Widok

Dj Lech Radziun - opinie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie,
chcialabym prosic o opinie na temat tego Dj.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie uważam, żeby był przereklamowany, bo reklam o nim nie ma :) Są tylko blogi, gdzie są opinie ludzi, a są same pozytywne. Czyli coś w tym jest.
U nas pan Lech grał we wrześniu 2011. Naprawdę gorąco polecam!!! Na pierwszym spotkaniu wiedziałam już, że chcę mieć tego DJ,uśmiechnięty i pozytywnie patrzący na świat, a każdy zespół był kiepski, z którymi się spotykaliśmy.
Muzyka dopasowana do gości, konkursy prześmieszne, zabawy dla każdego, zwłaszcza super gdy goście ubierali kapelusze i "jechali pociągiem zwiedzać świat miksem różnych piosenek", albo gdzie chłopaki przebrali się i zrobili koncert a młody był Elvisem, to każdy był posikany ze śmiechu. Mój teść nie poznał syna w przebraniu. Nikt się nie spodziewał takich zabaw, nigdy nie było takich na weselach w mojej rodzinie. Każdy dobrze się bawił. Mieliśmy prezentację multimedialną i na niej każdy płakał ze wzruszenia.
Podejście Lecha jest naprawdę profesjonalne. Wszystko konsultuje z młodymi. Dopasowuje się do każdego, gra w zespole, czyli współpracuje z fotografem, kamerzystami i gośćmi przede wszystkim. Naprawdę Super!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 6
Świetny facet, mega pozytywny i genialny w tym co robi. Poprowadził nasze wesele 2 tyg. temu oraz wesele znajomych w sierpniu zeszłego roku. Lech Radziun to gwarancja udanej imprezy. Gorąco polecam.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
Gorąco polecamy grał u nas na weselu w sierpniu i u znajomych w zeszłym roku i było super. Doskonałe konkursy gwarantujące świetną zabawę. GORĄCO POLECAM
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Konkursy ? Po Co
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Aga M - co to kurka jest?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
konkursy w sumie dla Gosci prawda? zeby się dobrze bawili, zeby integrowały sie Rodziny, aby Młoda Para sędziowała i kibicowała swoim super Drużynom!

a Pan Lech to Profesjonalny Dj- Wodzirej, jak widac na przestrzeni lat zmienia sie tylko na lepsze!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dj super. Pelen profesjonalizm, otwarty na propozycje, usmiechniety. Zacheca gosci do zabaw i tanca. U nas goscie bawili sie do 5 rano. Wszyscy byli zachwyceni Panem Lechem. Serdecznie polecam.... Jezeli zastanawiacie sie pomiedzy dj a orkiestra to na 200% dj. Nie wyobrazamy sobie lepiej poprowadzonego wesela.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam,
Mileliśmy Dj Lecha Radziuna na naszym weselu, nogi przestaly boleć mnie po tygodniu! Eleganckie zabawy i dopasowana muzyka, goście nie schodzili z parkietu! Polecam z miła chęcią wszystkim tego Pana :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry