Widok
Dlaczego tak mało jest takich lekarzy?
Cudownie iść do takiego lekarza, przed wizytą u którego nie musimy brać Nervosolu...Fajnie, gdy nie jesteśmy tylko numerkiem którymś tam z rzędu ale pacjentem z którym lekarz dzieli się swą wiedzą jednocześnie pozwalając mu wypowiedzieć swoją opinię. Nie ripostując, bezsensownie nie komentując, nie pokazując swoich fochów i czasami zniesmaczenia wątpliwościami pacjenta. Po prostu-albo aż- słuchając, obserwując. Właśnie tak lekarz może zasugerować wiele rzeczy. Ujęła mnie też błyskawiczność diagnozy, na podstawie wyników wieloletnich badań. To świadczy o wiedzy. Dziękuję.
Moja ocena
Prof. dr hab. n. med. Dominik Rachoń
kategoria: Endokrynolodzy
obsługa: 6
jakość usług: 5
czas oczekiwania: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: -
5.2
* maksymalna ocena 6
Dwa i pół roku temu byłam po raz pierwszy to płaciłam 150 zł ,a akażda następna 120 zł miała kosztować - tak mówił ,ale od sierpnia podbił cenę do 150 za wizyty dla stałych pacjentek w tamtym miesiącu byłam ostatni rz ,bez przesady wizyta trwała 5 minut i tak naprawdę byo to tylko wypisanie recept -żenada.
Na szczęście nie jest to jedyny endokrynolog w Trójmieście, do którego chodzi się z przyjemnością i z bardzo dobrymi efektami leczenia - wystarczy poczytać opinie na portalach oceniających lekarzy typu Znany lekarz.pl czy Ranking lekarzy pl. - inna rzecz, że do tych najbardziej chwalonych trudno się dopchać, bo są tak oblężeni.