Widok
Trzech znajomych wygrało płyty w Eska Rock. Poza anteną byli podpytywani, co bardziej by im odpowiadało. Jedna osoba wygrała w telewizji publicznej 1tys. zł, natomiast kuzyn po jednym z konkursów stał się właścicielem auta (RMF FM chyba).
Ja nie mogę pochwalić się zdobyczami. Aby wygrać, trzeba grać ;)
Ja nie mogę pochwalić się zdobyczami. Aby wygrać, trzeba grać ;)
Ja wygrałem w plebiscycie na najpopularniejszego sportowca Dziennika Bałtyckiego na początku lat 80tych śpiwór - to była - biorąc pod uwagę sytuację gospodarczą - moja największa wygrana.
W Radio Kaszebe wygrałem dwa razy wejście do kina.
I jeszcze w rozwiązywaniu łamigłówek szachowych - bodajże Głosu Wybrzeża - bony na 400 zł.
A i jeszcze w Gazecie Wybiórczej za zdjęcie walentynkowe też wjazd do kina.
W Radio Kaszebe wygrałem dwa razy wejście do kina.
I jeszcze w rozwiązywaniu łamigłówek szachowych - bodajże Głosu Wybrzeża - bony na 400 zł.
A i jeszcze w Gazecie Wybiórczej za zdjęcie walentynkowe też wjazd do kina.
Kto pamięta Radio Arnet ten zapewne słuchał porannego konkursu w którym trzeba było poprawnie wytypować 3 cyfrową liczbę- gość prowadzący program mówił jedynie za mało bądź za dużo. Prostota i możliwość normalnego dodzwonienia się - bez pierdół typu sms premium- powalała. Jako młokos udało mi się trafić jeden jedyny raz, wygraną był pyszny tort.
Ja wygralam w jakims konkursie,w "Wieczor Wybrzeza"(pamietacie?)
karnet na basen,ale w...Gdyni!(ja jestem z Gdanska).
Zapytalam czy jest mozliwosc zamiany na Gdansk,ale niestety-nie bylo.
W zwiazku z czym powiedzialam,zeby przekazali ten karnet
jakiemus dziecku z domu dziecka.I tyle bylo mojej wygranej.
I raz wygralam zelazko w supersamie KUPIEC w Brzeznie(nie wiem czy jeszcze tak sie nazywa ten sam).
karnet na basen,ale w...Gdyni!(ja jestem z Gdanska).
Zapytalam czy jest mozliwosc zamiany na Gdansk,ale niestety-nie bylo.
W zwiazku z czym powiedzialam,zeby przekazali ten karnet
jakiemus dziecku z domu dziecka.I tyle bylo mojej wygranej.
I raz wygralam zelazko w supersamie KUPIEC w Brzeznie(nie wiem czy jeszcze tak sie nazywa ten sam).
> karnet na basen,ale w...Gdyni!(ja jestem z Gdanska).
Oj tam... Ja kiedyś, w jakiejś gazetowej krzyżówce, wygrałem dwuosobową wejściówkę na dyskotekę w Międzyzdrojach :D
Jakoś nie ciągnęło mnie do realizacji wygranej :/
W radiu PiK wygrałem kiedyś jakąś płytę. Ale mało atrakcyjna dla mnie była, to również nie zrealizowałem wygranej.
Za szczeniaka wygrałem w jakimś konkursie, w telewizyjnym programie popularno-naukowym, miernik uniwersalny. I to była moja najfajniejsza wygrana ;)
Oj tam... Ja kiedyś, w jakiejś gazetowej krzyżówce, wygrałem dwuosobową wejściówkę na dyskotekę w Międzyzdrojach :D
Jakoś nie ciągnęło mnie do realizacji wygranej :/
W radiu PiK wygrałem kiedyś jakąś płytę. Ale mało atrakcyjna dla mnie była, to również nie zrealizowałem wygranej.
Za szczeniaka wygrałem w jakimś konkursie, w telewizyjnym programie popularno-naukowym, miernik uniwersalny. I to była moja najfajniejsza wygrana ;)
a) w lotto w zeszłym roku dwa razy czwórka i kilka trójek
b) w radiu gdańsk konkurs wygrany
c) trzy razy bilety w konkursach nadmorski24.pl
d) kilka razy w zdrapkach po 1zł wygrane:)
znajomy wygrał pare lat temu seata w konkursie RMF FM
generalnie tracę wiarę w możliwość wygrania w lotto dużych pieniędzy. z roku na rok coraz mniej trójek trafiam. nie wierzę już w zdrapki i konkursy audiotele. wierzę w konkursy gdzie wygrywasz dzięki swojej wiedzy
b) w radiu gdańsk konkurs wygrany
c) trzy razy bilety w konkursach nadmorski24.pl
d) kilka razy w zdrapkach po 1zł wygrane:)
znajomy wygrał pare lat temu seata w konkursie RMF FM
generalnie tracę wiarę w możliwość wygrania w lotto dużych pieniędzy. z roku na rok coraz mniej trójek trafiam. nie wierzę już w zdrapki i konkursy audiotele. wierzę w konkursy gdzie wygrywasz dzięki swojej wiedzy
Podsumowanie:
Dyskusja na forum dotyczy doświadczeń użytkowników z wygrywaniem w radiowych konkursach SMS-owych i loteriach. Uczestnicy dzielą się opowieściami o wygranych nagrodach, od płyt CD i biletów do kina, przez wycieczkę do Japonii, aż po kwoty pieniężne sięgające kilkudziesięciu tysięcy złotych, głównie w stacjach takich jak RMF FM, Radio Zet i Eska. Wiele osób wyraża sceptycyzm wobec uczciwości tych konkursów, sugerując, że są one ustawiane lub służą głównie do wyciągania pieniędzy od uczestników poprzez opłaty za SMS-y. Pojawiają się również opinie, że rzeczywiste wygrane są rzadkie, a szanse na sukces znikome, szczególnie w porównaniu z inwestycją w SMS-y. Niektórzy użytkownicy wspominają o długim oczekiwaniu na wypłatę wygranych (nawet ponad trzy miesiące) oraz pytaniach dotyczących wymagań formalnych, takich jak opłacony abonament RTV. Ogólnie forum pokazuje mieszane doświadczenia: od autentycznych zwycięstw po głębokie wątpliwości dotyczące przejrzystości i rzetelności tego typu gier.