Widok

Dj Marecki - proszę o opinie :-)

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam,

Proszę o opinie na temat Dj Marecki.
Niestety bardzo mało jest aktualnych informacji.

Pozdrawiam!
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ktoś, coś? :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Słyszałam same pozytywy :) Chcieliśmy go na swoim weselu, ale nie miał wolnego terminu :(
Kilka osób mi go polecało, a osoby te są godne zaufania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dj Marecki grał na naszym weselu 4.10.2014. Bardzo profesjonalne podejście, przesłaliśmy mu wcześniej listę piosenek. Rewelacyjnie dostosował się do naszych gustów muzycznych. Większość gości szalała na parkiecie przez całą noc, a po weselu jeszcze długo komentowali, że już dawno nie bawili się tak dobrze. Zabawy na poziomie i bardzo kreatywne. Pan Marek zrobił nam również świetną prezentację z przesłanych przez nas zdjęć. Generalnie widać, że wkłada w to dużo serca i pasji. Gdybym miała wybierać jeszcze raz DJ na moje wesele, to tylko jego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Może ktoś jeszcze? Jakieś świeże opinie? :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
DJ prowadził nasze wesele. Jesteśmy bardzo zadowoleni :) Imprezę prowadził bardzo kulturalnie, muzyka była różnorodna. Coś dla siebie znaleźli zarówno młodsi jak i starsi - bawili się wszyscy. Dosłownie. W pewnym momencie zauważyliśmy, że nikt, dosłownie NIKT nie siedzi przy stole, wszyscy byli na parkiecie i tańczyli. DJ uśmiechnięty, konkursy prowadził sprawnie i na wesoło, było duuużo śmiechu. Serdecznie polecamy, DJ Marecki to naprawdę dobry wybór!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mieliśmy ślub 13 w piątek w tym roku :-). Postanowiliśmy podzielić się opinią. Było po prostu świetnie. Bierzcie jak w dym. Prezentacja, rowerek i inne zabawy bardzo pomysłowe.
Ważne było dla nas, aby goście mogli zamawiać piosenki i zamawiali. Nie było z tym problemu, chociaż kolejność wybierał Marecki. Kontaktowy i inteligentny. Nie było wstydu przed znajomymi. Wszyscy się wybawili. Z tego co mówił to gra około 40 wesel w roku. To o czymś świadczy :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nasze wesele odbyło się 7 kwietnia. Było ono raczej kameralne (46 osób), tylko z winem, no i było to wesele polsko-włoskie. Tak więc poprzeczka dla Dj Mareckiego była ustawiona wysoko, ale poradził sobie znakomicie :) muzyka zróżnicowana, dla każdej grupy gości znalazły się odpowiednie piosenki, plus każdy mógł poprosić o dany utwór. Szczególnie podobało nam się, że pamiętał o gościach z zagranicy i każda zabawę tłumaczył również po angielsku. Gry były bez żadnych dwuznacznych podtekstów, a goście chętnie w nich uczestniczyli :)
Z czystym sumieniem polecamy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry