Widok

Deweloper

Witam. Rozglądam się nad kupnem bliźniaka. Czy polecacie któregoś z deweloperów który buduje w Bojanie? A którego omijać szerokim łukiem? Mam na oku chociaż jeszcze nie oglądałam blizniak przy Złocistej. Chodzi mi o teren czy nie jest podmokły? Proszę o pomoc.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja Pani polecam nie słuchać wszystkich tu wymadrzajacych się na forum, też kupilam tutaj dom 2 lata temu mieszka się fajnie, my akurat niedaleko jeziorka, obecnie jedna z ciekawszych inwestycji jest duży bliźniaka na ulicy złotej, wygląda na fajna ofertę. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Boże deweloperzy ale żenadę odstawiacie z tymi pseudo neutralnymi postami. Czy na kursach deweloperskich też was tego uczą?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jaki deweloper buduje na złotej?
Można prosić o link
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chyba na zlotej to kogos jednorazowa budowa. Bo to zaden z tych mi znanych co buduja duzo w Bojanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakaś firma krzak S-team z resztą pełno krzaków buduje te deweloperskie domy. Nawet członkowie tej całej reiligijnej grupki z ul. Świętego Józefa bawią się w deweloperkę :D To są dobre jaja.

Ktoś na grupę Bojano wrzucał link do pozwoleń na budowę wydanych w Bojanie. Można zobaczyć, kto nam zasr@#!wa Bojano bliźniakami.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Uwaga właściciele psów (7 odpowiedzi)

Uwaga właściciele psów Szczególnie apel kierujemy do mieszkańców ul. Miłej w Bojanie, w...

do góry