Widok

Dla wszystkich

ktuży mają coś do kogoś
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

porawka

miało być tak sorry

sorry

chyba mi klawisz tt nawala na klawiatturze

Iksiu

Rozmowa z tobą przypomina mi w tej chwili rozmowę z lalką zaprpogramowaną na powtarzanie kilku zdań i zaczyna mnie nudzić. Gdzież te procesy myślowe, które - jak twierdzisz - przebiegają jednak po twojej stronie komputera? Jakoś ich nie widać.
Na ciepło uczuć trzeba umieć zasłużyć.
Mam wrażenie, że całkowita liczba komórek mózgowych zamkniętych w twojej głowie to mniej więcej taka sama liczba komórek, jaką Aube jest jest w stanie zabić przy pomocy jednego drinka. Hi he ha hrr. >:)
I nie chce mi się dochodzić do jakiego stopnia jesteś wymyślony, do jakiego stopnia realizujesz czyjeś-tam rozczarowane mniemania, ponieważ mam wrażenie, że fantazja miesza się w tym przypadku z rzeczywistością w stopniu dalece bardziej posuniętym, niz twoja kontrola nad tym.
Koniec seansu. Panu już podziękujemy. Dobranoc.

Iksik

Cukiereczku, ja widzę że chcesz pluć a nie rozmawiać i tym samym właśnie powodujesz że nie ma różnicy między zachowaniem twoim a tym, które starasz się potępić. Nie chcesz przyjąć tego do wiadomości i bronisz się przed tym, okłamujac siebie samego.
Proste, prawda?
Dobranoc, mój ulubiony kłamco.

.

Przy określaniu siebie nie uwzględniłeś wszystkich konsekwencji >:)

Coś

specjalnie dla Lennonki

...ek...
...ek...

oj

już się boję

Po wirtualnej wizycie w Finlandii przeżywam renesans mego dawnego sentymentu do Skandynawii. Ujmujące są fińskie nicki czatowe: MÄTTÖ, Mörsäri, Pelle - Liina, aurinko, vilijonkka, ystävä, jonkin verran, jälkeläinen, partiolainen, Niiskuneiti, mörkö, Töölö. Zdecydowałem, że jeśli kiedykolwiek dane mi będzie posiadać dzieci, imion poszukiwał będę na dalekiej północy... no, chyba że już znalazłem, bo czyż można oprzeć się urokowi MÄTTÖ i Mörsäri?

xxx

Tematu „Kiwdul” już tu od pewnego czasu nie było i nie ma chyba potrzeby podejmowania prób jego reanimacji na siłę. Czyżby Twój przyjaciel zaniedbywany się poczuł, konstatując, że nie jest już centralną postacią Hyde Parku? Jeśli tak, to może pocieszy go fakt, że pozostała po nim pustka vel próżnia, którą aktualnie badają naukowcy. A zatem niewątpliwie był czymś : ) Czymś, co z uwagi na swój atrybut rozciągłości wypełniało przestrzeń.
A może to nie pustka, nie próżnia, jeno opisywana przez Białoszewskiego „szaranagajama”, która zostaje po odłączeniu pieca węglowego od przewodu kominowego. Spora powierzchnia brudnej, osmalonej ściany, pokrytej kilkoma warstwami łuszczącej się farby, do tego duży, wypełniony sadzą otwór, z którego jeszcze przez jakiś czas intensywnie sypią się różne zanieczyszczenia. Wszystko po to, żeby domownicy nie zapomnieli zbyt szybko, jak ważny był taki piec w okresie, gdy nie było instalacji gazowych i elektrycznych, a drewno z pobliskiego parku stanowiło podstawowy nośnik energii niezbędnej do ogrzewania pomieszczeń i dla celów kulinarnych. Stare piece węglowe są jednak zbyt zarozumiałe. Zapominają , że już baaardzo dawno temu straciły rację bytu , a do epoki mikrofal i przepływowych ogrzewaczy wody przetrwały tylko dlatego, że są ciężkie i ich „wyprowadzenie” z lokalu wymaga nie lada wysiłku. Niezbędność i niezastąpioność, które sobie przypisywały jako fundament niewzruszalnego statusu, pomyliły z tolerancją otoczenia wynikającą z zupełnie innych przesłanek. Jakież było ich rozczarowanie, gdy okazało się, że świat bez ich udziału może istnieć.

Sprzedam dom

Sprzedam nieruchomość położoną w centrum Międzychodu - Woj.Wielkopolskie.
Nieruchomość obejmuje 661 m2 powierzchnia działki obejmującej budynek mieszkalny, podwórko z płotem i bramą wjazdową (wjaz wyłożony kostką brukową), 2, 4 m2 pomieszczeń piwnicznych, 105 m2 pomieszczeń sklepowych i magazynowych, 120 m2 pomieszczeń mieszkalnych na piętrze budynku. Mieszkanie wyposażone jest w dwufunkcyjny piec centralnego ogrzewania Nectra Eco 2, 23 CF francuskiej firmy Chaffoteaux. Lokal ma instalację grzewczą z możliwością regulacji temperatury w pomieszczeniach. Piec jest odpowiedzialny za ciepłą wodę.
http://www.filbudsc.republika.pl/dom/dom.html

baggins

... a ja uwielbiam stare, czarne, parowe lokomotywy, których bałam się jako dziecko.

xxx

panu już podziękujemy.

A moze

wlasciwy IP.

xxx

...chyba, że zacznie zachowywać się jak człowiek.

Stworku

to nierealne...on ma taki styl...ten odpadek ludzkości...

Agentko

Dać-mu-szansę!
Dać-mu-szansę!
>:)

W przerwie

poczytajcie sobie o najnowszym filmie Larsa von Triera.

Iksik

Hmmm,
dziękujemy za dobre słowo.

xxx

z wzajemnoscia :)

Inne tematy z forum Hydepark

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Grajdołki (111 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry