Widok

Deweloper

Witam. Rozglądam się nad kupnem bliźniaka. Czy polecacie któregoś z deweloperów który buduje w Bojanie? A którego omijać szerokim łukiem? Mam na oku chociaż jeszcze nie oglądałam blizniak przy Złocistej. Chodzi mi o teren czy nie jest podmokły? Proszę o pomoc.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam, czy mają Państwo doświadczenia ze współpracy z deweloperem Semar? Aleja Brzozova?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak się ma do 30 lat i alternatywne finansowanie, np rodziców z gotówką
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepiej zbudowac samemu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam wyłącznie negatywne doświadczenia związane z deweloperami. Chyba najlepiej kupić z rynku wtórnego, zazwyczaj poprzedni właściciel naprawił to co deweloper zrobił źle.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystko zależy od punktu odniesienia .... Polonez też jest limuzyną w porównaniu do Fiata 126...;-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lukasz
2020-11-15 16:20:35
Kupiłem blizniaka na ul.Derdowskiego i szczerze polecam inwestora mdr invest, oni maja tylko fajne lokalizacje a jeśli chodzi o standard wykończenia to na pewno najwyższy ze wszystkich deweloperów w Bojanie(piec,okna,elewacja,ogólna estetyka).
potwierdzam słowa sąsiada, chociaż po elektryku musiałem sporo poprawiać. Przede wszystkim z tym deweloperem da radę wszystko załatwić a to już spory plus sam z siebie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bliźniak czy segment na wsi to jeszcze jakoś jestem w stanie zrozumiec, chociaż wolałem się pobawić w budowę domu. Jednak tych mieszkań na wsi, które teraz budują to przechodzi ludzkie pojęcie. Na takie coś jest naprawdę popyt? Przecież to są takie nowoczesne familoki:D
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupiłem blizniaka na ul.Derdowskiego i szczerze polecam inwestora mdr invest, oni maja tylko fajne lokalizacje a jeśli chodzi o standard wykończenia to na pewno najwyższy ze wszystkich deweloperów w Bojanie(piec,okna,elewacja,ogólna estetyka).
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 11

Poszuka sobie Pani na Partyzantów Kaszubskich. Naprawdę fajna lokalizacja z dobrą drogą (asfalt, płyty) pod same bliźniaki. Buduje się całe kameralne osiedle
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przepraszam ale na pewno nie wydałam 350 tyś na wykończenie mojego m. Chyba masz wszystko ze złota w domu za taką cenę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziękuję, napiszę do nich w poniedziałek. A jaka jest sytuacja deweloperów mamy w ogóle? Znalazłem stronę w Internecie https://korter.com.pl/ gdzie można kupić nowe mieszkania od dewelopera. Z listy wynika, że w naszym mieście jest duży wybór. Jest tu ktoś, kto ostatnio współpracował z deweloperami?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gagitczek, skontaktuj się na priv e-mail kb24.biuro@gmail.com , przedstawimy oferty
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też szukam dobrego dewelopera
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Te za 350 tys. to stan deweloperski, żeby móc tam zamieszkać to drugie tyle musisz włożyć, a nie się zgrywać! Znajdź trzy takie mieszkania w bliźniaku, gotowe do zamieszkania w tej cenie... Powodzenia!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Poszukaj a nie się zgrywasz najtańsze są już za 350 tys .Tak abstrahując od wszystkiego widać że to wiejska mentalność . Ktoś zadaje konkretne pytanie a 99 procent prawi nie na temat . Jak nie macie nic interesującego do powiedzenia albo nie interesuje Was ta tematyka to najprościej nie odpisujcie nic . Macie domy , wille czy szałasy ....co to kogo obchodzi ktoś jest zainteresowany bliźniakiem czy szeregowcem i szuka opinii.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdzie można kupić 3 mieszkania za taką cenę w szeregowcu? Chętnie się dowiem...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co z tymi deweloperami nie tak?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

No tu się z Tobą zgodzę, ceny działek przez 2 lata poszły kosmicznie w górę. teraz poniżej 175 zł/m.kw, ciężko coś znaleść(oczywiście nie mówię o okolicach Trasy Kaszubskiej)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Wszyscy jesteśmy śmieciarzami (6 odpowiedzi)

A przynajmniej tak wyglądają podjazdy większości domów w Bojanie. Śmieciarka odbierająca odpady...

Sołtys Bojana odwołanie (19 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (160 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

do góry