Widok
Niech Pani nie zadaje takich pytań na tym forum !!! Oprócz tego, że uciekinier z Tworek będzie pod kilkoma nickami przekonywał o tym, że bliźniaki to czworaki to kolejni skoligaceni z developerami będą obrzydzać konkurencję i zachwalać swoich.
Ja przed zakupem bliźniaka objechałem kilka budów i zadałem pytanie już mieszkającym.
Pozdrawiam
Ja przed zakupem bliźniaka objechałem kilka budów i zadałem pytanie już mieszkającym.
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o mieszkanie w nowo budowanym osiedlu to polecam wszem i wobec dewelopera Szymichowskiego. https://szymichowski.pl/ będę mieszkać w ekskluzywnym osiedlu, które on zbudował. To wspaniała przygoda. Pewien jestem, że zamieszkanie w Pruszcz Parku przyniesie mi i mojej rodzinie wiele radości.
Proszę poczytać na stronie: https://www.budstol-invest.pl/
Pytanie jest o polecenia lub niepolecenia konkretnych deweloperów, a nie czy warto. Deweloper jak się dobrze wybierze to moze być opłacalny, więc.. moim rodzicom kupiliśmy nad morze od lokum i są zadowoleni. Więc widać może być okej?? Przykro mi, niesety o Bojanie tutaj nic nie powiem, bo nie wiem, ale wkurzające są takie neatywne od razu komentarze..
wystarczy się przejść po inwestycjach, które już stoją 1-2 lata i próbować z kimś pogadać. Nie wszyscy są skorzy do rozmów bo pełno naciągaczy się kręci. Nikt nic więcej nie powie jak ktoś, komu piękne oczy i czułe słowa dewelopera już nie mydlą rzeczywistości tylko się musi użerać z gwarancjami. Na jednym osiedlu największej inwestycji w okolicy jest już mowa o pozwie zbiorowym więc wiesz, trzeba osobiście ludzi pytać
ej, ludzie deweloper ma tylko dobro innego człowieka na uwadze. Budowane "ekskluzywne" domy z dogodnym dojazdem w miłym sąsiedztwie kilkunastu rodzin w jednym ciągu dają cudowne poczucie bezpieczeństwa i spokoju. Zacieśniają się więzi między mieszkańcami, którzy budowali domy jednorodzinne z przekonaniem, że takie będą nadal stawiane, zgodnie z mpz. Wszyscy sobie pomagamy przy naprawach dróg, wcześniej utwardzanych z e społecznych darowizn. Szanujemy wodę i ograniczamy jej zużycie latem, aby wystarczyło dla wszystkich