Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Natalia - ocena Współpraca z deweloperem przebiegała bardzo profesjonalnie i na wysokim...
~Natalia
-

ostatnia odp. 22 godziny temu

dodano: 22 sierpnia 2025

Przemysław - ocena Do etapu umowy deweloperskiej nie mam zastrzeżeń i jestem pod wrażeniem....
~Przemysław
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 19 sierpnia 2025

Maria Kamińska - opinia wątek zamknięty Indywidualne podejście do każdego Klienta, nowoczesne rozwiązania budowlane,...
~Maria Kamińska
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 25 stycznia 2022

Maniek - opinia wątek zamknięty Jesteśmy po odbiorze domu na Kalinowej, wszystko w jak najlepszym porządku,...
~Maniek
1

ostatnia odp. 4 dni temu

Patryk - opinia wątek zamknięty Profesjonalna i elastyczna obsługa , Widać ze zależy firmie na udanej...
~Patryk
1

ostatnia odp. 4 dni temu

Mariusz Stoltmann - ocena Jako partner biznesowy polecam współpracę z 3City Estate. Doceniam otwartość...
~Mariusz Stoltmann
2

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 29 marca 2024

Dawid i Anna Jaskulscy - ocena nie opublikowano Solidny deweloper. Wzorowy stosunek jakość do ceny. Pierwszy...
~Dawid i Anna Jaskulscy
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 11 kwietnia 2024

Karolina - ocena Pseudo deweloper z lekceważącym podejściem do klienta. Jestem właścicielem...
~Karolina
3

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 17 czerwca 2024

Łukasz - ocena Szanowne 3cityEstate, od kilku miesięcy (zgłoszenie z 6-go lutego 2024)...
~Łukasz
2

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 14 lipca 2024

Aneta - ocena Moje doświadczenie z firmą 3 City Estate było jednym z najgorszych w moim...
~Aneta
2

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 20 czerwca 2025

curly5 - ocena Ostrzegam wszystkich potencjalnych nabywców przed tym deweloperem!!!...
~curly5
2

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 8 marca 2024

Wkurzony Klient - ocena Firma 3 City Estate nie oddała Klientom 1 etapu inwestycji Jasieńskie Domy I...
~Wkurzony Klient
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 9 marca 2024

Jakub - ocena Brak profesjonalizmu, kontaktu kompetencji. Niedotrzymywanie terminów...
~Jakub
1

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 9 marca 2024

Joanna - ocena małokacka invest Komfor - bardzo częste awarie windy !!!!! Wycieki wody,...
~Joanna
1

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 27 maja 2025

Tomek - ocena Budynek został oddany z opóźnieniem, ale to jedyna istotna wada, którą można...
~Tomek
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 9 stycznia 2025

Piotr - ocena Kupiłem nowy dom na Migdałowej i jestem nim absolutnie zachwycony! Piękna...
~Piotr
2

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 21 marca 2025

Anna - ocena Bardzo słabe wykonanie, tragiczny kontakt, nierespektowanie rękojmi !!!
~Anna
4

dodano: 20 listopada 2024

Karolina - ocena Wszystko przebiegło sprawnie, dom porządnie wykonany, lokalizacja super -...
~Karolina
2

dodano: 16 kwietnia 2025

Monika - ocena Wszystko super, do momentu odbioru domu. Później już nie istniejesz, zero...
~Monika
2

dodano: 14 maja 2025

asia - ocena Mieszkańcy dużego bloku na Przymorzu od lat pozostawieni sami sobie. Big Boy...
~asia
-

dodano: 8 sierpnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
3437

1963

wątków

do góry