Firma w której pracują PASJONACI ;-)
Miałem problem z Discovery 3, gdzie auto stało w ASO Land Rover od trzech tygodni i pewnie dalej by tam stało gdyby nie pomoc ludzi z 4Land.
Przedstawiłem sytuację, oraz usterki telefonicznie. Jako że mam 650 km do warsztatu 4Land prosiłem o pomoc telefonicznie, o ewentualną diagnozę.
Po kilku godzinach dostałem odpowiedz, że prawdopodobną usterką jest wina tej i tej części i że potrzebne oryginalne części są gotowe do wysłania, kwestia mojej akceptacji. Nie ukrywam, że była to trudna decyzja, ale nie chciałem dłużej patrzeć jak auto stoi w ASO i czeka na cud. Dostarczyłem do ASO odebrane części po 15 godzinach od mojej akceptacji i zleciłem ich wymianę. Na drugi dzień auto było gotowe do wyjazdu. Dostałem od ASO 40% rabatu i zyskałem OGROMNE zaufanie do 4LAND.
Pojechałem tam, spotkałem tych ludzi osobiście i oddałem auto na przegląd z wymianą rozrządu po przejechaniu 160 tys. km. co trwało 2 dni robocze. Usunięto jeszcze kilka innych dolegliwości za przystępną cenę. Dawno nie byłem taki szczęśliwy ;-)
Jestem załamany że mieszkam 650 km od tego warsztatu, ale mimo to, tam właśnie będę robił wszelkie naprawy!
Z całym szacunkiem - 4Land THE BEST !