Widok

Dermatolog NFZ który da skierowanie na lampy PUVA.

Witam. Mam łuszczycę i dotąd leczyłam ją u dr. Elżbiety Jasiel Walikowskiej w Sopocie w Derm-al. Jakieś dwa lata temu byłam na lampach PUVA które bardzo mi pomogły, a skierowanie dostałam właśnie od tej doktor ( jako jedyna mi dała skierowanie. Inni dermatolodzy do których chodziłam nie chcieli dać. ) Problem mój teraz polega na tym, że niestety mam bardzo duży wysiew a przychodnia gdzie przyjmuje dr. Elżbieta Jasiel-Wlikowska nie dostała kontraktu z NFZ i teraz przyjmuje tylko prywatnie. Czy ktoś wie jaki dermatolog da takie skierowanie? Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w kolejowym spytaj.

Ja chodzę tam na UVB i od razu mnie przyjęli . Zapewne na PUVA też od razu Cię przyjmą.

Idź do Doktor Czubek
Dzięki. Tylko że wolałabym jakieś dermatologa z Gdyni. Chyba że wystawi mi skierowanie na lampy do Gdyni Redłowa.

Inne tematy z forum Zdrowie

Ona zupełnie nie ma ochoty na seks (4 odpowiedzi)

Jestem z dziewczyną prawie rok na początki związku wyjechała za granicę na 2 miesiące przed...

Hiszpańska mucha, jakie macie doświadczenia? (7 odpowiedzi)

Ciekawi mnie tutaj czy ktoś może stosował srodek taki jak hiszpańska mucha i moze napisać swoje...

Stres w pracy (36 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

do góry