Widok

Dlaczego firma mleczarska postanowiła kupić średniowieczny zamek?

"- Mój wspólnik interesuje się tradycją rycerską, kupił sobie zbroję i bierze udział w corocznych bitwach pod Grunwaldem - opowiada Grabowski. - Dowiedział się, że ten zamek można kupić, pojechaliśmy, obejrzeliśmy i uznaliśmy, że warto zainwestować."

No mnie się bardzo taka argumentacja spodobała. piotruś pan kupil sobie zbroję i czegoś mu jeszcze do niej brakowało. to dokupił sobie zamek. a ja mam owczarka. chyba sobie dokupie do kompletu dolinę kościeliską i dwa stada owiec.

http://miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35612,7189301,Gniew_sprzedal_zamek_.html
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak sobie pomyślałem, że wygląda to tak jakbym sobie szydził. nie, wcale nie. jeśli zamek w gnieiwe kupił człowiek z pasją to bardzo się cieszę, bo jest szansa, że coś fajnego będzie tam organizował. po prostu rozbawiła mnie beztroska zacytowanego stwierdzenia
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
Jak ja bym chciała mieć taką swobodę inwestycji...
Chociaż jak znam siebie, kasę dostałyby jakieś organizacje zajmujące się kotami i to by nie była żadna inwestycja ;)
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
mam grenlanda
chyba dokupię sobie grenlandię i stado białych niedźwiedzi :)
kupcie sobie sliniaczek.
dlaczego?
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
Jak to dlaczego?
Pewno dostawca śliniaczków szuka łatwego rynku zbytu ;)
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.

Inne tematy z forum Hydepark

Własna firma? (46 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was prowadzi własna firmę i pracuje jako Wirtualna asystentka? Z tego co słyszałam to...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

a to na rano ;) (346 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

do góry