Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Det - ocena Wszystko cieknie
~Det
-

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 7 października 2025

Kasia - ocena Byliśmy na targach i Pan Maciek z obsługi kapitalnie wszystko wyjaśnił o...
~Kasia
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 3 października 2025

Dana - ocena Mieszkamy w domu w Gdańsku Karczemkach od 15 lat. City House wybudował nam...
~Dana
1

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 31 sierpnia 2025

Aneta - ocena Dom jest dokładnie taki, jakiego szukaliśmy. Jesteśmy bardzo zadowoleni....
~Aneta
1

dodano: 1 października 2025

Maciej - ocena Bardzo polecam. Profesjonalne i uczciwe podejście do klienta. Ciekawa...
~Maciej
-

dodano: 1 października 2025

Przemek - ocena Zdecydowanie polecam Monting-Development i inwestycję Oxygen Park. Osiedle...
~Przemek
-

dodano: 26 września 2025

Michał - ocena Dziękuję za wysokiej jakości lokal na Osiedlu Gdynia Wiczlino II. Stolarka...
~Michał
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 19 września 2025

Anna - ocena Proszę omijać szerokim łukiem. Osiedle Zen w Gdańsku. Problemy dotyczą nie...
~Anna
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 11 września 2025

Marek - ocena Firma odkupiła ode mnie działkę zgodnie z ustaleniami i dotrzymaniem...
~Marek
-

dodano: 11 września 2025

Betty - ocena Profesjonalna i bardzo pomocna obsługa biura sprzedaży, szczególnie w...
~Betty
-

dodano: 10 września 2025

Jan - ocena Należę do tzw. upierdliwych klientów, a jednak Panie w Robygu dały mi radę :)...
~Jan
-

dodano: 10 września 2025

Bartek - ocena Chciałem podzielić się opinią na temat Biura Sprzedaży dewelopera. Bardzo...
~Bartek
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 9 września 2025

Jaro - ocena Firma nierzetelna. Jakość wykonywania usług średnia. Usterki nie usunięte do...
~Jaro
-

dodano: 5 września 2025

Szymon - ocena Deweloper, dla którego ważna jest jakość i dobry kontakt z klientem. Buduje...
~Szymon
-

dodano: 5 września 2025

Ewa - ocena obsluga bardzo dobra i samo osiedle jest świetne - mieszkam tu od 5 lat i...
~Ewa
-

dodano: 2 września 2025

Artur - ocena Kupiłem mieszkanie w pięknym miejscu na Wiśniowej Alei. Jest zieleń, spokój i...
~Artur
-

dodano: 1 września 2025

Paweł - ocena Zakupiłem mieszkanie na osiedlu Szumilas. Osiedle jest pełne zieleni, las,...
~Paweł
-

dodano: 1 września 2025

Marcel - ocena Czuję się zwyczajnie oszukany pośredniczka najpierw zachwalała stan...
~Marcel
-

dodano: 25 sierpnia 2025

Natalia - ocena Współpraca z deweloperem przebiegała bardzo profesjonalnie i na wysokim...
~Natalia
-

dodano: 22 sierpnia 2025

I.M. - ocena Kupno mieszkania na terenie Trójmiasta od tego dewelopera jest bardzo...
~I.M.
-

dodano: 21 sierpnia 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
3458

1982

wątków

do góry