Widok

Dla miłośników pięknej opalenizny

Polecam bardzo dobre samoopalacze dla wszystkich tych,którzy lubią piękną i zdrową opaleniznę.Super się wchłaniają,nie brudzą ubrań a na dodatek pięknie pachną.Od niedawna na polskim rynku!!!POLECAM..

www.xen-tan.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja używam samoopalacza w żelu do twarzy i ciała Golden Skin polskiej firmy Flos Lek. Nadaje bardzo ładną, naturalną opaleniznę i dodatkowo nawilża. Naprawdę świetny efekt - polecam.
Ja używam balsamu samoopalającego Pat&Rub, jest w 100% naturalny, łatwo się rozprowadza, ładnie pachnie bo syntetyczne samoopalacze śmierdzą, nie tworzą się smugi na ciele a opalenizna jest deliktna i naturalnie wygląda.
też mam balsamik pat&rub, moja skóra jest ładnie opalona, nie mam teraz problemu przed sylwestrową nocą :-), ładny odcień będzie się super komponował z moją kremową sukienką, zero smug, nawet mąż ostatnio zauważył, że nabieram kolorków jak jakaś Tunezyjka :-)
a może by tak spróbować Chłodząco-rozświetlającego balsamu do ciała Pat&Rub, dostałam go od męża na gwiazdkę...wiedział co robi, teraz ma piękniejszą żonkę, a jak będę się prezentować na sylwestrowym balu...skóra po balsamie jakby migotała milionem kryształków, do tego balsam rewelacynjie nawilża, moja skóra jest jak to mówi mój mąż "mięciutka jak kaczuszka" :-)

Inne tematy z forum Moda i uroda

Hifu na twarz (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego zabiegu? albo ktoś miał ? i poleca czy...

Zbyt szybko dochodze (16 odpowiedzi)

Witam. Jestem tu nowy. Mam 27 lat, żonę od 2 lat, z którą seks uprawiam od 3,5 roku, ale......

lokówka do fal (7 odpowiedzi)

Hejka, szukam dobrej jakości lokówki do robienie hollywoodzkich fal na włosach. czy tego typu...

do góry