Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam ten serwis wątek zamknięty Zrobilem w tym serwisie przegląd i naprawę zawieszenia powietrznego, był...
~Jr
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 15 maja 2014

100 % satysfakcji Klienta wątek zamknięty Warsztat godny polecenia wszystkim użytkownikom Land Rover w 100%,nigdy nie...
~MP
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 7 kwietnia 2012

...lubią tą markę wątek zamknięty ...a jak lubią ...to już duży profesjonalizm
~Henryk
-

dodano: 8 marca 2012

dobry serwis Land Roverów wątek zamknięty Po zakupie mojego drugiego już LRa tym razem Discovery 3 udałem się do 4land...
~Tomasz T. Gdynia
1

dodano: 3 marca 2011

Tragiczny serwis wątek zamknięty Obsługują gbury z wielką łachą. Nie znają się na samochodach. Zatrudniają...
~jan
6

dodano: 25 marca 2011

gorąco polecam wątek zamknięty polecam wszystkim posiadaczom land roverów znają się na robocie i nie...
~waldemar
2

dodano: 18 grudnia 2011

Discovery 3 Reaktywacja! wątek zamknięty Firma w której pracują PASJONACI ;-) Miałem problem z Discovery 3, gdzie auto...
~Do wiadomości 4Land
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 6 stycznia 2011

Nie ma rzeczy niemożliwych wątek zamknięty W tym warsztacie wszytko da się zrobić, kwestia dostępności części, ilości...
~Lekarz
-

dodano: 9 listopada 2010

Gorąco polecam wątek zamknięty Jestem stałym klientem i za każdym razem wyjeżdżam z warsztatu zadowolony....
~Marek
-

dodano: 7 lipca 2010

Freelander wątek zamknięty Byłem tam zaraz po zakupie Freelandera, pomogli mi doprowadzić go do ładu....
~Mr
-

dodano: 11 maja 2010

godna polecenia firma!!! wątek zamknięty Działają szybko, sprawnie. Ceny rozsądne. Znają sią na Land Roverze.
~Marcin
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 9 października 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
20

11

wątków

do góry