Widok

Do Remontu- Gdynia Wzgórze.

Witam. Poszukuje firmy/ fachowca z referencjami do dokończenia remontu.
Kawalerka W Gdyni na ul świętojańskiej.
Do poprawy elektryka. Pan 'fachowiec' co robił remont nie znal sie wogóle na elektryce i dwa kontakty nie działają. Tj jeden jedyny w łazience (łazienka jest po dogłębnym remoncie) i drugi w kuchni.
Do kapitalnego remontu jest sypialnia ok 10 m2. W grę wchodzi :
położenie paneli podłogowych
szpachlowanie
malowanie ścian
elektryka
(załączam zdjęcie jak wygłada teraz sypialnie po wstawieniu drzwi przez pana ktory tu robił remont wcześniej:/).
image

kontak e-mail: kaaykaa@wp.pl
lub tel: 516323397

image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
image
http://img232.imageshack.us/im

image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?
Jakby był Pan zainteresowany dekoracjami ściennymi to się polecam. Zapraszam na www.fresco.gda.pl
Pozdrawiam
Bartosz Leszczyński
Witam,
niedawno nadzorowałam remont w kamienicy w centrum Gdyni (pracuję w biurze zarzadzania nieruchomościami). Miałam podobny problem ze znalezieniem elektryka. Zgłosiło sie kilka osób, w tym Pan, który technologicznie zatrzymał się jakieś 30 lat temu. W końcu znalazłam wykonawcę. Ma wymagane wykształcenie (tytuł te
Do instalacji elektrycznej polecam firmę PUH KRIS. Solidnie i profesjonalnie. Wszystko zgodnie z umową + gwarancja na wykonaną pracę. Adres: biuro.puh.kris@wp.pl
Witam
jesli jeszcze aktualne , to jestem zainteresowany . FR-B INTERIOR Leszek Oficjał 660-400-112 . mogę wysłać zdjęcia na maila
jezeli jeszcze jest Pani zainteresowana prosze o kontakt 500-731-661
Firma remontowo-wykończeniowa DEKOR przyjmie zlecenia budowlane.Oferujemy duży zakres umiejętności i fachowość.W razie pytań prosimy dzwonić 602763042

Oferujemy ciekawe pomysły związane z remontem, solidną czystą prace, duże doświadczenie.Pozdrawiam serdecznie

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Gdzie chcielibyście zamieszkać? Czyli przeprowadzka z pomorza. (12 odpowiedzi)

Temat trochę kontrowersyjny bo wszyscy wiedzą, że pomorze jest najlepsze :) Ale gdybyście mieli...

mieszkania na pustkach (53 odpowiedzi)

Rozwazamy kupno mieszkania na Pustkach, w starszym budownictwie (lata 80te), te dwuklatkowe...

transport poszukuję tanio i solidnie (9 odpowiedzi)

hej może ktoś ma godny polecenia transport do przeprowadzki , potrzebne żeby załadować i...

do góry