Widok
DJ Ginter Piotr Wolf grał na naszym weselu 29.04.2017 i śmiało, z czystym sumieniem możemy go polecić. Pan Piotr to bardzo otwarty i miły gość z którym od razu znaleźliśmy wspólny język. Grając, świetnie łączył style muzyczne zapewniając doskonałą zabawę dla każdego pokolenia rodziny i przyjaciół a organizowane przez niego zabawy weselne to istna beczka śmiechu :))) Z pewnością nie sposób się z nim nudzić!! ZDECYDOWANIE POLECAMY!!!!
POLECAMY w 100% - dj Piotr Wolf grał na naszym weselu i poprawinach we wrześniu 2016. Wszyscy goście byli zachwyceni, zabawa trwała do 6 rano. Pan Piotr z niezwykła elastycznością dopasowywał się do potrzeb naszych gości i nas. Mieliśmy obawę, gdyż wyboru dj dokonaliśmy trochę w "ciemno", ale dziś możemy ze spokojem powiedzieć, że było warto. Świetne konkursy, goście umierali ze śmiechu, były zabawy dla dzieci, dla facetów, dla kobiet - jednym słowem dla każdego coś dobrego ;) Podsumowując klasa, poczucie humoru i oczywiście dobra prezencja :)
No NIESTETY nic lepszego nie możemy powiedzieć...
Powyżej znajduję się kwintesencja talentu i twórczości DJ Piotra Gintera Wolfa...
Grał na naszym weselu 1.10.2016 r. Nie było czasu na nudy.
Gorąco polecamy. Nic tylko go zatrudnić i później nawet nie ma się o co kłócić przy płatności... Goście się non stop bawili!!! Jezus Maria moja nowa żona ma pękniętą łąkotkę... Taka była impreza... Masakra ... za dobry jest... Nie zatrudniajcie GO... Jeśli nie chcecie aby Wasze żony popsuły sobie kolana na weselu od zabawy:) Cholera wszyscy Goście zadowoleni i wybawieni nie mają się do czego przyczepić... Impreza do rana!!! Uwzględnił nasze wszystkie życzenia!!!
Normalnie brak polskiego marudzenia i narzekania:):):) SZOK !!!
A poprawiny jakie były ostre!!! Pozdrowienia od sąsiadów:)
Pełen profesjonalizm:)
Dziękujemy i Gorąco Pozdrawiamy
Powyżej znajduję się kwintesencja talentu i twórczości DJ Piotra Gintera Wolfa...
Grał na naszym weselu 1.10.2016 r. Nie było czasu na nudy.
Gorąco polecamy. Nic tylko go zatrudnić i później nawet nie ma się o co kłócić przy płatności... Goście się non stop bawili!!! Jezus Maria moja nowa żona ma pękniętą łąkotkę... Taka była impreza... Masakra ... za dobry jest... Nie zatrudniajcie GO... Jeśli nie chcecie aby Wasze żony popsuły sobie kolana na weselu od zabawy:) Cholera wszyscy Goście zadowoleni i wybawieni nie mają się do czego przyczepić... Impreza do rana!!! Uwzględnił nasze wszystkie życzenia!!!
Normalnie brak polskiego marudzenia i narzekania:):):) SZOK !!!
A poprawiny jakie były ostre!!! Pozdrowienia od sąsiadów:)
Pełen profesjonalizm:)
Dziękujemy i Gorąco Pozdrawiamy
u mnie na weselu też grał :) goście bardzo zadowoleni, zabawy weselne super, wszyscy się uśmiali.
Ja osobiście mam mieszane uczucia bo miałam wrażenie, że mało osób tańczy - ale wiadomo stres ślubu i wesela robi swoje, pozatym był nieznośny upał a to też swoje robi, tak czy siak goście byli zadowoleni i go wychwalali a to w sumie dla mnie najważniejsze :)
co więcej fotografka powiedziała, że była na nie jednym wesele ale tak fajnego dj jeszcze nie widziała :)
Ja osobiście mam mieszane uczucia bo miałam wrażenie, że mało osób tańczy - ale wiadomo stres ślubu i wesela robi swoje, pozatym był nieznośny upał a to też swoje robi, tak czy siak goście byli zadowoleni i go wychwalali a to w sumie dla mnie najważniejsze :)
co więcej fotografka powiedziała, że była na nie jednym wesele ale tak fajnego dj jeszcze nie widziała :)
Na weselu grał u mnie 2 razy ( dwie córy) , miałam okazję być w tym czasie tez na innych weselach i nie spotkałam ani jednego dj , który chociaż w małym stopniu może równać się z DJ Piotrem.
Wysoka kultura osobista, urok oraz doskonałe wyczucie klimatu i dostosowanie muzyki do towarzystwa weselnego.
Polecam
Wysoka kultura osobista, urok oraz doskonałe wyczucie klimatu i dostosowanie muzyki do towarzystwa weselnego.
Polecam
Również mogę polecić z czystym sumieniem!!!! W "Swojaku" w Otominie gra dość często na weselach i tam go polecili - w sumie też poleciła go osoba, której nie znaliśmy, ale po pierwszym spotkaniu/rozmowie wątpliwosci się rozwiązały. Grał u nas na weselu ;)
Bardzo dostosowuje się do tego, co lubimy. Jeśli nie ma być discopolo to nie będzie itd, puścił dużo naszej muzyki, którą dostarczyliśmy i wszystkich wyrwał na parkiet. Super zabawy oczepinowe i inne. W ogóle sam jako mężczyzna nienagannie się prezentuje i maniery ma naprawdę na wysokim poziomie - powiedziałabym, że w tym fachu to PEREŁKA i w ogóle, człowiek z powołania :) mega sympatikos. Cena bardzo niska moim zdaniem, za to co oferuje. Szczególnie, że ma cały sprzęt i wszystko jest w cenie.
Bardzo dostosowuje się do tego, co lubimy. Jeśli nie ma być discopolo to nie będzie itd, puścił dużo naszej muzyki, którą dostarczyliśmy i wszystkich wyrwał na parkiet. Super zabawy oczepinowe i inne. W ogóle sam jako mężczyzna nienagannie się prezentuje i maniery ma naprawdę na wysokim poziomie - powiedziałabym, że w tym fachu to PEREŁKA i w ogóle, człowiek z powołania :) mega sympatikos. Cena bardzo niska moim zdaniem, za to co oferuje. Szczególnie, że ma cały sprzęt i wszystko jest w cenie.