Widok
Do admina
Witam, BARDZO BYM PROSIŁA o założenie zupełnie nowego tematu na forum dotyczącego TYLKO zwierząt domowych ( chodzi mi głównie o psy ), ponieważ nigdzie na forum nie mogę znaleźć takowych informacji. Mam na myśli WSPÓLNE WYJAZDY NA WYSTAWY, PORADY, WSPÓLNE SPACERY itp.
Aby temat był od razu widoczny, tak jak np. DZIELNICE I OSIEDLA, DOM I MIESZKANIE, KOBIETA, SPORT I REKREACJA, CO? GDZIE? KIEDY?, TOWARZYSKIE, MOTORYZACJA, INNE, czy HYDEPARK.
Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję!
Aby temat był od razu widoczny, tak jak np. DZIELNICE I OSIEDLA, DOM I MIESZKANIE, KOBIETA, SPORT I REKREACJA, CO? GDZIE? KIEDY?, TOWARZYSKIE, MOTORYZACJA, INNE, czy HYDEPARK.
Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję!
No właśnie otrzymałem odpowiedź, że wątków o zwierzętach na forum jest bardzo mało i osoby decyzyjne nie widzą sensu aby tworzyć osobną kategorię do tego typu tematów. Póki co polecam serwis ogłoszeń i dział zwierzęta http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/
Postaram się jeszcze porozmawiać na ten temat, ale potrzebuję więcej argumentów.
Postaram się jeszcze porozmawiać na ten temat, ale potrzebuję więcej argumentów.
To ja mam dwie sprawy do admina:
Po pierwsze:
Dlaczego BABY mają cały dział dla siebie , a FACECI nie mają się gdzie podziać , toż to jawna dyskryminacja jest zwierzątkom domowym chcecie zakładać forum ? a Facaci to co ?
Po drugie :
Po cholerę przy każdym poście jest "zgadzam się/nie zgadzam się z opinią" dla przykładu ktoś się pyta : Na której stacji jest najtańsze paliwo w trójmieście i zaraz trzy ręce np w dół "nie zgadzam się z tą opinią" (to jest tylko przykład) ale z czym tu się nie zgadzać albo zgadzać - ku.na , jak ktoś się tylko pyta innych o zdanie?
Po pierwsze:
Dlaczego BABY mają cały dział dla siebie , a FACECI nie mają się gdzie podziać , toż to jawna dyskryminacja jest zwierzątkom domowym chcecie zakładać forum ? a Facaci to co ?
Po drugie :
Po cholerę przy każdym poście jest "zgadzam się/nie zgadzam się z opinią" dla przykładu ktoś się pyta : Na której stacji jest najtańsze paliwo w trójmieście i zaraz trzy ręce np w dół "nie zgadzam się z tą opinią" (to jest tylko przykład) ale z czym tu się nie zgadzać albo zgadzać - ku.na , jak ktoś się tylko pyta innych o zdanie?
Proszę o propozycję, jaką miałby nosić nazwę dział dla "Facetów". W sensie że analogicznie do działu "Kobieta" miałby istnieć dział "Mężczyzna"? Co by się w nim działo? Bo jak widać kobiety mają tematów bez liku.
Co do kciuków to jest to mechanizm, od którego nie możemy wymagać by rozpoznawał czy w treści postu jest opinia czy zapytanie.
Co do kciuków to jest to mechanizm, od którego nie możemy wymagać by rozpoznawał czy w treści postu jest opinia czy zapytanie.
Lecimy dalej : przy rozbudowanych wątkach mających po kilkaset komentarzy i kilka wątków pobocznych gdzie nowe komentarze nie koniecznie są jako ostatnie , napis nowy staje się niewidoczny i łatwy do przeoczenia - może te nowe komentarze mogły by mieć też inny kolor tła - delikatnie się różnić , ale tak aby były łatwo zauważalne przy przewijaniu paska (jasny pastelowy żółty?) hmmm ?
Ze sprawą wyróżnienia nowych postów trochę się spóźniłeś, choć zawsze można zrobić coś jeszcze, aby było bardziej przejrzyście :)
Kiedy pojawiła się ta opcja, początkowo wyglądało to inaczej- intensywnie pomarańczowy prostokąt z napisem "Nowe". Jak dla mnie zwracał on uwagę bardziej, niż sama treść postu (może za sprawą braku dysfunkcji w postaci słabego wzroku :)).
