Widok

Dj na wesele...

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Drogie forumki szukam Dj na wesele na przyszły rok na sierpień. Nie ukrywam zalezy mi na ciekwym poprowadzeniu imprezy. Istotne tez są dla mnie koszty.Najtańszy na weselniku jest DJ Little Mario czy ktoś korzystał z jego usług?
Proszę o opinię

Marta
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
http://dj-george.blog.onet.pl/
Dj Mix za wesele bierze 300 zł. (w tym prowadzi wesele, ochrania imprezę, robi zdjęcia, i filmuje). Naprawdę warto.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
a czy ten dj mix ma doswiadczenie?? bo ja znalazlam najtaniej za 800 zl bez poprawin, ale prowadzi swietnie.. wiec nie wiem czy ktos bedzie chcial pracowac kilkanscie godzin za 300 zl..jakis amator moze tak..
image

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecamy dj Lecha Radziuna. Stworzył świetną atmosfere i kilka niespodzianek. muzyka odpowiednia dla gości w różnym wieku. nie moglismy wybrać lepiej:)
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Termin mam wolny, zapraszam do współpracy, wszystkie szczegóły związane z prowadzeniem imprezy proponuję omówić na wspólnym spotkaniu.cena do negocjacji. Kontakt do mnie pod adresem : http://ale.gratka.pl/ogloszenie/5974550_dj_zibi_wesela_uroczystosci_okazjonalne.html
Życzę miłego dnia
Stokrotko....może najpierw z UWAGĄ przeczytak co napisał dj mix, a dopiero później o coś pytaj bo....:) Nie zauważyłas , że było to napisane z lekką ironią?? No coments....hehe
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A czy dobry DJ bierze za wesele 800 zł? Oczywiście NIE Ceny zaczynają się od 1500 w górę do 2600
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może również żągluje, wykonuje taniec brzucha, chodzi po linie....?
Do prowadzenia imprezy weselnej mogę polecić siebie jako DJ i swojego kolegę wodzireja. Jak coś proszę pisać piraci.muz@gmail.com
Moj dj bierze 800 bo sie znamy jak sie okazalo na spotkaniu, normalnie bierze 1300..w 3miescie mzoe ceny zaczynaja sie od 1500-2600 ale w stg sa znacznie nizsze..

a co do dj mix..nie zauwazylam ironii..moze jestem troszke niedowidzaca:P
image

300 zł. za jeden wieczór to sporo, więc nie ma się co dziwić że to dobra oferta dla DJ-ja.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dj Little Mario prowadził zabawę na naszym weselu 11 września. uważam, że wybór był trafiony, choć nie byłam na żadnej prowadzoej przez niego imprezie. Bardzo kontaktowy. Prowadzi dużo zabaw. Muzyka dokładnie taka jaką sobie zażyczyliśmy, no i faktycznie jest niedrogi. Przy planowaniu wesela chcieliśmy zespół na żywo ale ceny… O wyborze DJ-a przekonała mnie moja kuzynka, która korzystała z usług DJ LM w zeszłym roku. Wprawdzie nie byłam na jej weselu, ale potwierdziło się w 100% to, o czym opowiadała.
Przekonałam się w życiu, że nic co tanie nie może być dobre :-/ Powodzenia!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A DJ Zibi będzie grał za darmochę a podobno jest zajefajny. No przesadziłem z tą "darmochą". Chce coś za dojazd wziąć... ;) Poszukajcie tego wątku na Weselniku - jak przyszła mężatka potrafi sie targować ! Mężuś będzie miał przerąbane... ;)
Dj Little Mario grał u mnie na weselu w marcu tego roku. Nie wiem czy 1000 zł + dojazd to tanio, ale nie żałuję wyboru.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
moze wiecej opinii?
jakos nikkt nie zapytał do tej pory o ofertę
hej my mielismy na weselu DJ Lihmala i bylism bardzo zadowoleni, moge go polecic z czystym sumieniem:)
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
DJ razem z Wokalistką - czyli 2 osoby, częśc na zywo, czesc muzyka mechaniczna, z agencji GESEK to koszt około 1500zł, sam DJ - 1 os., to koszt około 1 tyś. zł, w ofercie swiatła, maszyna do wytwarzania baniek mydlanych, dymu, Karaoke na duzym ekranie, 30 konkursów do wyboru, itp. Czesc demo na stronie http://www.gesek.pl - zapraszam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Wesele

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

do góry