Widok

Dj na wesele

Wesele Temat dostępny też na forum:
Witam! Pewnie było już dużo podobnych tematów, ale póki co nie mogę znaleźć nic konkretnego. Jak w temacie- poszukuję DJ'a na wesele, który dobrze poprowadzi imprezę, nie będzie rzucał głupich żarcików, robił błędów ortograficznych w prezentacjach, ubierze się stosownie do sytuacji. Nie chodzi mi o jakiegoś sztywniaka, ale osobę, która ma doświadczenie w takich imprezach, umie dopasować się do gości i sprawić, żeby się dobrze bawili. Znacie może kogoś takiego? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tylko Krzysztof Kleszczyński !!! Kulturalny, dobrze ubrany, świetnie prowadzi i jest mega profesjonalny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
polecam dj. mareckiego
Proszę podać maila . Tak będzie lepiej , bo od kilku lat pojawia się np. niejaka Aga M.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
WITAM !
DJ DAREX tel 606450920
Zadzwoń i umów się na spotkanie
Naprawdę warto
ANIA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zapraszam do współpracy- własne efekty świetlne-dym bańki mydlane itp, nagłośnienie - szeroki wybór muzyki - możliwość ustalenia repertuaru prowadzenie całej imprezy, w tym konkursy i zabawy cena do uzgodnienia ostatnio grałem wesela i imprezy w: Róża Wiatrów Gdynia, Złoty Ul Sopot, Victor i hotel Astor Jastrzębia Góra, OW Muza w Juracie. Zyczę miłego dnia. Kontakt tel. 603217068 DJ Zibi.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
polecam http://djbond.manifo.com/
blog jaskiniowca
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Miałam ślub 15.06.2013r. więc moje spostrzeżenia są świeże. Mogę czystym sumieniem polecić Ci dj Piotra Krumina http://www.djpiotr.pl .Rewelacyjne konkursy , Pan Piotr dopasowuje się do towarzystwa, jednym słowem fajny ogarnięty facet.Nie musiałam się niczym denerwować.
do naszego Dja strona to http://www.djpiotr.com.pl/ przepraszam za wprowadzenie w błąd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
a co w tym złego podać komuś linki do wątków, których nie znalazł, a w których poczyta o djach= znajdzie moze odpowiedz na swoje pytanie? a jesli kogos polecam to znaczy, ze wiem jak pracuje, podobnie jak inne Panny, które sa zadowolone ze stylu prowadzenia wesela przez daną osobę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
Absolutnie i bezdyskusyjnie DJ MARCEL - Marcin Pietras.
tel. 602 158 497.

Pełen profesjonalizm, poprowadzi imprezę zgodnie z oczekiwaniami a nawet lepiej. My mieliśmy przyjemność skorzystać z usług pana Marcina miesiąc temu i jesteśmy zachwyceni. Nasi goście bawili się wyjątkowo. Okrzyknęli go "najbardziej za.je.bis.tym DJ-em".
Pan Marcin całe wesele był z nami, współpracował z gośćmi, reagował na to co się działo, z nami jako organizatorami był w stałym kontakcie. Jak pojawiły się jakieś sugestie, otwarcie je z nami omawiał, proponował różne rozwiązania, służył poradą. Angażował się od początku do końca. Ubrany był w elegancki garnitur, wyglądał po prostu profesjonalnie i tak pracował. A nasi goście byli przekonani, że to nasz dobry znajomy, bo nasza współpraca była niczym stara dobra znajomość. Polecam wszystkim tym, którzy zwracają uwagę na jakość usług. Będziecie zadowoleni...i to bardzo :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Zdecydowanie polecam Lecha Radziuna
Bawiliśmy sie z nim na dwóch weselach - naszym i znajomych. Pelen profesjonalizm, potrafi dostosować sie znakomicie do gosci zdecydowanie zna sie na swojej pracy!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 11
Dj Marek Malko rewelacyjny i bardzo medialny głos!! A co najwazniejsze przystepna cena!! Nasz fotograf i kamerzysta byli pod wrażeniem ;) ślub był 24 sierpnia ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
jak zawsze: Sławek Bieniek :)
Już po! Teraz jestem mądra i udzielam rad :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Lech Radziun, zawsze polece pi moim weselu, najlepszy wybor. Gezeczny, elegancki, profesjonalny sprzet, niesamowita inwencja tworcza i pelna wspolpraca, polecam!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11
zapraszam http://www.djmandaryn.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Dajcie spokój , przecież to istna przepychanka kto lepszy.
Ja wybierałam prezenterów z ogłoszenia , spotykałam się osobiście i sama potrafiłam ocenić. Kto zrobił na mnie najlepsze wrażenie ten u mnie grał, było extra !!!! Wam też polecam poświęcić swój czas.

Pozdrawiam Klaudia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam Dja który grał na naszym wrześniowym weselu: Piotr Komorowski Dj Event. Bardzo komunikatywny, zachęcał gości do udziału w zabawach, proponował toasty prowadził fajne konkursy. Podczas całego wesele goście się bawili. Było dużo śmiechu i zabawy. Piotr fajnie dobiera muzykę, goście nie chcą schodzić z parkietu. Dj na poziomie. Bardzo polecamy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja miałam wesele w sobotę 14.09.2013 i polecam dj karola balickiego, strona http://www.djnatwojewesele.pl Goście bawili się do rana, puszczał muzykę dostosowaną i do młodych i starszych gości, konkursy i zabawy weselne poprowadził na bardzo dobrym poziomie, elokwentny i dobrze wyglądający. Dj miał bardzo dobry sprzęt i oświetlenie, dobry radiowy głos i aparycję. Jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni z jego pracy, a przede wszystkim nasi goście byli bardzo zadowoleni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
do góry