Widok
Jakaś firma krzak S-team z resztą pełno krzaków buduje te deweloperskie domy. Nawet członkowie tej całej reiligijnej grupki z ul. Świętego Józefa bawią się w deweloperkę :D To są dobre jaja.
Ktoś na grupę Bojano wrzucał link do pozwoleń na budowę wydanych w Bojanie. Można zobaczyć, kto nam zasr@#!wa Bojano bliźniakami.
Ktoś na grupę Bojano wrzucał link do pozwoleń na budowę wydanych w Bojanie. Można zobaczyć, kto nam zasr@#!wa Bojano bliźniakami.
Standard u dewelopera strasznie się obniżył. Chciałabym ostrzec potencjalnych kupujących przed zakupem nowych domów. Nowe budynki mają ubytki na elewacji, wszystko brudne. Wstawiają uszkodzone okna. Dach przecieka. Usterki wymienione w protokole nie są usuwane. Pan Marcin człowiek o dwóch twarzach. Do podpisania umowy miły i pomocny a po podpisaniu arogancki. Z całego serca nie polecam!
Ja akurat nie jestem przekonany do zakupu mieszkania, zwłaszcza jeśli bierze się na taki cel kredyt, ponieważ nigdy nie wiadomo, czy będziemy w stanie ten kredyt spłacić. Dlatego ja wolę wynająć mieszkanie. Tutaj https://torun.mdr.pl/ znajdziecie ciekawe oferty mieszkań pod najem instytucjonalny, warto się zastanowić. Mieszkania są wynajmowane najemcom już z wykończeniem; są podłogi, glazura, biały montaż, drzwi wewnętrzne. Ściany są pomalowane na biało.