Odnośnie komentarzy w środku wątku. Rzadko kiedy są to opinie wnoszące coś znaczącego do dyskusji. Ich szukanie znajduje więcej czasu niż przeczytanie. Bardziej mają formę słów spuszczonych ze smyczy, niż przemyślenia. Oczywiście rozumiem Twoją potrzebę czytania wszystkiego;)
Jak ja praaaagnęłam mieć czerwony login (i byłoby to możliwe!)... Niestety KTOŚ mnie wyprzedził, ale za karę nie ma gwiazdek ;)
Kiedy pojawiła się ta opcja, początkowo wyglądało to inaczej- intensywnie pomarańczowy prostokąt z napisem "Nowe". Jak dla mnie zwracał on uwagę bardziej, niż sama treść postu (może za sprawą braku dysfunkcji w postaci słabego wzroku :)).
Odnośnie komentarzy w środku wątku. Rzadko kiedy są to opinie wnoszące coś znaczącego do dyskusji. Ich szukanie znajduje więcej czasu niż przeczytanie. Bardziej mają formę słów spuszczonych ze smyczy, niż przemyślenia. Oczywiście rozumiem Twoją potrzebę czytania wszystkiego;)
Jak ja praaaagnęłam mieć czerwony login (i byłoby to możliwe!)... Niestety KTOŚ mnie wyprzedził, ale za karę nie ma gwiazdek ;)
"....intensywnie pomarańczowy prostokąt z napisem "Nowe". Jak dla mnie zwracał on uwagę bardziej, niż sama treść postu" - kobiety tak mają ze wszystkim najważniejsze żeby było "różowe" reszta się nie liczy ;P
"...Ich szukanie znajduje więcej czasu niż przeczytanie..." - gratuluje zdiagnozowania problemu , pomyślmy nad jego rozwiązaniem ;)
"Oczywiście rozumiem Twoją potrzebę czytania wszystkiego;)" - czyż nie trzeba mieć oko na wszystko jak kobiety zawsze swoje 5 groszy gdzieś wciskają :P
"...Ich szukanie znajduje więcej czasu niż przeczytanie..." - gratuluje zdiagnozowania problemu , pomyślmy nad jego rozwiązaniem ;)
"Oczywiście rozumiem Twoją potrzebę czytania wszystkiego;)" - czyż nie trzeba mieć oko na wszystko jak kobiety zawsze swoje 5 groszy gdzieś wciskają :P
"...najważniejsze żeby było "różowe""
Dla mnie wyłącznie czerwone :D Reszta liczy się zdecydowanie mniej, ale jednak.
Przyjmuję gratulacje. Twoje uznanie jest dla mnie nieocenione, jednak szukanie rozwiązanie nie jest konieczne. Akceptuję niepełny obraz i dobrze mi się z tym żyje :)
Staram się ograniczać do trzech groszy ;)
Pytanie było do Admina. Często zdarza Ci się wypowiadać za innych?
Dla mnie wyłącznie czerwone :D Reszta liczy się zdecydowanie mniej, ale jednak.
Przyjmuję gratulacje. Twoje uznanie jest dla mnie nieocenione, jednak szukanie rozwiązanie nie jest konieczne. Akceptuję niepełny obraz i dobrze mi się z tym żyje :)
Staram się ograniczać do trzech groszy ;)
Pytanie było do Admina. Często zdarza Ci się wypowiadać za innych?
Odnośnie kolorów to przedstawicielki płci pięknej, które ukończyły 17 rok życia powinny zapomnieć o tym że istnieje coś takiego jak kolor różowy.
Swoją drogą adminie dlaczego napisem "nowe" nie są oznaczone wszystkie pojawiające się na forum nowe wpisy?
Swoją drogą adminie dlaczego napisem "nowe" nie są oznaczone wszystkie pojawiające się na forum nowe wpisy?
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Ciekawe, co na to Panowie :)
Coś dla Wdr. Nowy post nie jest wyróżniony, a komentarz... fiu, fiu :)
http://forum.trojmiasto.pl/Szukam-geja-bo-to-podobno-najlepszy-przyjaciel-kobiety-t389808,1,46.html
Coś dla Wdr. Nowy post nie jest wyróżniony, a komentarz... fiu, fiu :)
http://forum.trojmiasto.pl/Szukam-geja-bo-to-podobno-najlepszy-przyjaciel-kobiety-t389808,1,46.html
"Dlaczego mamy udawać, że nie znamy różowego?"
