Widok

Dieta zupna?

Co myślicie o diecie zupnej by zrzucić kilkanaście kilogramów? Jakie zupy trzeba jeść i ile razy dziennie by to w ogóle miało sens? No i czy taka dieta w ogóle działa?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obejrzyj dieta czy cud https://player.pl/playerplus/programy-online/dieta-czy-cud-odcinki,20603/odcinek-1,S02E01,165339 wszystko masz opowiedzone
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja słyszałam o diecie zupnej Moniki Honory. Z tego co wiem to najlepszą możliwością jest jej program przemian. Bo z tymi zupkami to jest tak, że nie można jeść jednej i tej samej. Tak mi sie wydaje. Pani Monika ma też grupę na FB i tam jest społeczność. Może znajdź tą grupę i się dodaj. Obserwuj fan page Moniki Honory i na pewno na stronie internetowej jest bardzo dużo informacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Teraz na narodowej Koronokwarantannie :)) wieli schudło.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Próbowałam kiedyś diety zupnej, ale nigdy więcej bym tego nie powtórzyła. Ciągle byłam głodna, a i kilogramów nie ubyło ;c A probowałaś korzystać z diety pudełkowej? Ja przerzuciłam się na nią jakieś 2 miesiące temu i musze przyznać ze pierwsze efekty są już widoczne :D Korzystałam z diety pudełkowej od Suvibox, bo przygotowują swoje posiłki metodą sous vide. Gdybyś była zainteresowana zostawię Ci namiar na ich stronę. :) https://suvibox.pl/catering-dietetyczny-trojmiasto/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Jakie tabletki na libido działają (36 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...

Jakie skuteczne środki na erekcję (7 odpowiedzi)

Rzecz jasna nie dla mnie ale dla mojego męża, który od jakiegoś czasu ma niego mniejsza kondycję...

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji (6 odpowiedzi)

Piszę to anonimowo, bo w przeciwnym wypadku nigdy bym się na to nie odważył. Od jakiegoś czasu...

do góry