Widok

Diagnoza integracji sensorycznej

Może ktoś wie gdzie wykonam diagnozę SI w Gdańsku na NFZ?
Dziękuję z góry za odpowiedź.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W Gdańsku OWI
Ja też szukałam i właśnie w OWI nie robią niby, odesłali mnie na Jagielońską prywatnie do "czegoś" co ma dopiero startować
w PPP na Wałowej robią, ale nie chcą przyjmować bo albo zasłaniają się rejonizacją, albo długimi terminami
Kurcze ciężko coś znaleźć, wyświetla się masa gabinetów prywatnych a to niestety spory koszt tego badania i wolałabym zrobić to bezpłatnie.

Znalazłam właśnie info,że moja szkoła należy do PPP na Traugutta ale na stronie nic nie widzę o diagnozie SI. Będę dzwonić chyba tam skoro też jest rejonizacja brana pod uwagę...

A może jeszcze ktoś coś wie?
Nie wiem jak jest z rejonizacją, ale na Morenie PPP nr 5 też zajmuje się SI.
Dzięki,poczytałam i na Morenie owszem jest diagnoza SI ale w związku z ogromnym zainteresowaniem tylko dzieci z rejonu.
Pewnie wszędzie tak będzie...
Odpłatnie można zrobic w niepublicznym PPP na Jeleniogórskiej w http://www.oditis.pl/
My robiliśmy tam a teraz chodzimy na terapię którą opłaca nam miasto w ramach WWR

Inne tematy z forum Zdrowie

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

do góry