Widok
Prawda jest taka, że nawet święty spokój w nadmiarze wyprowadzić może z równowagi a przecież uchlać się nie uchlam i ile tabliczek czekolady mogę zjeść (???)
Chleb ma tylko dwie piętki i w krótkim wyminięciu się nad ciasnym zlewem wyłowiłam uwagę " kurcze, ty jesz najlepsze rzeczy". Pierwsze trzy dni śmiałam się z tego a dziś wpadłam w furię z innego powodu i już bym tłukła dziada :(
Chleb ma tylko dwie piętki i w krótkim wyminięciu się nad ciasnym zlewem wyłowiłam uwagę " kurcze, ty jesz najlepsze rzeczy". Pierwsze trzy dni śmiałam się z tego a dziś wpadłam w furię z innego powodu i już bym tłukła dziada :(
Z tymi żebrami zabrzmiało siermiężnie.
Ja jestem słaby kozak w te klocki, bo w życiu nie przylałem babie, choć zdarzało się mieć po temu powód. (Nie liczę kontrolowanej przemocy w łóżku). Ale tak sobie myślę, że jak ktoś kogoś argumentem piąchopiryny wbrew oczekiwaniom odbiorcy to nie za bardzo.
Kurdę, chyba masz problem.
Ja jestem słaby kozak w te klocki, bo w życiu nie przylałem babie, choć zdarzało się mieć po temu powód. (Nie liczę kontrolowanej przemocy w łóżku). Ale tak sobie myślę, że jak ktoś kogoś argumentem piąchopiryny wbrew oczekiwaniom odbiorcy to nie za bardzo.
Kurdę, chyba masz problem.
OSA, masz pęknięte żebra i nie byłaś jeszcze z tym na policji ? bo co ? bo za wcześnie? bo dopiero 4mce po ślubie? tragedia .... poczekaj aż znajdziesz się na ojomie czy coś .... tylko żeby nie było za późno ....
ps. wtrącam się, bo mnie to przeraża co piszesz ... a tak swoją drogą, to sądzę, iż nieźle wkręcasz, by jakoś zabłysnąć :)
ps. wtrącam się, bo mnie to przeraża co piszesz ... a tak swoją drogą, to sądzę, iż nieźle wkręcasz, by jakoś zabłysnąć :)
Osa...zapomniałaś że masz żądełko?;)
Taaa...podobno jak się baby nie bije to jej wątroba gnije...hmm...muszę sprawdzić moją bo skoro tak to słabo :(
Facet który bije kobietę to skończona menda i nie zasługuje na żadną z nas.
Btw...Vi to w końcu na co Ty miałaś ochotę bo przez Randall pogubiłam się ;-))))
Taaa...podobno jak się baby nie bije to jej wątroba gnije...hmm...muszę sprawdzić moją bo skoro tak to słabo :(
Facet który bije kobietę to skończona menda i nie zasługuje na żadną z nas.
Btw...Vi to w końcu na co Ty miałaś ochotę bo przez Randall pogubiłam się ;-))))
Osa, wątek Twój i faceta, który opisał sytuację brata cyckanego przez żonę, sprawiają, że mam deja ve sceny, w której Bridget Jones siedzi w pace za przemyt.
Więźniarki opowiadają jej jak były bite, zmuszane do narkotyków itd. Pytają ją w końcu o Marka Darcy'ego. Dociera do niej prawdziwy obraz sytuacji jakim wspaniałym jest facetem... pomimo ślimactwa 3ciego stopnia i kija w czterech literach.
Ps
Na szczęście zawsze można zasłonić się "babskimi dniami" lub menopauzą (jadę na tym od tygodnia)
Ps2
głodnemu chleb na myśli więc pewnie głośno pisałam o stuknięciu
Więźniarki opowiadają jej jak były bite, zmuszane do narkotyków itd. Pytają ją w końcu o Marka Darcy'ego. Dociera do niej prawdziwy obraz sytuacji jakim wspaniałym jest facetem... pomimo ślimactwa 3ciego stopnia i kija w czterech literach.
Ps
Na szczęście zawsze można zasłonić się "babskimi dniami" lub menopauzą (jadę na tym od tygodnia)
Ps2
głodnemu chleb na myśli więc pewnie głośno pisałam o stuknięciu
> Ona pojawia się znienacka jak hiszpańska inkwizycja
O tym właśnie pisałem w innym wątku ;)
> Jedna dobra rada to się zalogować. Wtedy jest 100% pewności.
No właśnie nie :/
Mi ten potwór pożerał wypociny nawet jak byłem zalogowany.
O tym właśnie pisałem w innym wątku ;)
> Jedna dobra rada to się zalogować. Wtedy jest 100% pewności.
No właśnie nie :/
Mi ten potwór pożerał wypociny nawet jak byłem zalogowany.