Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super, polecam wątek zamknięty nie mialam jeszcze tak ladnie i dobrze zrobionych paznokci. fajny klimat,...
~magda
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 grudnia 2017

Polecam!!!! wątek zamknięty Strzyżenie męskie ... jak najbardziej polecam szybko , konkretnie i klient...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 grudnia 2016

Nie polecam tego salonu wątek zamknięty Stary ręcznik na plecy, ciągnięcie włosów, zamiast 5cm obcięcie 10cm....
~Niezadowolona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 22 grudnia 2015

Polecam wątek zamknięty Miło, sympatycznie, zamówione usługi wykonane bez zastrzeżeń, polecam :)
~Asia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 listopada 2015

Rewelacja:) wątek zamknięty W salonie bylam kilka razy ,aż w końcu trafiłam na panią Karoline....
~polecam
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 27 października 2013

Fryzjerka marzenie! wątek zamknięty Witam, ostatnio korzystałam z usług p.Marty, niestety nie miła...
~Dominika
2

dodano: 10 października 2012

Trafiłam z przypadku wątek zamknięty i nie żałuję.Zostałam zapisana do Pani Eweliny.Mam krótkie włosy i ciągle...
~J
-

dodano: 20 czerwca 2013

Dekoloryzacja wątek zamknięty Trafiłam do tego salonu z polecenia koleżanki po dekoloryzacji, ja również na...
~Ewa
-

dodano: 22 marca 2013

Coś wspaniałego wątek zamknięty Witam. Koniecznie chce napisać taką opinie dla Pani Michaliny i całego...
~Wasza klientka ;)
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 15 października 2012

Polecam! wątek zamknięty Zwykle przychodziłam tylko na strzyżenie do Pani Marty i zawsze byłam bardzo...
~Marla
1

dodano: 3 października 2012

Bardzo dobry fryzjer wątek zamknięty Serdeczne podziękowania dla Pani Marty za profesjonalizm i doskonałą obsługę.
~marianna
-

dodano: 5 sierpnia 2012

Ewa Szczepańska - opinia wątek zamknięty Wczoraj pani Monika przedłużała mi rzęsy. Jestem bardzo zadowolona. Rzęsy...
~Ewa Szczepańska
-

dodano: 13 lipca 2012

Wieczór panieński wątek zamknięty Muszę przyznać,że było bardzo, bardzo(!) sympatycznie w Państwa salonie, a...
~Monia
-

dodano: 4 lipca 2012

Polecam!!! wątek zamknięty Polecam bardzo usługi kosmetyczne, skusiłam się na hennę brwi i świetna...
~zadowolona klientka
-

dodano: 27 czerwca 2012

Polecam !!! wątek zamknięty Bardzo polecam usługi kosmetyczne. niedawno skorzystałam z zabiegu na ciało....
~Misia
-

dodano: 26 czerwca 2012

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Od długiego czasu szukam fryzjera, ktory potrafi zrobic jasne pasemka bez...
~Agnieszka
1

dodano: 29 maja 2012

Suppperrr wątek zamknięty Wczoraj skorzystałam z usług nowej fryzjerki Pani Marty. Jestem bardzo...
~Olcia
-

dodano: 16 maja 2012

Idealnie !! :)) wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z solarium, opalenizna ma bardzo ładny kolor, skóra...
~Monika
-

dodano: 9 marca 2012

Super! wątek zamknięty Bardzo miła atmosfera i profesjonalnie wykonana usługa :). Pan Piotr zna się...
~Asia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 3 marca 2012

Nie polecam wątek zamknięty Jestem zszokowana podejściem salonu i tym jak prowadzą własną politykę....
~Iza
4

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 grudnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
47

33

wątków

do góry