Widok

Dla miłośników pięknej opalenizny

Polecam bardzo dobre samoopalacze dla wszystkich tych,którzy lubią piękną i zdrową opaleniznę.Super się wchłaniają,nie brudzą ubrań a na dodatek pięknie pachną.Od niedawna na polskim rynku!!!POLECAM..

www.xen-tan.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja używam samoopalacza w żelu do twarzy i ciała Golden Skin polskiej firmy Flos Lek. Nadaje bardzo ładną, naturalną opaleniznę i dodatkowo nawilża. Naprawdę świetny efekt - polecam.
Ja używam balsamu samoopalającego Pat&Rub, jest w 100% naturalny, łatwo się rozprowadza, ładnie pachnie bo syntetyczne samoopalacze śmierdzą, nie tworzą się smugi na ciele a opalenizna jest deliktna i naturalnie wygląda.
też mam balsamik pat&rub, moja skóra jest ładnie opalona, nie mam teraz problemu przed sylwestrową nocą :-), ładny odcień będzie się super komponował z moją kremową sukienką, zero smug, nawet mąż ostatnio zauważył, że nabieram kolorków jak jakaś Tunezyjka :-)
a może by tak spróbować Chłodząco-rozświetlającego balsamu do ciała Pat&Rub, dostałam go od męża na gwiazdkę...wiedział co robi, teraz ma piękniejszą żonkę, a jak będę się prezentować na sylwestrowym balu...skóra po balsamie jakby migotała milionem kryształków, do tego balsam rewelacynjie nawilża, moja skóra jest jak to mówi mój mąż "mięciutka jak kaczuszka" :-)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (32 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

Porost włosów (78 odpowiedzi)

Hej. Stosujecie jakies tabletki na porost włosów ? Ja ostatnio zaczęłam zażywać ProHair. I jak na...

Zbyt szybko dochodze (16 odpowiedzi)

Witam. Jestem tu nowy. Mam 27 lat, żonę od 2 lat, z którą seks uprawiam od 3,5 roku, ale......

do góry