Odpowiadasz na:

20 tys na catering to mało. Prowadzę catering, jestem tez Dietetykiem, więc nie muszę takiego specjalisty zatrudniać. Będziesz musiała kupić też samochód. I to nie byle jaki, bo z chłodnią. A to... rozwiń

20 tys na catering to mało. Prowadzę catering, jestem tez Dietetykiem, więc nie muszę takiego specjalisty zatrudniać. Będziesz musiała kupić też samochód. I to nie byle jaki, bo z chłodnią. A to juz koszt ok 20 tys lekko. Jesli będziesz korzystać z firmy zewnetrznej do rozwozow, przyjmując, że będziesz miała np 50 zamówień, zapłacisz im ponad 400 zł dniówki. A to da Ci kwotę ponad 8 tys miesięcznie... Dolcz do tego jeszcze wykonanie strony, materiałów reklamowych - to ok 5 tys. Jesli nie znasz się na tym, nie jestes dobrym kucharzem, czy dietetykiem, masz ich zatrudnić, to nir wiem czy warto. Teraz każdy chce uderzyć w catering, a nawet nie wie co go czeka . Ogólnie polecam skontaktować się z firmą:
https://www.kaletagroup.pl/przemyslowe-instalacje-chlodnicze
Powinni doradzić ile będzie kosztowało kompleksowe wyposazenie gastronomiczne oraz chłodnicze.

zobacz wątek
3 lata temu
~gapiak

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry