Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Krzysztof - ocena nowy temat Inwestycja scarpa przy ul. Kartuskiej w Gdańsku profesjonalne doradztwo i...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 25 czerwca 2025

Jan - ocena nowy temat Niestety jestem mega zawiedziony. Allcon zrobił bardzo ładne osiedle na...
~Jan
5

dodano: 18 lipca 2024

Aneta - ocena Moje doświadczenie z firmą 3 City Estate było jednym z najgorszych w moim...
~Aneta
-

dodano: 20 czerwca 2025

Anna - ocena Kupiliśmy z mężem mieszkanie od Allcon w inwestycji Linea. Jesteśmy bardzo...
~Anna
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 13 czerwca 2025

Domi - ocena Bardzo fajna obsługa w biurze. Miła atmosfera i cierpliwosc do moich...
~Domi
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 11 czerwca 2025

Agata Zn. - ocena Polecam tego dewelopera. Zakupiłam mieszkanie w inwestycji Szmaragdowy Park i...
~Agata Zn.
-

Paulina - ocena Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Wszystko przebiegło zgodnie z...
~Paulina
-

Bartosz - ocena Najgorszy deweloper z jakim miałem styczność. Odbiór mieszkania (inwestycja...
~Bartosz
-

dodano: 10 czerwca 2025

Ala - ocena Usterki cały czas wychodzą nawet po gwarancji. Omijać szerokim łukiem jeśli...
~Ala
-

dodano: 10 czerwca 2025

Karolina - ocena Pseudo deweloper z lekceważącym podejściem do klienta. Jestem właścicielem...
~Karolina
1

dodano: 17 czerwca 2024

Maverick - ocena Osiedle Oxygen Park wspaniałe się prezentuje, duże okna sprawiają że...
~Maverick
-

dodano: 8 czerwca 2025

Robert - ocena Mieszkanie na Wiszacych Ogrodach oraz obsluga na najwyższym poziomie. W...
~Robert
-

dodano: 7 czerwca 2025

Andrzej - ocena Bardzo polecam.
~Andrzej
-

dodano: 6 czerwca 2025

MARTA - ocena Ładne osiedle, położone w bardzo dobrym punkcie. Świetna komunikacja i dostęp...
~MARTA
-

dodano: 6 czerwca 2025

Henryk - ocena Terminowy deweloper, jakośc wykonania pozytywna. Obsługa klienta bardzo...
~Henryk
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 3 czerwca 2025

curly5 - ocena Ostrzegam wszystkich potencjalnych nabywców przed tym deweloperem!!!...
~curly5
1

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 8 marca 2024

Kasia - ocena Bardzo miła obsługa, szybki kontakt i szczegółowe odpowiedzi na pytania. Duży...
~Kasia
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 2 czerwca 2025

Kinga - ocena Jestem bardzo zadowolona z mieszkania. Firma Proneko to przede wszystkim...
~Kinga
-

Karol - ocena Bardzo ładne mieszkania, dobra jakość
~Karol
-

Joanna - ocena małokacka invest Komfor - bardzo częste awarie windy !!!!! Wycieki wody,...
~Joanna
-

dodano: 27 maja 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
3400

1954

wątków

do góry