Nie udawać że nie istnieje tylko zapomnieć o tym że istnieje. Dlatego że w pewnym wieku nie przystoi nosić ubrań w kolorze różowym. Choć kiedyś widziałem panią na oko sporo po sześćdziesiątce caluśką w ubraniach koloru lilaróż.
Słowo kuriozalnie nie w pełni oddaje jej wygląd. :)
Nie udawać że nie istnieje tylko zapomnieć o tym że istnieje. Dlatego że w pewnym wieku nie przystoi nosić ubrań w kolorze różowym. Choć kiedyś widziałem panią na oko sporo po sześćdziesiątce caluśką w ubraniach koloru lilaróż.
Słowo kuriozalnie nie w pełni oddaje jej wygląd. :)
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Od dzieciństwa wiem o jego istnieniu i powód, który podałeś (a którego się spodziewałam :)) uważam za niewystarczający. Lubić nie znaczy nosić na sobie od stóp do głowy. Analogicznie w karmazynowym też nie chodzę :)
Zgodzę się, że czasem kobiety nie znają umiaru. Każde popadanie w przesadę czasem śmieszy :)
Zgodzę się, że czasem kobiety nie znają umiaru. Każde popadanie w przesadę czasem śmieszy :)
Cross, pozwól, że Ci pomogę:)
http://spirka.pl/demot/odcienieFW.jpg
http://spirka.pl/demot/odcienieFW.jpg
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Zapomnieliście Isztar i Sadyla poinformować że rozmowa przeniosła sie tutaj :P.
Myślę że błękit Thénarda byłby dobry dla uwidocznienia nowych komentarzy, jednocześnie sama myśl że kolor ten został stworzony przez francuskiego chemika Louis Jacques Thénard-a mogłaby pozytywnie wpływać na wartość merytoryczną odpowiedzi pod tak wyróżnionymi komentarzami.
Myślę że błękit Thénarda byłby dobry dla uwidocznienia nowych komentarzy, jednocześnie sama myśl że kolor ten został stworzony przez francuskiego chemika Louis Jacques Thénard-a mogłaby pozytywnie wpływać na wartość merytoryczną odpowiedzi pod tak wyróżnionymi komentarzami.
> Zapomnieliście Isztar i Sadyla poinformować że rozmowa przeniosła sie tutaj :P.
Dzięki za troskę.. ale Ty też mnie nie poinformowałeś ;)
Co prawda..z Tobą nie spałem.. póki co.. :D
Jak zapewne Sisiolek potwierdzi.. Rzróżniam ciut więcej kolorów niż stanardowy facet. Nawet znam kreślenie "karmazynowy", czy wręcz "ecru" :D
Dzięki za troskę.. ale Ty też mnie nie poinformowałeś ;)
Co prawda..z Tobą nie spałem.. póki co.. :D
Jak zapewne Sisiolek potwierdzi.. Rzróżniam ciut więcej kolorów niż stanardowy facet. Nawet znam kreślenie "karmazynowy", czy wręcz "ecru" :D
Wdr... dziękuję.
Potwierdzam. Po stwierdzeniu Sadyla nawet powinnam, zwłaszcza , że rozmowy na ten temat odbywały się publicznie.
Generalnie ujawnianie informacji uzyskanych na drodze prywatnej szerszemu gronu jest bardzo niestosowne i irytujące. Wychodzę z założenia, że nie należy nikogo wyręczać i pisać o jego/jej sprawach osobistych, zwłaszcza jeśli ta osoba sama tego nie robi. Nie da się ukryć, że korzystanie z PV niesie z sobą pewne ryzyko.
Potwierdzam. Po stwierdzeniu Sadyla nawet powinnam, zwłaszcza , że rozmowy na ten temat odbywały się publicznie.
Generalnie ujawnianie informacji uzyskanych na drodze prywatnej szerszemu gronu jest bardzo niestosowne i irytujące. Wychodzę z założenia, że nie należy nikogo wyręczać i pisać o jego/jej sprawach osobistych, zwłaszcza jeśli ta osoba sama tego nie robi. Nie da się ukryć, że korzystanie z PV niesie z sobą pewne ryzyko.
