Widok

Dieta cud

Dieta cud Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Dieta cud.
Jan Jakub Należyty
Dieta Cud - Komedia odchudzająca
Teatr Palladium w Warszawie

Akcja sztuki dzieje się w ciągu dwóch ostatnich dni na planie reality show "W domu Slim Brothera". Trzy finalistki walczą o wielką wygraną, która oprócz pokaźnej kwoty przynieść ma zwyciężczyni sławę, status gwiazdy i dostatnie życie.

Bohaterki: Pani Columbo, Pani Doktor i Lidka pod wodzą demonicznej ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szkoda czasu

Wczoraj byłam na tej sztuce, nie sugerowałam się opiniami innych, ale niestety muszę przyznać, że sztuka jest słaba. Kompletnie nic mi się nie podobało:(

bardzo słaba reżyseria

Czułam się zażenowana oglądając dzisiaj to przedstawienie, choć aktorki świetne.
W pierwszej części dowcipy sie nie kleiły jeden z drogim , końcowa część moralizatorsko-dramatyczna straszna.
Proszę nie robić takich przedstawień!

beznadzieja

oglądałam spektakl w Opolu, jestem stałą bywalczynią teatrów i tak złej sztuki dawno nie widziałam, kompletna beznadzieja , właściwie co to ma być? komedia ? tragedia? żenujące i nawet tak dobre aktorki nie uratowały tego gniotu chociaż bardzo się starały, ktoś nas oszukał i myślę, że te panie też bo niesmak pozostał i będą się niestety z tym chłamem kojarzyć

Wczoraj spektakl odbył się w Bielawie i z całym szacunkiem do wspaniałych aktorek, był nudny. Niektórzy widzowie nie wrócili już na swoje miejsca po przerwie, cisza na sali (nie licząc oklasków na zakończenie) - "braw chyba na pocieszenie" jak to określiła koleżanka. Ogólne wrażenie: nic specjalnego, mimo na prawdę dobrej gry aktorskiej Pań. Wróćcie do nas z czymś lepszym, serdecznie zapraszamy :)

zenada

to nie jest sztuka! nie wiadomo o co chodziło autorowi , zastanawiałem się czy ten sam człowiek pisze teksty do piosenek discopolo, bo to ten sam poziom
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

MASAKRA!

nie polecam. płyki, mierny dowcip, łopatologia, beznadziejna gra aktorska. PENIS Z POPIOŁÓW. fe, fuj, słabe, lipa.

ja bylam na tym spektaklu i był fantastyczny polecam:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

sztuka?????

Jedno słowo beznadzieja

tragedia!!!!!!!!! nie polecam!!!!!

niestety żenada ...byłam wczoraj na spektaklu z nadzieją dobrej zabawy...niestety wielkie rozczarowanie... tak nudnej sztuki nie widziałam dawno ...szkoda pieniędzy a przede wszystkim straconego czasu...gra aktorska też daje wiele do życzenia...chyba Panie doszły do wniosku że wystarczy że są "sławne" i starać się nie muszą, a amatorką wiało w każdej minucie spektaklu (obsada z p.Kuklińską)...nie polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic specjalnego

Byłam na tym "przedstawieniu" 2 dni temu i powiem szczerze, że liczyłam na dużo więcj, u nas bilety kosztowały 75 zł ale i tak do wiele za dużo, przez więkoszość czasu przysypiałam. PS jakiś czas temu byłam na spektaklu "Menopauza" i to była niezła zabawa.

Warszawa

Nie polecam miłośnikom taniochy w stylu Klimakerium czyli efektów oddawanego co jakis czas moczu. Nie polecam malkontentom. Sztuka dla wyrobionego widza
Oglądałem w Warszawie. Bardzo pozywtywne wrażenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Białystok _

Naprawdę jestem rozczarowana. Szkoda...

Idąc na spektakl po przeczytaniu opinii nastawiłem się na niezły gniot, a tu tym czasem zdziwienie, po spektaklu wyszedłem pozytywnie zadowolony :) Lekki, zabawny i świetna gra aktorek. Polecam!!!

wczoraj oglądalam to we Wrocławiu-gniot jakich mało.Nawet najlepsze aktorki nie są w stanie zrobić "coś " z niczego-sztuka była tak "porywajaca",że udało mi sie zdrzemnąć

Droga Współczująco!

Widząc poziom Twojej wypowiedzi nie dziwię się że wyszłaś z tej sztuki ubawiona i w pełni usatysfakcjonowana.

:) wspaniała ocena...

...z wyjątkiem ostatniego stwierdzenia. Powinno być:
jakie społeczeństwo taki teatr
chyba Ci się coś pomieszało! Przyłączam się do większości opinii -DIETA CUD to moja najwieksza porażka,na którą sie wybrałam i jeszcze zapłaciłam za bilety.Żałuję wydanych pieniędzy ! Nie wiem też co ma do tego Klimakterium,ale jeśli to chodzi o spektakl o takim tytule ,to w przeciwieństwie do beznadziejnej "Diety Cud" jest to spektakl godny polecenia .Byłam na nim dwa razy i z chęcią poszłabym jeszcze raz, natomiast z "Dietą cud" definitywnie skończyłam !

żenua

spektakl na żenująco niskim poziomie, oczywiście gra aktorska bardzo dobra-ale nawet mistrz aktorstwa nie uratuje tego gniota

dieta

Tytuł tego wspaniałego spektaklu powinien brzmieć Dieta dla umysłu,jaki teatr takie społeczeństwo

Inne tematy z forum Kultura

Lalka (129 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Lalka . Lalka (na motywach powieści Bolesława Prusa) Pierwsza w...

Dzieła wszystkie Szekspira (w nieco skróconej wersji) (17 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Dzieła wszystkie Szekspira (w nieco skróconej wersji) . Dzieła wszystkie...

Złote przeboje - Tercet czyli kwartet (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Złote przeboje - Tercet czyli kwartet . "Tercet czyli kwartet" Hanna...

do góry