Widok

czy ktoś z Was wygrał w radiu??

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde radio oferuje różne gry smsowe aczkolwiek nikt z moich znajomych nie wygrał i ja również. Więc pytanie do Was forumowicze ...
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

Też nigdy nie wygrałam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć wszystkim! Fajnie poczytać o Waszych wygranych, gratuluję szczęścia! Ja niestety nigdy nic w radiu nie wygrałem, ale zawsze słucham z nadzieją. W sumie to chyba najczęściej włączam radio internetowe RMF. Lubię te ich konkursy, nawet jeśli bez sukcesów :) Ważne, żeby dobrze się bawić i mieć dostęp do ulubionej stacji, nawet bez loterii! Możecie posłuchać tutaj https://radio111.pl/stations/rmf-fm-rmf/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na portalu mmo.pl znalazłem świetny artykuł o grze chicken road to nie tylko zabawa, ale też szansa na wielkie wygrane dzięki progresywnemu jackpotowi. Jeśli interesujesz się kasynami i zakładami, ten tekst to must-read. Poznasz tam najlepsze triki i dowiesz się, jak zwiększyć swoje szanse na sukces. Polecam każdemu, kto lubi ryzyko i dobre emocje!

Ja miałem niemal 200 000 szans za grubo ponad sto zł i lipa więc nie polecam RMF.

W sierpniu 2019 wygrałem konkurs radiowy w wejherowskiej stacji Norda FM. Podczas jednej z audycji prowadząca gwizdała melodię i trzeba było odgadnąć utwór - odpowiedź to "Ruda tańczy jak szalona" Czadomana. Wygrałem bezpłatną wejściówkę do Parku Ewolucji w Sławutowie koło Pucka, prezent wykorzystałem dosyć szybko ;)

Ile czekałeś na przelew?
W rmf ? Ile vzekales na przelew? Tez wygrslam i jestem ciekawa ile mają czasu.
Wygrałam

Jak długo czekałeś na wypłatę ?
Ja wczoraj dodzwonillem do radia zet i wygrałem gadżety radia zet
Dokładnie przecież te gry to jedna wielka ściema i wyciąganie pieniędzy raz na jakiś czas dadzą komuś wygrać parę złotych i tyle A interes się kręci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ta gra To jedno wielkie oszustwo do mnie już dzwonili ze trzy razy Za każdym razem automatyczna sekretarka nie pozwalała mi dokonać żadnego wyboru i się rozłączyła straciłem trochę pieniędzy teraz żałuję
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

---Marta---
2014-02-27 18:17:26
Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde radio oferuje różne gry smsowe aczkolwiek nikt z moich znajomych nie wygrał i ja również. Więc pytanie do Was forumowicze ...
Moja koleżanka wygrała :)
Ja wygrałem raz 100 funtów a moja kobietą 100 euro w zdrapkach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To pewnie żona rodzina z Lechem Wałęsa. On też wygrywał w Totka z pomocą bezpieki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja wygrałem kasę w Rmf ;)
Znam osobiście trzy osoby co wygrały auto a jedna nawet dwa razy pań z Bełżyc
Wygrałem Opla w loterii Winiary. Jeden SMs. 0,70 gr. Po miesiącu telefon z Warszawy. Stal się Pan właścicielem nowego Opla.
Ostatnio koleżanka wygrała w RMF 60 tys.
Ja już wielo krotnie próbuje w RMF ale nic

Podsumowanie:

Dyskusja na forum dotyczy doświadczeń użytkowników z wygrywaniem w radiowych konkursach SMS-owych i loteriach. Uczestnicy dzielą się opowieściami o wygranych nagrodach, od płyt CD i biletów do kina, przez wycieczkę do Japonii, aż po kwoty pieniężne sięgające kilkudziesięciu tysięcy złotych, głównie w stacjach takich jak RMF FM, Radio Zet i Eska. Wiele osób wyraża sceptycyzm wobec uczciwości tych konkursów, sugerując, że są one ustawiane lub służą głównie do wyciągania pieniędzy od uczestników poprzez opłaty za SMS-y. Pojawiają się również opinie, że rzeczywiste wygrane są rzadkie, a szanse na sukces znikome, szczególnie w porównaniu z inwestycją w SMS-y. Niektórzy użytkownicy wspominają o długim oczekiwaniu na wypłatę wygranych (nawet ponad trzy miesiące) oraz pytaniach dotyczących wymagań formalnych, takich jak opłacony abonament RTV. Ogólnie forum pokazuje mieszane doświadczenia: od autentycznych zwycięstw po głębokie wątpliwości dotyczące przejrzystości i rzetelności tego typu gier.

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (220 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Grajdołki (332 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry