Widok

Deweloper

Witam. Rozglądam się nad kupnem bliźniaka. Czy polecacie któregoś z deweloperów który buduje w Bojanie? A którego omijać szerokim łukiem? Mam na oku chociaż jeszcze nie oglądałam blizniak przy Złocistej. Chodzi mi o teren czy nie jest podmokły? Proszę o pomoc.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jakaś firma krzak S-team z resztą pełno krzaków buduje te deweloperskie domy. Nawet członkowie tej całej reiligijnej grupki z ul. Świętego Józefa bawią się w deweloperkę :D To są dobre jaja.

Ktoś na grupę Bojano wrzucał link do pozwoleń na budowę wydanych w Bojanie. Można zobaczyć, kto nam zasr@#!wa Bojano bliźniakami.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chyba na zlotej to kogos jednorazowa budowa. Bo to zaden z tych mi znanych co buduja duzo w Bojanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jaki deweloper buduje na złotej?
Można prosić o link
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Boże deweloperzy ale żenadę odstawiacie z tymi pseudo neutralnymi postami. Czy na kursach deweloperskich też was tego uczą?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja Pani polecam nie słuchać wszystkich tu wymadrzajacych się na forum, też kupilam tutaj dom 2 lata temu mieszka się fajnie, my akurat niedaleko jeziorka, obecnie jedna z ciekawszych inwestycji jest duży bliźniaka na ulicy złotej, wygląda na fajna ofertę. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Standard u dewelopera strasznie się obniżył. Chciałabym ostrzec potencjalnych kupujących przed zakupem nowych domów. Nowe budynki mają ubytki na elewacji, wszystko brudne. Wstawiają uszkodzone okna. Dach przecieka. Usterki wymienione w protokole nie są usuwane. Pan Marcin człowiek o dwóch twarzach. Do podpisania umowy miły i pomocny a po podpisaniu arogancki. Z całego serca nie polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Doskonałe drzwi wewnętrzne do sypialni i łazienki oferuje firma Kornik. Polecam ich produkty. Są eleganckie i modne. Wykonane z dobrego drewna i solidne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja akurat nie jestem przekonany do zakupu mieszkania, zwłaszcza jeśli bierze się na taki cel kredyt, ponieważ nigdy nie wiadomo, czy będziemy w stanie ten kredyt spłacić. Dlatego ja wolę wynająć mieszkanie. Tutaj https://torun.mdr.pl/ znajdziecie ciekawe oferty mieszkań pod najem instytucjonalny, warto się zastanowić. Mieszkania są wynajmowane najemcom już z wykończeniem; są podłogi, glazura, biały montaż, drzwi wewnętrzne. Ściany są pomalowane na biało.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

I tego też im życzę, z całego serca ... ;-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

W latach 20-30 up. wieku w Gdyni był "Pekin" i inne mordory, Żeby tak zeszpecić jedno z najładniej położonych okolic? Wiadomo, trzeba gdzieś mieszkać, ale te bliźniaki to horror! Wszystkie jednakowe.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wsadźcie sobie w 4 litery te deweloperskie potworki. Całe bojano zastawione tym syfem i to na granicy prawa. Mam nadzieje, że w dobie wysokich stóp procentowych i dośrubowanych wymagań co do kredytu większość tych pseudodeweloperów zostanie wymiecionych.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sprawdź sobie inwestycję Morska Park - oprócz fajnej lokalizacji masz pełen monitoring, cichobieżne windy, fajną infrastrukturę - jeśli chodzi o standard to mieszkania mają duże okna z trzywarstwową stolarką.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Spamują frajerzy nawet nie czytaja gdzie wklejają te swoje durne reklamy
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak to zaraz miedzy Bojanem a Dobrzewinem ta Bydgoszcz. Temat w sam raz na to forum :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wieś piękne tylko wójt .....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam zajrzeć na stronę budstol-invest.pl mają nowe domy na sprzedaż w
Bydgoszczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

parafrazując klasyka, wieś piękna ale ludzie ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kup od wójta, jego piesek seba buduje
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odradzam Bojano, wszędzie tylko nie tu. Drogi koszmarne, latem brak wody a mieszkańcy.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecasz osiedle, które się dopiero buduje? Fajny beton się tam miesza? Czy ładnie pustaki układają.

Napisz, że w imieniu dewelopera piszesz takie bzdury a nie wciskasz ludziom kit
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Grupa Bojano Polska (9 odpowiedzi)

Cześć, Czy ktoś ma informację czemu wstrzymana została grupa Bojano?

Rozkłady ZKM Bojano - Gdynia (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy wiadomo coś o planach zwiększenia liczby kursów autobusów na trasie Bojano...

Światłowód w gminie Szemud (15 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

do góry