Widok

czy ktoś z Was wygrał w radiu??

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde radio oferuje różne gry smsowe aczkolwiek nikt z moich znajomych nie wygrał i ja również. Więc pytanie do Was forumowicze ...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja wygralem 1000zl w esce jak byla akcja ze nazwe zmieniali z hit fm na eska ;-) na przelew czekalem prawie 3 mc ale dotarl ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja wygrałem w radiu Eska Nord 3 single za konkurs muzyczny. Szkoda tylko, że nie miałem wyboru płyt..., ale i tak się cieszę z nagród.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wygrałam w Radio Zet parę tysięcy, ale ostatnio te kilkset które, są główną nagrodąto, chyba lekkie przegięcie. Nikt jakoś od kilku miesięcy nie może wygrać, faktem jest że, mniejsze po 10 tyś, czy auta są do wygrania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Trzech znajomych wygrało płyty w Eska Rock. Poza anteną byli podpytywani, co bardziej by im odpowiadało. Jedna osoba wygrała w telewizji publicznej 1tys. zł, natomiast kuzyn po jednym z konkursów stał się właścicielem auta (RMF FM chyba).

Ja nie mogę pochwalić się zdobyczami. Aby wygrać, trzeba grać ;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ze cztery lata temu wyrwałem od Eski Rock płytę Foo Fighters za " gracie co chcecie", ludzie ze stacji bardzo ok ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
No to skoro tak mało osób napisało w związku z radiem to może w innych konkursach wygraliście?? Może w lotto?, zdrapki?, cokolwiek ;)
Jeśli mogę się jeszcze pochwalić wygranymi to:
w konkursach prasowych - bilet do kina, bilet do opery, bilet na kabaret;
w konkursie filmowym - pendrive 8G;
w konkursie poetyckim - aparat fotograficzny;
w konkursie recytatorskim - książki i album;
a w lotto - czwórka
to tak do tej pory...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Wygrałam w lotooo 12.00 zł czy jakoś tak :)
Dawno dawno temu :)
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pokemonko gratulacje :)

a może tak jakieś większe wygrane się gdzieś tam pojawiły??

Ja kiedyś w zdrapce wygrałam 150zł :) ale dawno temu :(
Ja wygrałem w plebiscycie na najpopularniejszego sportowca Dziennika Bałtyckiego na początku lat 80tych śpiwór - to była - biorąc pod uwagę sytuację gospodarczą - moja największa wygrana.

W Radio Kaszebe wygrałem dwa razy wejście do kina.
I jeszcze w rozwiązywaniu łamigłówek szachowych - bodajże Głosu Wybrzeża - bony na 400 zł.
A i jeszcze w Gazecie Wybiórczej za zdjęcie walentynkowe też wjazd do kina.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój dziadek dwukrotnie skreślił szóstkę. Wówczas główną nagrodą był fiat 125p :)

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kto pamięta Radio Arnet ten zapewne słuchał porannego konkursu w którym trzeba było poprawnie wytypować 3 cyfrową liczbę- gość prowadzący program mówił jedynie za mało bądź za dużo. Prostota i możliwość normalnego dodzwonienia się - bez pierdół typu sms premium- powalała. Jako młokos udało mi się trafić jeden jedyny raz, wygraną był pyszny tort.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja wygralam w jakims konkursie,w "Wieczor Wybrzeza"(pamietacie?)
karnet na basen,ale w...Gdyni!(ja jestem z Gdanska).
Zapytalam czy jest mozliwosc zamiany na Gdansk,ale niestety-nie bylo.
W zwiazku z czym powiedzialam,zeby przekazali ten karnet
jakiemus dziecku z domu dziecka.I tyle bylo mojej wygranej.
I raz wygralam zelazko w supersamie KUPIEC w Brzeznie(nie wiem czy jeszcze tak sie nazywa ten sam).
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
> karnet na basen,ale w...Gdyni!(ja jestem z Gdanska).

Oj tam... Ja kiedyś, w jakiejś gazetowej krzyżówce, wygrałem dwuosobową wejściówkę na dyskotekę w Międzyzdrojach :D
Jakoś nie ciągnęło mnie do realizacji wygranej :/

W radiu PiK wygrałem kiedyś jakąś płytę. Ale mało atrakcyjna dla mnie była, to również nie zrealizowałem wygranej.

Za szczeniaka wygrałem w jakimś konkursie, w telewizyjnym programie popularno-naukowym, miernik uniwersalny. I to była moja najfajniejsza wygrana ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja wygrałam kubek i plecak w paszportach polsatu-------------czy ktoś pamieta, ze takie cudo kiedys było?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
a) w lotto w zeszłym roku dwa razy czwórka i kilka trójek
b) w radiu gdańsk konkurs wygrany
c) trzy razy bilety w konkursach nadmorski24.pl
d) kilka razy w zdrapkach po 1zł wygrane:)

znajomy wygrał pare lat temu seata w konkursie RMF FM

generalnie tracę wiarę w możliwość wygrania w lotto dużych pieniędzy. z roku na rok coraz mniej trójek trafiam. nie wierzę już w zdrapki i konkursy audiotele. wierzę w konkursy gdzie wygrywasz dzięki swojej wiedzy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja notorycznie wygrywam w Esce - zaczęło się w zeszłym roku od koncertu Imany i od tamtej pory - z 10 razy - czasem nawet dzień po dniu ':)
Już się mnie kojarzą jak dzwonię :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja nie wygrałam nigdy kasy być może dlatego, że nie gram :-P Raz wysłałam sms-a, jakieś 10 lat temu i wygrałam płytę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeśli nie opłaca się abonamentu radio-telewizyjnego podobno nie wypłacają wygranej :) także można sobie podarować smsy :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Podsumowanie:

Dyskusja na forum dotyczy doświadczeń użytkowników z wygrywaniem w radiowych konkursach SMS-owych i loteriach. Uczestnicy dzielą się opowieściami o wygranych nagrodach, od płyt CD i biletów do kina, przez wycieczkę do Japonii, aż po kwoty pieniężne sięgające kilkudziesięciu tysięcy złotych, głównie w stacjach takich jak RMF FM, Radio Zet i Eska. Wiele osób wyraża sceptycyzm wobec uczciwości tych konkursów, sugerując, że są one ustawiane lub służą głównie do wyciągania pieniędzy od uczestników poprzez opłaty za SMS-y. Pojawiają się również opinie, że rzeczywiste wygrane są rzadkie, a szanse na sukces znikome, szczególnie w porównaniu z inwestycją w SMS-y. Niektórzy użytkownicy wspominają o długim oczekiwaniu na wypłatę wygranych (nawet ponad trzy miesiące) oraz pytaniach dotyczących wymagań formalnych, takich jak opłacony abonament RTV. Ogólnie forum pokazuje mieszane doświadczenia: od autentycznych zwycięstw po głębokie wątpliwości dotyczące przejrzystości i rzetelności tego typu gier.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (332 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry