Widok

Dla mających problemy z recesją dziąseł

Mam 39 lat i od kilku zmagam się z koszmarna recesją dziąseł. Przeszłam leczenie ortodontyczne, które wskazano mi jako jeden z środków zaradczych, jednak problem pozostał. Zarówno zdrowotny jak i estetyczny. Leczenie zaczęłam w nieistniejącym już ArtOralu i kiedy po trzech latach leczenia ortodontycznego wróciłam po dalszą pomoc, usłyszałam od właściciela kliniki, że niestety, mimo uprzednich zapewnień i deklaracji nie jest w stanie mi pomóc. Szczęśliwie trafiłam do dr Misiejuk, która nie dość, że jest doskonałym stomatologiem i podejmuje się leczenia najtrudniejszych przypadków, to jeszcze umożliwia kontakt z cudownym specjalistą periodontologii, dr med. dent. Arkadiuszem J. Kuczek. Trafiłam do Pana doktora na konsultację i już po dwóch dniach byłam po zabiegu przeszczepu tkanki miękkiej z podniebienia. Efekt? Niewiarygodny. Dziąsła jak u nastolatki. Sam zabieg, w znieczuleniu miejscowym, chociaż brzmi strasznie, zupełnie znośny, w pewnym momencie prawie usnęłam (sic!) . Niestety tkanki wystarczyło mi jedynie na jedną stronę, z niecierpliwością czekam na kolejne zabiegi. Byłam załamana, teraz wierzę, że będę miała jeszcze piękny uśmiech i zachowam moje zęby przez lata. POLECAM!
Moja ocena
obsługa: 6

jakość usług: 6

wyposażenie: 6

czas oczekiwania: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 30
Serdecznie Pani gratuluję, że trafiła Pani do dr J.Kuczka, a Pani stomatolog A.Misiejuk była jedynie pośrednikiem w leczeniu. Niestety nie miałam takiego szczęścia jak Pani i niestety leczyła mnie bardzo młoda i niedoświadczona Pani A.Misiejuk, za to bardzo dobrze znająca się na marketingu i PR. Wysokie ceny i efektywna reklama bezwzględnie manipulują biednym pacjentem. Obecnie zmagam się z koszmarna recesją dziąseł w wyniku leczenia ortodontycznego Pani A. Misiejuk - ostrzegam Państwa!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pani Ewo proszę rozważyć, że leczenie jest sztuką, która czasami może nie przynieść pożądanych rezultatów, i nie jest to od razu wina lekarza. Pani Agnieszka ma już ponad dziesięcioletnią praktykę zawodową i jest doświadczonym stomatologiem o międzynarodowej renomie. Ja jestem bardzo zadowolony z efektów leczenia zębów u Pani Dr Agnieszki Misiejuk. Dla mnie jest ONA niezwykłym talentem, wspaniałym lekarzem i uroczą osobą. Co do cen to należy pamiętać , że ARTDENT to ekskluzywna klinika w centrum Sopotu, a nie przychodnia osiedlowa, i dla jej dobrego funkcjonowania potrzebny jest efektywny marketing i skuteczna reklama.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4
Od "ekskluzywnej" kliniki oczekuję przede wszystkim wysokiej jakości usług medycznych!!! Ciekawa sprawą jest w jaki sposób 30-letnia lekarka ma 10 letnie doświadczenie? Zadziwiające jest to jak reklama manipuluje człowiekiem.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
Myślę, że wszyscy mogą się zgodzić , że w tej ekskluzywnej klinice jakość usług jest na najlepsza z możliwych ! Jeśli są jakieś obiekcje to proponuję przekonać się samemu ! Dobrze napisane, że pani doktor podejmuje się najcięższych przypadków (wiem, bo sama się przekonałam) !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
Szanowna Pani Ewo,
Ukończyłam studia w 2001 roku.Nie przypominam sobie pacjnetki o Pani inicjałach,która ma problem z recesją dziąseł.Proszę się zgłosić na leczenie zamiast prowokować niepotrzebne komentarze,zwlaszcza że problemy recesji rozwiązujemy na miejscu i na pewno by Pani otrzymła od nas stosowną pomoc w w/w przypadku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
Recesja dziąseł to masakra - sam miałem tego początki. W tym momencie już nie, ale strachu się najadłem. Myję zęby pastą ajona, właśnie na takie problemy - niby to tylko pasta a jakimś cudem udało mi się wyeliminować te problemy...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jeśli faktycznie chodzi o paradontozę to radzę jak najszybciej zmienić szczoteczkę - na miękką. Pasta ajona również powinna zmienić swoje. Przy takich problemach istotne znaczenie ma kontrola - jeśli będzie załatwiana szybko, to problem nie powinien osiągnąć dużej skali.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To zależy w którym momencie do tej kontroli dojdzie. Przecież choroba może mieć już zaawansowane stadium, a wtedy tak naprawdę kompletnie nic nie pomoże. Dlatego tak istotne jest jak dla mnie chodzenie do dentysty co te pół roku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy dr Kuczek obywatel obcego panstwa i absolwent zagranicznych uczelni mial zgodę na wykonywanie zawodu lekarza w Polsce i czy rozliczyl sie z dochodow jakie tu osiągnał z urzędem skarbowym w Sopocie i ewentualnie w Bielefeld?

Moi adwokaci wystąpią do niego o wyjaśnienie tej sprawy, a wszelkim nieprawidłowościom nadadzą bieg zgodnie z obowiązującym w Polsce prawem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry