Widok
Dla mnie Nr 1 w Gdańsku
Szkołę Mini polecił mi przyjaciel i jak się okazało była to bardzo dobra decyzja.Zajęcia teoretyczne w jasny i konkretny sposób omawiają przepisy ruchu drogowego, dużo konkretnych informacji na temat rzeczywistych sytuacji na drodze i co ważne wszystkie trudne krzyżówki na trasach egzaminacyjnych. Praktyka prowadzona z Krzysztofem rozwiał moje wszystkie obawy co do trudności nauki jazdy. Krzysztof nauczył mnie jak bezpiecznie jeździć i zwracać uwagę na wszystko co dzieje się wokół samochodu. Dawał niezwykle cenne uwagi przydatne w życiu np. na co należy zwracać szczególną uwagę dojeżdżając do skrzyżowania oraz je opuszczając, omawiał również wszystkie "haczyki" egzaminacyjne. Więc po zakończeniu 30 godzin praktyki ze spokojem mogłem podejść do egzaminu wewnętrznego. Egzamin wewnętrzny pomimo iż to tylko wewnętrzny spowodował spory stres inny samochód, "Pan Egzaminator" no ale to tak podobno powinno być ;-), utwierdził mnie tylko. Egzamin państwowy nie mogło być inaczej jak zdany za pierwszym razem. Serdecznie pozdrawiam dziękuję Krzysztofowi oraz P.Mariuszowi. Do zobaczenia na drodze !!!
Moja ocena
Mini - Szkoła Jazdy z Tradycjami
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: 6
poziom nauczania: 6
wyposażenie: 6
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6