Widok

Diagnostic Econstellation, czy ktos ma taki inhalator?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
poprosze o opinie.znalazlam na doz.pl i chcialabym kupic.niewiem czy warto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hopka
Beznadziejny , raz robi inhalacje szybko , raz wolno, ogólnie kicha. miałam doczynienia z różnymi inhalatorami ale ten jest do niczego. nawet fajny i w miarę szybki jest SECURANEB PLUS . Jeśli chodzi o głośność pracy to wszystkie są prawie takie same.
Korzystam od 2 lat z Secura Neb Plus . Korzystam bo kupiłam niestety. Najchętniej bym wyrzuciła. Głośny. Ale to jeszcze mały kłopot. Poszczególne części, które trzeba ze soba połaczyć, własciwie mało do siebie pasuja, zaraz po zmontowaniu wszystko od siebie odpada. Maska od nabulizatora. Nebulizator od rurki.Rurka pod ciśnieniem wypada z inhalatora - "strzalając" i strasząc dziecko. Masakra. Muszę trzymać jedna reką dziecko a drugą to wszystko razem w kupie. Dodatkowo po niecałych 2 latach używania (tylko sporadycznie). Plastikowy nebulizator ciężko zarówno złożyć jak i rozłożyć. Plastikowe cześci zwyczajnie się wyrobiły , stały się tepę i nieelastyczne. Trzeba się mocno naszarpać. Za taką cenę- ten produkt to nieporozumienie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry