Widok

Dieta cud

Dieta cud Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Dieta cud.
Jan Jakub Należyty
Dieta Cud - Komedia odchudzająca
Teatr Palladium w Warszawie

Akcja sztuki dzieje się w ciągu dwóch ostatnich dni na planie reality show "W domu Slim Brothera". Trzy finalistki walczą o wielką wygraną, która oprócz pokaźnej kwoty przynieść ma zwyciężczyni sławę, status gwiazdy i dostatnie życie.

Bohaterki: Pani Columbo, Pani Doktor i Lidka pod wodzą demonicznej ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spektakl spóźniony o dekadę z tematyką. Straszna nuda, przewidywalny, bez polotu. Pierwszy raz bylimy z mężem tak rozczarowani sztuką w teatrze. Wybieramy zwykle lekką tematykę, ale to nie było ani zabawne, ani ciekawe, chociaż aktorki robiły co mogły, nie uratowały gniota. Poza tym cena z kosmosu, a na to, to już się wkurzyłam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

"wysmakowany Tomasz z Akwenu"

Drogi Tomaszu, analizując twoje pełne zacietrzewienia opinie wnoszę, iż
- zakochałeś się w blondynce
- zaciniasz się nie tylko przy goleniu
- masz kompleks małego przyrodzenia
- i członkiem jesteś "wysmakowanej" grupy "nieukontentowanych" widzów,
których nie śmieszny nic! A pozatym, przepraszam, nazywać siebie "wysmakowanym widzem" ...żałość..Serdecznie współczuję...

przemiły wieczór z dietą cud

Razem z córką spędziłyśmy super wieczór ogladając tą komedię.Podobało nam się bardzo i miałyśmy ochotę obejrzeć jeszcze raz o 20.15 :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

mi się podobało

ja byłam zadowolona, fajna, lekka i prawdziwa historia, przedstawiająca dobrze umysł co 2-giej kobiety. polecam serdecznie. Dobra obsada+dobra zabawa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

polecam

byłem z żoną i uważam, że wieczór był bardzo udany. Dobra obsada i fajna sztuka. polecam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

też tam byłem i takiego gniota dawno nie widziałem

a brawa na koniec to chyba z litości

reżyser

heheh ludzie a ja wam coś powiem :) ten spektakl wyreżyserował Piotr Dąbrowski dyrektor Białostockiego Teatru Dramatycznego i nie oglądając sztuki jestem pewien że to gniot jak większość spektakli w Białostockim teatrze przez tego Pana zrobionych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

wczoraj oglądałam ten spektakl w małym miasteczku,
zdecydowana większość opini potwierdza beznadziejny spektakl
szkoda mi tylko aktorek, że same nie potrafią tego ocenić i biorą udzał w tak załosnym przedstawieniu.publiczność odwdzięczyła się ,,brawami" których prawie nie było- to najlepsza recenzja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Klimakterium to przedstawienie dla imbecyli

Nie można porównywać "Diety-cud" do tego szajsu skopiowanego zza oceanu!
"TERAZ POLSKA" rzekło by się! Podziękowania dla autora!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

dieta

Tytuł tego wspaniałego spektaklu powinien brzmieć Dieta dla umysłu,jaki teatr takie społeczeństwo

żenua

spektakl na żenująco niskim poziomie, oczywiście gra aktorska bardzo dobra-ale nawet mistrz aktorstwa nie uratuje tego gniota
chyba Ci się coś pomieszało! Przyłączam się do większości opinii -DIETA CUD to moja najwieksza porażka,na którą sie wybrałam i jeszcze zapłaciłam za bilety.Żałuję wydanych pieniędzy ! Nie wiem też co ma do tego Klimakterium,ale jeśli to chodzi o spektakl o takim tytule ,to w przeciwieństwie do beznadziejnej "Diety Cud" jest to spektakl godny polecenia .Byłam na nim dwa razy i z chęcią poszłabym jeszcze raz, natomiast z "Dietą cud" definitywnie skończyłam !

:) wspaniała ocena...

...z wyjątkiem ostatniego stwierdzenia. Powinno być:
jakie społeczeństwo taki teatr

Droga Współczująco!

Widząc poziom Twojej wypowiedzi nie dziwię się że wyszłaś z tej sztuki ubawiona i w pełni usatysfakcjonowana.

wczoraj oglądalam to we Wrocławiu-gniot jakich mało.Nawet najlepsze aktorki nie są w stanie zrobić "coś " z niczego-sztuka była tak "porywajaca",że udało mi sie zdrzemnąć

Idąc na spektakl po przeczytaniu opinii nastawiłem się na niezły gniot, a tu tym czasem zdziwienie, po spektaklu wyszedłem pozytywnie zadowolony :) Lekki, zabawny i świetna gra aktorek. Polecam!!!

Białystok _

Naprawdę jestem rozczarowana. Szkoda...

Warszawa

Nie polecam miłośnikom taniochy w stylu Klimakerium czyli efektów oddawanego co jakis czas moczu. Nie polecam malkontentom. Sztuka dla wyrobionego widza
Oglądałem w Warszawie. Bardzo pozywtywne wrażenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nic specjalnego

Byłam na tym "przedstawieniu" 2 dni temu i powiem szczerze, że liczyłam na dużo więcj, u nas bilety kosztowały 75 zł ale i tak do wiele za dużo, przez więkoszość czasu przysypiałam. PS jakiś czas temu byłam na spektaklu "Menopauza" i to była niezła zabawa.

niestety żenada ...byłam wczoraj na spektaklu z nadzieją dobrej zabawy...niestety wielkie rozczarowanie... tak nudnej sztuki nie widziałam dawno ...szkoda pieniędzy a przede wszystkim straconego czasu...gra aktorska też daje wiele do życzenia...chyba Panie doszły do wniosku że wystarczy że są "sławne" i starać się nie muszą, a amatorką wiało w każdej minucie spektaklu (obsada z p.Kuklińską)...nie polecam

Inne tematy z forum Kultura

Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością . Na skutek błędu systemu...

The Phantom Of The Opera (10 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: The Phantom Of The Opera . Wielki jubileusz światowego fenomenu "THE...

Ellen Babić (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Ellen Babić . Autor:Marius von Mayenburg Reżyseria:Patryk Warchoł...

do góry