkolog-poszukiwany!! (13 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co się dzieje z dr Krzysztofem Adamowiczem onkologiem pracującym dotychczas w...

do góry