Widok

Dla osób samotnych i aktywnych z 3 miasta i okolic

Widzę, że sporo tutaj samotnych osób, szukających znajomych. Zapraszam do grupy facebookowej Wspólne Wypady Trójmiasto. Zaczynaliśmy tutaj na forum, szukając osób chętnych aby gdzieś wyskoczyć oraz samotnych z różnych powodów. W końcu przenieśliśmy się na FB i od 1.5 roku prężnie i aktywnie działamy, aby nie było nudy.
Jeśli ktoś ma ochotę wyskoczyć do kina, na imprezę, bilard, na miasto, za miasto, na jedzonko, pograć w planszówki, wyjechać na domek, w góry, lubicie aktywności: rower, rolki, łyżwy, narty, ścianka wspinaczkowa, długie spacery, morsowanie itd. to na pewno znajdziecie u nas chętnych na takie akcje. Zapraszam serdecznie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Asiu, proszę o informację na jakiej podstawie usuwacie, Wy Administratorzy użytkowników z Grupy? Czy wcześniejsze usunięcie nie powinno być poprzedzone jakąkolwiek informacją?

Z tego co pamiętam, właśnie o takiej "procedurze" słyszałam od jednego z Administratorów.

Pytam, bo sama byłam członkiem grupy. Ostatnio chciałam stworzyć wydarzenie... Niestety okazało się, że do grupy już nie należę. Taka niespodzianka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wyjaśniam... usuwałyśmy z Anią ostatnio osoby nieaktywne, które nigdy nie pojawiły się na wydarzeniach lub od bardzo dawna w nich nie uczestniczą. Stawiamy na aktywnych członków, a nie osoby "cienie", które tylko biernie obserwują to, co dzieje się w grupie. Jeśli nie dotyczy to Ciebie, to może przez przypadek Cię usunięto. Napisz prv na msg, bo tu pewnie nie powiesz kim jesteś, więc wyjaśnię Ci przyczyny usunięcia. Nikogo nie skreślamy z osobistych pobudek albo nieistotnych dla grupy rzeczy. Pozdrawiam i miłego dnia! Asia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rozumiem, przyczyny usunięcia z Grupy:
1) Osoba nieaktywna.
2) Osoba od bardzo dawna nieaktywna.
3) Błąd Administratorów.

Jest to klarowne - "wyjaśnię Ci przyczyny usunięcia.".

Miłego dnia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli uważasz, że zostałaś niesłusznie usunięta albo zwyczajnie chcesz dalej być w grupie, to napisz do mnie albo wyślij zaproszenie. Przy wysyłaniu zaproszenia należy odpowiedzieć na 1 pytanie i zaznaczyć, że zgadzasz się z regulaminem. Dopiero wtedy przyjmujemy osoby do naszego grona. Być może dlatego Twoje zaproszenie zostało pominięte przez weekend, bo którejś z tych rzeczy brakowało.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem w grupie, potwierdzam różnorodność i ilość wydarzeń jest naprawdę wielka więc moim zdaniem napewno każdy tu znajdzie coś dla siebie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mozna wiedzieć jak grupa na fb sie nazywa jak ją znaleźć?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wspólne wypady trójmiasto ;)
R
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Szukam ladnej i inteligentnej dziewczyny 17-19lat (10 odpowiedzi)

Jestem chlopakiem ktory jest bardzo otwarty i poszukuje dziewczyny sam mam 18,5lat i jestem z...

dojrzale kobiety (22 odpowiedzi)

czesc mam 20 lat in starsznie pociagaja mnie dojrzale kobiety... chcialbym takowa poznac jezeli...

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...

do góry