Widok

Deweloper

Witam. Rozglądam się nad kupnem bliźniaka. Czy polecacie któregoś z deweloperów który buduje w Bojanie? A którego omijać szerokim łukiem? Mam na oku chociaż jeszcze nie oglądałam blizniak przy Złocistej. Chodzi mi o teren czy nie jest podmokły? Proszę o pomoc.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

A jakie odpowiedzi otrzymałeś od mieszkających już w blizniakach, pewnie same superlatywy..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na Derdowskiego też byłam, ogólnie z zewnątrz ładnie ale ludzie ktorych pytalam zgłaszali sporo uwag. Wszędzie gdzie ogladalam jest właściwie to samo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe czego się dogadać, jak z tym gościem nic nie idzie, osobiście nie kupiłabym drugi raz od niego
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niech Pani nie zadaje takich pytań na tym forum !!! Oprócz tego, że uciekinier z Tworek będzie pod kilkoma nickami przekonywał o tym, że bliźniaki to czworaki to kolejni skoligaceni z developerami będą obrzydzać konkurencję i zachwalać swoich.
Ja przed zakupem bliźniaka objechałem kilka budów i zadałem pytanie już mieszkającym.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Salon od północy jest tylko w środkowym rzędzie. Ależ to jest temat nośny dla konkurencji...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ktory deweloper konkretnie? Jesli te na derdowskiego to dziwne bo sam bylem tez sie pytac ludzi i byli zadowoleni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
Też szukam dewelopera i pytałam się dwa trzy miesiące temu ludzi mieszkających w już niby skończonych. Z zewnątrz tego nie widać ale ile ci ludzie mają nerwów przez nich to się mija z celem. Albo powodzie w ogródkach, albo zacieki na ścianach, w jednym parapety odpadają albo deweloper nie robi zgodnie z projektem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam Prawdziwy Dom i Pana Ryszarda Bobkowskiego. Mieszkam w bliźniaku od tego developera i naprawdę wszystko w porządku. Dobrze zbudowany, ciepły dom, na etapie realizacji można się dogadać tak więc ja naprawdę jestem zadowolony.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

Słabe bliźniaki, patodeweloper MB oszczędza na wszystkim, ściany pojedyncze, akustyka żadna, projekt do bani. Strony świata to sprawa abstrakcyjna (salon od północy)... Byle kupić i się odwrócić... Wyciął w pień mnóstwo drzew, żeby upchnąć jak najwięcej bliźniaków...

Najlepszy deweloper na pomorzu to semar, uczciwosc gwarantowana.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

W zeszłym roku było pisane już o nim On rękę trzyma na wszystkim Tak samo na deweloperce
https://m.trojmiasto.pl/forum/cz-ktos-cos-wie-na-temat-wojta-t936699,4,16.html

@Kagra a będziesz miała potem czas i siłę na ogarynanie takiej własnej posesji? posiadanie domu i działki to naprawdę dużo czasu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Maria
2021-03-12 20:33:14
Tak, tak to wiem. Rozumiem, że skoro naprawiają drogi to myszą je tymczasowo zamknąć.

Prosząc o więcej informacji miałam na myśli sprawę wójta i tej inwestycji.
to czekamy na wyjaśnienia tego co to napisał
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, tak to wiem. Rozumiem, że skoro naprawiają drogi to myszą je tymczasowo zamknąć.

Prosząc o więcej informacji miałam na myśli sprawę wójta i tej inwestycji.

Maria
2021-03-12 14:57:50
Jak to? Proszę o więcej informacji.
wszystkie dojazdy od strony Bojana zamknięte przez budowę S6, proszę zajrzeć na mapy google, tam jest to pozaznaczane gdzie są zamknięte.

Jak to? Proszę o więcej informacji.

Ze
2021-03-12 11:56:20
To trzeba wójta się pytać To jego tylko słupa podstawil
no jeżeli to faktycznie on tym zarządza z tylnego fotela to grozi mu za to bezwzględne więzienie.

I nie ma dojazdu z Bojana. Od Koleczkowa droga zamknięta, Czynu Tysiąclecia też zamknięta.

To trzeba wójta się pytać To jego tylko słupa podstawil
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piękne miejsce osiedla ;-);-) 100 m od S6 ... Cisza, spokój i czyste powietrze .... jak w ich reklamie ;-)

Inne tematy z forum Bojano

Światłowód w gminie Szemud (16 odpowiedzi)

Czy gdzieś już kopią i kładą światłowód?

Niedziela czynu społecznego (7 odpowiedzi)

W najbliższą niedzielę zapraszam wszystkich towarzyszy i wszystkie towarzyszki do zamiatania...

do góry