Widok
Dni sąsiadów na Niedźwiedniku??!!Ktoś chętny do pomocy jakieś pomysly??
Chciałabym zorganizować Dni Sąsiadów na ul.Góralskiej w okolicach pętli autobusowej.Mam kilka pomysłów może ktoś dołączy do pomocy z pomysłami ,czekam na propozycje może ktoś na osiedlu ma fajne talenty do pokazania .Przyda się kilka osób do pomocy przy zabawach dla dzieci może jakieś podchody rodzinne ,jakiś wyścig może ktoś mógłby pomóc załatwić jakieś gadżety??
Może ktoś gra w zespole i przyszedłby zagrać dla nas?
Zorganizujmy się .Proponuję termin 25.05.2013 najbardziej konkretny do przygotowań.
Zróbmy to dla nas i naszych dzieci!!!
Może ktoś gra w zespole i przyszedłby zagrać dla nas?
Zorganizujmy się .Proponuję termin 25.05.2013 najbardziej konkretny do przygotowań.
Zróbmy to dla nas i naszych dzieci!!!
no raczej są to dni sąsiadów i chodzi o zorganizowanie sie przez nas samych na tym to polega ,ale widzę ze na Niedźwiedniku same "drętwiaki"? ktorym się nic nie chce szkoda mieszkam tu od niedawna i myślałam że spotkam tu ludzi pozytywnie zakręconych którym zależy sama jestem w wieku średnim i z moimi dzieciakami chętnie to zorganizowałabym ale jedna rodzina to stanowczo za mało.
A miało być tak pięknie ,a tu wszyscy tylko narzekają i nic się nie dziej może warto się ruszyć??
Jednak zapraszam!!
A miało być tak pięknie ,a tu wszyscy tylko narzekają i nic się nie dziej może warto się ruszyć??
Jednak zapraszam!!
na dni sąsiadów nie trzeba ogromnych pozwoleń wystarczy powiadomienie spółdzielni że zajmiemy się zabawą podwórku przed blokiem.Wystarczy trochę inwencji .No tak ale cały czas nikt nie proponuje włączenia się do zabawy, a sama mam w bloku tylko starsze osoby więc myślę że się nie przyłączą ,więc nie wiem czy jest sens organizowania .Chyba że wywieszę plakaty i ci co przyjdą to się dołączą?
Zastanowię się czy warto próbować?!
Zastanowię się czy warto próbować?!