Widok
Tragiczny serwis
Obsługują gbury z wielką łachą. Nie znają się na samochodach. Zatrudniają ludzi, którzy nie potrafią naprawiać samochodów. Tragedia. Nie trzymają się terminów. Po naprawie okazało się, że połowę rzeczy nie zrobili, ale kasę wzięli.Tragedia.Nigdy więcej już tam nie pojadę! Strata czasu i pieniędzy! Nie polecam !!!!
Moja ocena
4Land
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 1
asortyment: 3
jakość usług: 1
terminowość: 1
przystępność cen: 2
ocena ogólna: -
1.6
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Czujemy się skrzywdzeni taką opinią. Bardzo dbamy o zadowolenie naszych klientów. Ewentualne problemy, które mogą się zdarzyć przy naprawie, zwłaszcza starszych modeli, zawsze staramy załatwić na korzyść użytkownika auta. Nasza praca jest naszą pasją i nie zostawiamy nikogo bez pomocy. Mogą o tym świadczyć dotychczasowe, dobre oceny naszych usług.
Buraki przekonane o swojej wyższości i nieomylności. Przyjechałem po auto ponad 300 km (traf chciał że popsuło się akurat na wakacjach w Gdańsku), a palant który mnie obsługiwał pieprzył przez tel ponad 20 min. Sprzęgło wymienione na pałę 5 bieg nie wchodzi jak trzeba, leje się z wysprzęglika. Ceny wzięte z kosmosu. Nie mam czasu ani ochoty zgłaszać się z reklamacją ale jak będę kiedyś przejazdem to wpadnę na momencik i strzelę któregoś z tych pseudomechaników w pysk. A i jeszcze jedno-nie dotrzymują terminów. Omijać szerokim łukiem.
oj tam, oj tam zaraz w pysk...
Zglos reklamacje jak masz problem, takie twoje prawo.
Pachnie sciema kolego bo co niby tu szukasz kilka miesiecy po wakacjach na trojmiescie? Na zimowe sie wybierasz?
A ja tam jestem zadowolony z ich obslugi, a jak mi cos nie pasuje to mowie, a nie sie pienie na forum.
Polecam!
Zglos reklamacje jak masz problem, takie twoje prawo.
Pachnie sciema kolego bo co niby tu szukasz kilka miesiecy po wakacjach na trojmiescie? Na zimowe sie wybierasz?
A ja tam jestem zadowolony z ich obslugi, a jak mi cos nie pasuje to mowie, a nie sie pienie na forum.
Polecam!
2000 to niedużo. serwis za tą naprawę chce 4000...a co do charakteru ludzi w serwisie jak napisał jan gburowatych - po pierwsze nie każdy jest wesołkiem z urodzenia..po drugie klienci też są różni i mogą wnerwić więc może i lepiej dać im od razu do zrozumienia , że dyskusje są zbędne bo tam pracują fachowcy...po trzecie - najważniejsze w tym serwisie jest to, że oni się po prostu znają na landkach a to w Polsce rzadkość i w całym trójmieście jest może trzech takich serwisantów...dlatego "gburowatość" bym spokojnie olał i skupił się na tym jak pracują.
rynek przy użyciu internetu dzisiaj nie wybacza oszukaństwa czy lewego wykonywania usług szczególnie takich niszowych jak tutaj (ludzie się znają z reala i z forum 4x4..)...4land musi szczególnie dbać o opinię i moim zdaniem dba (byłem tam 3 razy)...oby tak dalej!!.
rynek przy użyciu internetu dzisiaj nie wybacza oszukaństwa czy lewego wykonywania usług szczególnie takich niszowych jak tutaj (ludzie się znają z reala i z forum 4x4..)...4land musi szczególnie dbać o opinię i moim zdaniem dba (byłem tam 3 razy)...oby tak dalej!!.