Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Iwona - ocena Rewelacja .Pani Diana jest prawdziwą mistrzynią Umie zdziałać cuda Salon...
~Iwona
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 października 2023

Ja - opinia Rzęsy.... chcecie mieć rzęsy lalki z PRL- u to tylko tam .... dramat....
~Ja
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 sierpnia 2023

Justyna - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam zabieg powiększania i modelowania ust u Pani Diany. Po...
~Justyna
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 27 czerwca 2022

Gosia - opinia wątek zamknięty Z całego serca polecam powiększanie ust u Pani Diany. Korzystałam już 3 razy...
~Gosia
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 22 czerwca 2022

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Polecam serdecznie! Niesamowity profesjonalizm, dbanie o komfort klientki w...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 15 czerwca 2022

Iggy - opinia wątek zamknięty Polecam z czystym sumieniem ! Pełen profesjonalizm i cudowna atmosfera...
~Iggy
-

dodano: 9 czerwca 2022

Anna - opinia wątek zamknięty Bardzo dziękuje za pięknie wymodelowane usta. Pani Diana potrafi czynić cuda,...
~Anna
-

dodano: 17 maja 2022

Karolina - opinia wątek zamknięty Od samego wejścia czułam się zaopiekowana przez Panią Dianę, jak i pracujące...
~Karolina
-

dodano: 16 marca 2022

Kamila - opinia wątek zamknięty Od samego wejścia zachwyca profesjonalizm obsługi i wystrój wnętrza, później...
~Kamila
-

dodano: 22 lutego 2022

Szewczunio - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, wsłuchanie się w potrzeby klienta, pewna ręka i...
~Szewczunio
-

dodano: 13 lutego 2022

Wanessa Siebert - opinia wątek zamknięty Pani Diana to przecudowna kobieta z ogromna wiedza na temat swojej branży, to...
~Wanessa Siebert
-

dodano: 7 lutego 2022

Angelika - opinia wątek zamknięty Miła atmosfera, efekty zabiegu lipolizy iniekcyjnej niesamowite. Polecam w 100%
~Angelika
-

dodano: 7 lutego 2022

Aneta - opinia wątek zamknięty Mogę z czystym sumieniem polecić klinikę pani Diany. Wszystko jest...
~Aneta
-

dodano: 3 lutego 2022

Monika - opinia wątek zamknięty Profesjonane i indywidualne podejście do klienta. Panie bardzo miłe i...
~Monika
-

dodano: 2 lutego 2022

M - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam to miejsce, usta są przepiękne. Wszystko wykonane...
~M
-

Iza - opinia wątek zamknięty Świetna klinika, przesympatyczna ekipa tam pracuje, polecam. Wizyta to czysty...
~Iza
-

Weronika - opinia wątek zamknięty Przemiła atmosfera i przepiękne brewki.Bardzo polecam!!
~Weronika
-

moni - opinia wątek zamknięty wspaniałe miejsce, do którego aż chce się wrócić
~moni
-

dodano: 27 stycznia 2022

Dagna - opinia wątek zamknięty Pani Diana to znakomita specjalistka, która zna się na tym, co robi!...
~Dagna
-

dodano: 24 stycznia 2022

Anna K. - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie najlepsza i profesjonalna DIDI. Piękna klinika. W 100% polecam...
~Anna K.
-

dodano: 21 stycznia 2022

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry