Widok

Długi pięcioletni post...

Jeśli to forum działa to muszę wam coś napisać. Żyje bez seksu 5 lat a w zastępstwie ćwiczę i biegam no i jak jest potrzeba to wiadomo renia zawsze wierna. Jak mam płacić za sex kobietom to nie będę frajer. Związek też kosztuje wiem o tym bo byłem z trzema kobietami łącznie 13 lat. Niełatwo żyć bez tego ale się da. Kto uważa że się da niech się wypowie. Maciej 40lat. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

I ja poszczę. Już 10 godzin. Można wytrzymać.
Pozdrawiam Renię
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tez poszczę od 16. Ale zaraz będę działał znowu. Kiedyś tez miałem przerwę, 3 lata i się dało wytrzymać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dlaczego nie poszukasz żywej Reni?
Też mam 40 i poszcze od 4 miesięcy. Asa i jestem kobieta. Przez tą całą Pandemie już mi się wszystkiego odechcialo.:)
Dobre!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jakiś nowy trend? Też "poszczę. :) Jestem w pracy. :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślałem, że seks, kawa i plotki to nieodłączne elementy pracy:p
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może jestem trochę starszy, obecnie żyjemy w epoce seksizmu - wiem brzmi okrutnie. Dowodem są opinie forumowiczów. Osobiście nie chcę być alkoholikiem i żyć od chlania do chlania, i mieć życie skupione w okół picia. Gdy moje życie seksualne było w rozkwicie poszukiwałem jakiegoś sposobu bym mógł rozładować napięcie prokreacyjne, oczywiście seksualne. W tamtym czasie funkcjonowałem bardzo podobnie do osoby uzależnionej - myślałem penisem, a w oczach miałem waginy. Potocznie nazywamy to inaczej, lecz na forum tak wypada.

Kończąc doszukałem się rozwiązania, mi zmieniło tryb życia, a kryje się pod nazwą. "sublimacja"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej, Wyjaśnij proszę tę sublimację. Zaciekawiło mnie to trochę, jak to rozumiesz?
"Jak żyć? ..w poprzek" S.Tym

Przejście stanu stałego w stan lotny, z pominięciem ciekłego. Mi tu jedno przychodzi do głowy...

No właśnie mi chodziło o to, co ten inny Pan anonim przez to rozumie. A fizykę to ja lubię :)
"Jak żyć? ..w poprzek" S.Tym

Inne tematy z forum Towarzyskie

samotna matka szuka znajomych do popisania (45 odpowiedzi)

Jestem kobietą po 40tce, obecnie bardzo doskwiera mi samotność ale nie szukam znajomości w realu...

Swing party (28 odpowiedzi)

Mam ochotę coś takiego zrobić u siebie tylko gdzie szukać chętnych

Gry (18 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

do góry