Widok

Deweloper Dom Moich Marzeń (Banino / Dąbrowa)

Jakieś opinie na temat dewelopera Dom Moich Marzeń budującego na skraju Banina i Dąbrowy ? Rozważam zakup mieszkania ale obawiam się wtopić.

Znalazłem coś z marca 2018:

http://kartuzy.naszemiasto.pl/artykul/mieszkancy-osiedla-nowe-banino-dostali-klucze-do-mieszkan,4585939,artgal,t,id,tm.html

A jakieś nowsze opinie na temat wiarygodności tego dewelopera i jakości jego mieszkań ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z tego co wiem klucze z 6 są oddane
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam. Odebraliście klucze z 6 etapu ?

Który etap?

Tez czekamy za odbiorem kluczy ta kobieta nie odpisuje na mejle nic nie wiadomo masakra

Czy coś wiadomo co z odbiorem etapu VI?

Niedługo odbieramy etap VI. Odpukać!

O co chodzi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Drodzy, nasze męki zaraz mają się skończyć - etap VI. Zbierzmy się może, bo trzeba będzie współpracować. Kolejno odlicz :)

Ja jestem z etapu VI. +4793981616

Witam. Ja również etap VII numer tel: 796763002. Czy ktoś wie co tam się dzieje?

Proszę do mnie zadzwonić 692-102-410

Jestem z VII etapu

Szukam osób z VII etapu

KK
2023-02-08 16:42:28
Ma ktoś kontakt z deweloperem
Zero. Nie odbierają, nie odpisują. Byłam dziś na budowie - nic się nie dzieje.
Może skontaktujemy się jakoś? Sprawdzimy, czy wszyscy mają te same informacje co do realizacji?
Jest tu ktoś z etapu VI?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ma ktoś kontakt z deweloperem

Mon
2023-01-31 15:32:28
Może się całkowicie zawineli oszuści. Pism z sądu nie odbierają. Komornik próbował dostarczyć pod adres ,który maja w KRS. Ale zastał tylko właściciela lokalu, który powiedział ,że się wyprowadzili kilka miesięcy temu. Czy ktoś wysyłał do nich jakieś pisma?
Jezusie... Co teraz?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może się całkowicie zawineli oszuści. Pism z sądu nie odbierają. Komornik próbował dostarczyć pod adres ,który maja w KRS. Ale zastał tylko właściciela lokalu, który powiedział ,że się wyprowadzili kilka miesięcy temu. Czy ktoś wysyłał do nich jakieś pisma?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś wie, co tam się dzieje? Odbiór VI etapu miał być w połowie lutego, później przełożyli na koniec marca, a teraz kompletna cisza - nikogo w blaszaku, oba telefony wyłączone, na maile nie odpowiadają.
Czy jest tu ktoś z tego etapu?

Nie najczęściej, tylko tak jest, firma pod starą nazwą jest w sporze sądowym z poprzednim generalnym wykonawcą, pewnie juz czuli nosem przegraną to szybko dzialek sie wyzbywali przez zaciąganie prywatnych pożyczek pod zastaw ( wszystko jest w ksiegach wieczystych-polecam sprawdzic). Potem tą samą działke kupili od pożyczkodawcy ale juz nowa firma. Taki majstersztyk. W sumie sprytni oszuści.
Obwodnica nie będzie tak blisko, ale to że będzie obwodnica to dobrze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2