Widok

Disco Polo

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Disco Polo.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Disco Polo

Przeczytaj o filmie.

???? żenada

Oglądałam film z ciekawości i uważam że to kompletna klapa beznadzieja.... fajna muzyka disco polo w tym filmie została przedstawiona jako tandeta i obciach.... SZKODA KASY BYLO NA TEN FILM!!!!!!!!!!

BEZNADZIEJA !

Beznadzieja i dno ! Dziwię się, że Kot zdecydował się zagrać w takim dennym filmie !Szkoda czasu i pieniędzy.Kto finansuje takie beznadziejne filmy? Kicz, bez ładu i składu z nagromadzeniem wszelkich wulgaryzmów.Miałam naprawdę ochotę wyjść, dwie osoby towarzyszące mi - również !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

stracone pieniądze

Szkoda czasu pieniędzy, zarówno widza jak i producenta
Reklamy przed filmem o niebo lepsze
Polska komedia umarła wraz z pojawieniem się tego filmu
Może gdyby Juliusz Machulski wziął ten temat to mógłby być hit.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Beznadzieja :((

Ten film to kompletna pomyłka. Maksymalny kicz jaki można było nakręcić. Bez kompletnego ładu i składu. Po pół godzinie oglądania krążyły mi myśli po głowie, aby wyjść z kina. Moi towarzysze odczuwali takie same stany :)
Generalnie nie polecam bo po seansie została nam tylko "zgaga".
Szkoda pieniędzy na bilet!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

fajny?

Śmiech całej sali wywołała tylko jedna scena - prywatny koncert. Poza tym była cisza. Nawet muzyka zabrzmiała w tym filmie jak totalna wiocha. A uważam, ze disco polo to całkiem fajna muzyka, weselna to weselna, ale wszyscy przy niej się super bawią.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

kino na światowym poziomie

wreszcie Polacy kręcą piękne filmy. Szkoda, że naród coraz bardziej ograniczony. Smutek i żal jak czyta się opinie ludzi, którzy są po prostu tak tępi jak postacie w tym uroczym filmie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

lekki, fajny i przyjemny

Bardzo dobra gra aktorska, świetna muzyka.Polecam jeżeli ktoś chce się rozerwać. Jeżeli ktoś idzie z nastawieniem na ambitny film to polecam IDĘ - super.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

hm

szczerze mówiąc nie mam pojęcia o co chodziło w tym filmie -.-
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Film dla ludzi z poczuciem humoru rewelacja !!! Można się super zrelaksować. Brawo dla aktorów, którzy zaśpiewali 😊
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie polecam

dno, tandeta, szkoda czasu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

brawo brawo

Super Super.Szłam z mieszanymi uczuciami,wyszłam pozytywnie zakręcona.
Jeden z lepszych polskich filmów.2 godz,,a minęlo jak 30min.Goraco polecam Tym co lubią disco polo,i Tym co ''udają,że ich to nie obchodzi.Pozdrawiam,,życząc świetnej zabawy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

dajcie spokoj

okropne kino, poziom ponizej zera.
nie marnujcie czasu!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ok!

Naprawdę świetny film, dawno nie było takiej komedii z przymrużeniem oka. Polecam tym, którzy chcą się pośmiać.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

polo

fajne ;D ;p
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten film z założenia ma być lekki i przyjemny (gatunek filmu - KOMEDIA, MUZYCZNY). Nie każdy film ma za zadanie wzbogacić widzów intelektualnie. Film o jednoznacznym tytule "disco polo" przede wszystkim ma bawić. Mnie rozbawił
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jednym słowem DNO, przez cały film jeden raz się zaśmiałam z tekstu h*j wam w d*e
żenada , przereklamowany
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przestań Pola przynudzać!

W filmie nie chodzi o to, by ktoś był uśmiechnięty, lub nie! Kino jest sztuką, a ta ma zmuszać do myślenia, refleksji itp. ale dla Ciebie Pola, to raczej nieosiągalne;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie piszcie, ze to parodia lat 90 XX w.... a raczej parodia parodii.

Disco polo w tym czasie to była kiczowata nisza, margines tamtejszej kultury. Lata 90 były najbogatszą w formy muzyczne epoką w historii muzyki rozrywkowej.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wyszłam z kina uśmiechnięta :)

I w końcu o to chodzi. Polecam tym, którzy na świat potrafią spojrzeć z przymrużeniem oka.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 5

Disco Polo

Przeczytaj o filmie.
do góry