Widok

Dni sąsiadów na Niedźwiedniku??!!Ktoś chętny do pomocy jakieś pomysly??

Chciałabym zorganizować Dni Sąsiadów na ul.Góralskiej w okolicach pętli autobusowej.Mam kilka pomysłów może ktoś dołączy do pomocy z pomysłami ,czekam na propozycje może ktoś na osiedlu ma fajne talenty do pokazania .Przyda się kilka osób do pomocy przy zabawach dla dzieci może jakieś podchody rodzinne ,jakiś wyścig może ktoś mógłby pomóc załatwić jakieś gadżety??
Może ktoś gra w zespole i przyszedłby zagrać dla nas?
Zorganizujmy się .Proponuję termin 25.05.2013 najbardziej konkretny do przygotowań.
Zróbmy to dla nas i naszych dzieci!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
..a rada osiedla nie mogła by cos pomóc?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no raczej są to dni sąsiadów i chodzi o zorganizowanie sie przez nas samych na tym to polega ,ale widzę ze na Niedźwiedniku same "drętwiaki"? ktorym się nic nie chce szkoda mieszkam tu od niedawna i myślałam że spotkam tu ludzi pozytywnie zakręconych którym zależy sama jestem w wieku średnim i z moimi dzieciakami chętnie to zorganizowałabym ale jedna rodzina to stanowczo za mało.
A miało być tak pięknie ,a tu wszyscy tylko narzekają i nic się nie dziej może warto się ruszyć??
Jednak zapraszam!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardzo fajny pomysł ale czy coś z tego wyjdzie, obawiam że pewnie nie ale obym się myliła.
no tak dalej nikt się chętny nie zglosił za to powątpiewająca jest a może się poudziela ktoś z nami sama sobie nie zrobię ..
Pozwolenia też sama załatwisz ? W naszym pięknym kraju jest potrzebne pozwolenie, żeby zorganizować spotkanie ponad 30 osób, więc powodzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na dni sąsiadów nie trzeba ogromnych pozwoleń wystarczy powiadomienie spółdzielni że zajmiemy się zabawą podwórku przed blokiem.Wystarczy trochę inwencji .No tak ale cały czas nikt nie proponuje włączenia się do zabawy, a sama mam w bloku tylko starsze osoby więc myślę że się nie przyłączą ,więc nie wiem czy jest sens organizowania .Chyba że wywieszę plakaty i ci co przyjdą to się dołączą?
Zastanowię się czy warto próbować?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
I tu Cię zaskoczę, każde zgromadzenie na świeżym powietrzu, powyżej 30 osób, potrzebuje pozwolenia z urzędu miasta, nie od spółdzielni. Do tego dochodzi pozwolenie ze straży pożarnej i od policji odnośnie zabezpieczenia imprezy, więc jeszcze raz powodzenia.

Inne tematy z forum Niedźwiednik

Leśna Góra (5 odpowiedzi)

Leśna Góra powstaje na Niedźwiedniku. Zapewnia wyjątkową bliskość natury, a jednocześnie dogodny...

do góry