Widok

Dieta Montignaca

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny, czy któraś z Was stosowała może dietę Montignaca? Słyszałam, że jest bardzo skuteczna i nie przynosi efektu jojo tak jak. np. dieta Dukana. Czy macie jakieś fajne przepisy na dietę Montignaca(w szczególności chodzi mi o pomysły na śniadania i kolacje ;-) Pozdrawiam dzięki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no ja wlasnie ja tez nie przestrzegam radyklanie...przy mojej tarczycy to mysle,ze i tak dobry wynik....no ale dzisiaj juz sie pilnuje..jutro itd bede walczyla z pokusami..tylko te swieta..pierwsze swieto sobie odpuszcze-bedzie dzien rozpusty:P..a potem znowu dietka...musze byc szczupla..przyjaciolka wychodzi za maz wiec musze jakos wygladac:-))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem pierwszy dzień na diecie i jestem mega głodna myślę tylko o jedzeniu, u mnie był największy problem podjadanie między posiłkami i słodycze.
Jak Wy sobie radziłyście???
mi tez na początku było ciężko, zwlaszcza wieczorami, bo w ciagu dnia nie mam czasu myśleć o jedzeniu, a wieczorem jak położę Córeczkę spać to ... bylo ciężko,
a ja wczoraj zjadłam pół gorzkiej czekolady, ale mylam podlogi i tak fatalnie sie poczulam że myślałam że padnę, ale to chyba dlatego, że okres lada chwila i po prostu tego mega potrzebowałam
przygotowań cd dzisiaj kupiłam mąkę orkiszową i fruktoze ;)
Gaba może zwiększ porcje posiłków? Zebys dłużej była syta...i popijaj wode czesto.
Ja jestem właściwie 2 tygodnie na mm, zaczełam 4 tygodnie temu ale musiałam przerwac bo byłam w szpitalu a tam ciezko trzymac diete ;)
Na wadze -3 kg wiec nie jest źle...pewnie było by lepiej gdybym tak nie grzeszyła w ostatni weekend, ale to wszystko przez @ ;)

Fajne przepisy na super desery sa na tym blogu : http://montignacowo.blogspot.com/ ...reszta przepisów tez jest pycha ;) tylko powiedzcie mi gdzie dostałyscie czekolade 70% bez cukru? Bo ja nie moge znaleźć :/
Lidl jest dla mm-owców :P tam mają gorzką czekoladę taka jaką wolno w tej diecie :)
no to ja wlaśnie zjadłam czekoladę, jakoś mega słabo sieczuję ale to przez @
Drugi dzień za mną. Dziewczyny jak radzicie sobie bez podjadania?
Bo mi jest strasznie ciężko, posiłki są Ok ale ja ciągle myślę o jedzeniu :(((
słoneczko jaka dokładnie to jest czekolada? Bo dzisiaj byłam w Lidlu i wszystkie które widziałam mają cukier....
a mnie nie pytaj :P podobno są w lidlu takie które mają bardzo dużo kakao (70% czy nawet więcej). ja jak starałam się być na diecie mm to nawet nie pomyślałam o czekoladzie :P bo wolę w ogóle jej nie jeść niż jeść niedobrą gorzką deserową (nienawidzę ich :/)
aaaa no ze 70% kakao to są....ale wszystkie mają cukier, nawet nie fruktoze tylko cukier. Dzisiaj sprawdzałam jeszcze raz i żadna sie nie nadaje :P ;)
witam!!! ostatnio sledze wasz watek i sie przylacze chyba:)
dziewczyny macie super rezultaty, mam nadzieje ze mi tez sie uda:)oczywiscie bede potrzebowala waszej pomocy:)
jesli dobrze zrozumialam w skrócie :
Sniadanie: np owoc,( 30 min pozniej) chleb+ dzzem nisko slodzony
obiad: miesko +warzywa
kolacja: ryz lub makaron + warzywa?
Dziewczyny radzę najpierw dokładnie przestudiować książkę mm - czekoladę można jeść gorzką 70% i powyżej, ponieważ zawiera ona mało cukru a więcej kakao i dotyczy to każdej gorzkiej czekolady 70% i powyżej :)
Ja ostatnio kupiłam 85% kakao w lidlu, ale w Irlandii.
Chciałam pochwalić się swoimi sukcesami. Po wielu porażkach i wielu różnych dietach zaczęłam sama stosować swoje sposoby, czyli jem 3 -5 razy dziennie ale nigdy po 18.00, tylko drób i ryby ale pieczone w folii. Rano nie wychodzę z domu bez śniadania, nie jem pieczywa oraz ziemniaków, no i od stycznia schudłam 19 kilogramów. Pozdrawiam i życzę sukcesów.
Znalazłam fajną stronkę dużo przepisów i jadłospis
http://dietamm.com/przepisy
witam!!!
Jeszce raz ja:)Mozecie mi powiedziec czy dobrze zinterpretowalam
zasady oczywiście w malym skrocie:)

Sniadanie: np owoc,( 30 min pozniej) chleb+ dzzem nisko slodzony
obiad: miesko +warzywa
kolacja: ryz lub makaron + warzywa?
ale tu cisza. Gosiad wydaje mi się, że oki będzie.Ja też podobnie jem.
Odszperałam nasz stary wątek:) Ktoś jeszcze trwa??? Ja przymierzam sie znów powalczyć na mm :)
A jak tam wasze spadki?? Jak u Ciebie Olusia/??? Ty miałaś najlepszy wynik z nas?

jedyna ksiażka ktora odpowie Ci na wszystko to Jesc,aby schudnąc.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry