Widok

Deweloper

Witam. Rozglądam się nad kupnem bliźniaka. Czy polecacie któregoś z deweloperów który buduje w Bojanie? A którego omijać szerokim łukiem? Mam na oku chociaż jeszcze nie oglądałam blizniak przy Złocistej. Chodzi mi o teren czy nie jest podmokły? Proszę o pomoc.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Salon od północy jest tylko w środkowym rzędzie. Ależ to jest temat nośny dla konkurencji...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niech Pani nie zadaje takich pytań na tym forum !!! Oprócz tego, że uciekinier z Tworek będzie pod kilkoma nickami przekonywał o tym, że bliźniaki to czworaki to kolejni skoligaceni z developerami będą obrzydzać konkurencję i zachwalać swoich.
Ja przed zakupem bliźniaka objechałem kilka budów i zadałem pytanie już mieszkającym.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ciekawe czego się dogadać, jak z tym gościem nic nie idzie, osobiście nie kupiłabym drugi raz od niego
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na Derdowskiego też byłam, ogólnie z zewnątrz ładnie ale ludzie ktorych pytalam zgłaszali sporo uwag. Wszędzie gdzie ogladalam jest właściwie to samo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jakie odpowiedzi otrzymałeś od mieszkających już w blizniakach, pewnie same superlatywy..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Popatrzcie jak po roku odchodzi ostatnia warstwa elewacji z tych budynków. Świadczy to o jakości tych bliźniaków. (ul. Poległych Żołnierzy )
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdzie na Poległych Żołnierzy są bliźniaki?

Akurat mam zadowolonych znajomych na tym osiedlu, widać jak na wszystkim oszczędza zwłaszcza po tych dużych działkach:-)
Rzeczywiście bliźniak na 1000metrów to dzisiaj wyjątkowa oszczędność ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bliźniak na 1000 m2 to nie pomysł dewelopera tylko wymóg prawa, zdaje się MPZP.

Jeśli chodzi o mieszkanie w nowo budowanym osiedlu to polecam wszem i wobec dewelopera Szymichowskiego. https://szymichowski.pl/ będę mieszkać w ekskluzywnym osiedlu, które on zbudował. To wspaniała przygoda. Pewien jestem, że zamieszkanie w Pruszcz Parku przyniesie mi i mojej rodzinie wiele radości.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

Cóż, pojęcie ekskluzywności ma różne oblicza i bywa różnie postrzegane ... ;-);-) szczególnie przez trolli reklamowych ;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

przeczytałem i karolinapolonska napisało "To wspaniała przygoda. Pewien jestem, że zamieszkanie w Pruszcz Parku przyniesie mi i mojej rodzinie wiele radości."
Też mi się wydaje że mieszkanie w parku jest przygodą. Wypchaj sianem sienniki, ławki są twarde.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie no ten post od karlinapolonska to reklama. Kto normalnie by pisał takie bzdury o ekskluzywnym osiedlu i przygodzie w związku z zamieszkaniem w familoku od dewelopera:D
Jeszcze nawet nie potrafi w zdaniu użyć poprawnego rodzaju.

karolina a "pewien jestem" :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę poczytać na stronie: https://www.budstol-invest.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Pytanie jest o polecenia lub niepolecenia konkretnych deweloperów, a nie czy warto. Deweloper jak się dobrze wybierze to moze być opłacalny, więc.. moim rodzicom kupiliśmy nad morze od lokum i są zadowoleni. Więc widać może być okej?? Przykro mi, niesety o Bojanie tutaj nic nie powiem, bo nie wiem, ale wkurzające są takie neatywne od razu komentarze..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wystarczy się przejść po inwestycjach, które już stoją 1-2 lata i próbować z kimś pogadać. Nie wszyscy są skorzy do rozmów bo pełno naciągaczy się kręci. Nikt nic więcej nie powie jak ktoś, komu piękne oczy i czułe słowa dewelopera już nie mydlą rzeczywistości tylko się musi użerać z gwarancjami. Na jednym osiedlu największej inwestycji w okolicy jest już mowa o pozwie zbiorowym więc wiesz, trzeba osobiście ludzi pytać
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ej, ludzie deweloper ma tylko dobro innego człowieka na uwadze. Budowane "ekskluzywne" domy z dogodnym dojazdem w miłym sąsiedztwie kilkunastu rodzin w jednym ciągu dają cudowne poczucie bezpieczeństwa i spokoju. Zacieśniają się więzi między mieszkańcami, którzy budowali domy jednorodzinne z przekonaniem, że takie będą nadal stawiane, zgodnie z mpz. Wszyscy sobie pomagamy przy naprawach dróg, wcześniej utwardzanych z e społecznych darowizn. Szanujemy wodę i ograniczamy jej zużycie latem, aby wystarczyło dla wszystkich
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czyżby chodziło o osiedle koło boiska? W ogłoszeniach jak wystawiali domy, informowali o terminie zakończenia III/IV kwartał 2021 a mamy luty 2022 i jakoś nie widać tabunu "wykończeniowców" wokół budynków.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale za to budują już następne rzędy Gargameli i kolejne .... Ciekawe jak będą ci ludzie wyjeżdżać rano z podporządkowanych bocznych uliczek na Warszawską czy MJr Bojana . ;-) Będzie wesoło jak postoją w korku .. ..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Położą yumby. Każda utwardzona droga i pierwszeństwo mają ci z prawej, bo na Majora Bojana nigdzie nie ma znaku Droga z pierwszeństwem. Jak nie ma oznakowania to zawsze pierwszeństwo z prawej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Zaklęta nora (9 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś wpadnie na pomysł poszukiwania nieruchomości na ul. Kruszyńskiego to niech się...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (18 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (43 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

do góry