Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Oliwia - ocena nowy temat Korzystałam z usług firmy deska design i jestem pod dużym wrażeniem ich...
~Oliwia
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 5 czerwca 2025

Janek - ocena nowy temat Duży wybór, przemiła obsługa. Polecam!
~Janek
-

Monika - ocena nowy temat polecam salon- bardzo duży wybór, dobra jakość, uprzejma i profesjonalna obsługa
~Monika
-

Dorota - ocena nowy temat Profesjonalna obsługa. Polecam.
~Dorota
-

Marcin - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolony z usługi. Podłoga wygląda pięknie. Montaż sprawny i...
~Marcin
-

Aldona - ocena nowy temat Fachowa obsługa, pracownicy z dużą wiedzą na temat proponowanych produktów....
~Aldona
-

dodano: 4 czerwca 2025

MarlenaG - ocena nowy temat Super produkt oraz fachowy montaż. Salon i obsługa na duzy +
~MarlenaG
-

Aneta - ocena nowy temat Bardzo duży wybór, przemiła atmosfera oraz fachowa obsługa. Naprawdę...
~Aneta
-

Agata Dembowska - ocena nowy temat Jestem bardzo zadowolony z zakupu drzwi w tym sklepie! Świetna jakość...
~Agata Dembowska
-

Bartosz Gajewski - ocena nowy temat Zakup podłogi w tym sklepie to była świetna decyzja! Ogromny wybór wzorów i...
~Bartosz Gajewski
-

Rafał - opinia wątek zamknięty Wszystko z jak najlepszej strony. Szybki termin, jakość wykonaniu, świetny...
~Rafał
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 3 kwietnia 2023

Iwona - opinia wątek zamknięty Polecam, profesjonalna, miła obsługa
~Iwona
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 25 lutego 2021

ZK - opinia wątek zamknięty Polecam, szeroki wybór i podłoga sie dobrze sprawdza jak dotychczas
~ZK
-

dodano: 26 listopada 2020

Gosia - opinia wątek zamknięty Mam absolutnie przepiękną podłogę! Parkiet, a wcześniej wylewka, zostały...
~Gosia
-

dodano: 13 listopada 2020

3 x TAK !!! wątek zamknięty Profesjonalne podejście do klienta, fachowa wiedza oraz przemiła obsługa....
~Marta K.
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 19 czerwca 2019

Piękne podłogi. wątek zamknięty Solidna godna polecenia firma, efekt końcowy prac zarówno w przypadku podłóg,...
~MJS
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 października 2018

Przepiękna podłoga wątek zamknięty Bardzo profesjonalne podejście do klienta, ogromne doradztwo i fachowa wiedza...
~Urszula
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 listopada 2017

Pełen profesjonalizm wątek zamknięty Lepiej trafić z mężem nie mogliśmy. Po 1- ogromny wybór Po 2-...
~Monika K.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 października 2017

Profesjonalna obsługa, dobry asortyment wątek zamknięty Jak w nagłówku - dobry kontakt, pomocni i kompetentni sprzedawcy, szybkie...
~Koko1609
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 czerwca 2017

Profesjonaliści - kunszt deski wątek zamknięty Deska Design polecił mi architekt. Przy pierwszej wizycie w "show room" byłam...
~Ewa
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 10 czerwca 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry