Widok

Do Remontu- Gdynia Wzgórze.

Witam. Poszukuje firmy/ fachowca z referencjami do dokończenia remontu.
Kawalerka W Gdyni na ul świętojańskiej.
Do poprawy elektryka. Pan 'fachowiec' co robił remont nie znal sie wogóle na elektryce i dwa kontakty nie działają. Tj jeden jedyny w łazience (łazienka jest po dogłębnym remoncie) i drugi w kuchni.
Do kapitalnego remontu jest sypialnia ok 10 m2. W grę wchodzi :
położenie paneli podłogowych
szpachlowanie
malowanie ścian
elektryka
(załączam zdjęcie jak wygłada teraz sypialnie po wstawieniu drzwi przez pana ktory tu robił remont wcześniej:/).
image

kontak e-mail: kaaykaa@wp.pl
lub tel: 516323397

image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
http://img232.imageshack.us/im

image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?
Jakby był Pan zainteresowany dekoracjami ściennymi to się polecam. Zapraszam na www.fresco.gda.pl
Pozdrawiam
Bartosz Leszczyński
Witam,
niedawno nadzorowałam remont w kamienicy w centrum Gdyni (pracuję w biurze zarzadzania nieruchomościami). Miałam podobny problem ze znalezieniem elektryka. Zgłosiło sie kilka osób, w tym Pan, który technologicznie zatrzymał się jakieś 30 lat temu. W końcu znalazłam wykonawcę. Ma wymagane wykształcenie (tytuł te
Do instalacji elektrycznej polecam firmę PUH KRIS. Solidnie i profesjonalnie. Wszystko zgodnie z umową + gwarancja na wykonaną pracę. Adres: biuro.puh.kris@wp.pl
Witam
jesli jeszcze aktualne , to jestem zainteresowany . FR-B INTERIOR Leszek Oficjał 660-400-112 . mogę wysłać zdjęcia na maila
jezeli jeszcze jest Pani zainteresowana prosze o kontakt 500-731-661
Firma remontowo-wykończeniowa DEKOR przyjmie zlecenia budowlane.Oferujemy duży zakres umiejętności i fachowość.W razie pytań prosimy dzwonić 602763042

Oferujemy ciekawe pomysły związane z remontem, solidną czystą prace, duże doświadczenie.Pozdrawiam serdecznie

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Przegląd mieszkania (4 odpowiedzi)

Czy to prawda, że trzeba co kilka lat wykonywać przeglądy domów i mieszkań, aby w razie jakiejś...

fajne płytki (4 odpowiedzi)

Elastyczne okładziny wyglądały obiecująco, dopóki nie pojawiły się dzieci i pies. Wystarczyło...

do góry