Ejjjjj.....ale, to i tak będziesz Ty w stopce:P:P Chcesz zgarnąć dla siebie wszystkie Oscary! Wiedziałam;)
Ale dobrze. NIE SPAŁAM jest lepsze....na wypadek, gdyby niemąż przeglądał forum:D Lepiej brzmi niż SPAŁAM:D
Jeszcze byłby rozwód zanim ślub:P
Ale dobrze. NIE SPAŁAM jest lepsze....na wypadek, gdyby niemąż przeglądał forum:D Lepiej brzmi niż SPAŁAM:D
Jeszcze byłby rozwód zanim ślub:P
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Witam adminie, może by czas się ruszyć i posprzątać trochę na forum z elektroniką? Ktoś powprowadzał trochę reklam, kompletnie nie na temat i zaśmieca te i tak już "burdel" Jakieś reklamy drukarni, czy czegoś. Jakieś kolorowe szmatławce. I w ogóle może czas popracować, a nie ściemniać... Z góry dzięki wielkie.
Proszę bardzo :
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/sprzet-elektroniczny-inne/buty-adidas-ogl58694980.html - chyba odzież?
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/rtv/drukarka-ogl58691568.html - dział komputery chyba?
widzę, że zgłoszone wcześniejsze reklamy usunięte...
ile płacisz za wspomaganie/współpracę?
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/sprzet-elektroniczny-inne/buty-adidas-ogl58694980.html - chyba odzież?
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/rtv/drukarka-ogl58691568.html - dział komputery chyba?
widzę, że zgłoszone wcześniejsze reklamy usunięte...
ile płacisz za wspomaganie/współpracę?
takie pytanie w związku z kontem dlaczego awatar we własnym profilu jest dobrej jakości , a po wybraniu nick-a dowolnej osoby jest wyświetlana powiększona miniaturka ? Skoro i tak przechowywane są na serwerze to czemu ich nie wyświetlać ...?
Z takimi idiotami w opozycji Kaczyński może dalej w spokoju przeglądać atlasy kotów...
dlaczego niektóre wątki są nagle zamykane, posty w wątkach kasowane choć regulaminu nie naruszają. Można wiedzieć czym admin się kieruje i jakiemu celu te działania służą ?
Może jakieś wytyczne by się przydały jak zablokować wątek bo mi się przestał podobać ? takie dla wszystkich tych równych i równiejszych... :/
Może jakieś wytyczne by się przydały jak zablokować wątek bo mi się przestał podobać ? takie dla wszystkich tych równych i równiejszych... :/
"I dlaczego niektóre posty nie naruszające regulaminu w dziwny sposób się dematerializują :/"
Odpowiadam: Nie ma skutku bez przyczyny. Zawsze jest jakiś powód usunięcia postu. I na pewno nie muszę się z tego tłumaczyć na forum. Jeżeli autor usuniętego wpisu będzie zainteresowany jaki był powód takiej decyzji to odezwie się do mnie osobiście i tak też się dzieje.
Co do blokady to może angielskie frazy są odrzucane przez automat. On tak czasem ma.
Odpowiadam: Nie ma skutku bez przyczyny. Zawsze jest jakiś powód usunięcia postu. I na pewno nie muszę się z tego tłumaczyć na forum. Jeżeli autor usuniętego wpisu będzie zainteresowany jaki był powód takiej decyzji to odezwie się do mnie osobiście i tak też się dzieje.
Co do blokady to może angielskie frazy są odrzucane przez automat. On tak czasem ma.
jaka jest procedura odblokowania tak zablokowanego wątku w przypadku gdy forumowicze nie podzielają zdania admina że nie ma sensu kontynuacji dyskusji w wątku ?
czy skasowanie postu jest definitywne czy też można się w jakikolwiek sposób odwołać i przywrócić ów post ?
dlaczego posty godzące lub szydzące z ateistycznych poglądów kasowane jakoś nie są, a podobne dotyczące "jedynie słusznej religii" są usuwane, czy jest to zależne tylko od oceny/poglądu admina ?
czy skasowanie postu jest definitywne czy też można się w jakikolwiek sposób odwołać i przywrócić ów post ?
dlaczego posty godzące lub szydzące z ateistycznych poglądów kasowane jakoś nie są, a podobne dotyczące "jedynie słusznej religii" są usuwane, czy jest to zależne tylko od oceny/poglądu admina ?
@vilette O nie, ja nie zamierzam nic sprawdzać.Nie chcę mieć blokady na Forum :)
Gadasz jakbyś miała coś ważnego forumowiczom do zakomunikowania ;P
Masz już jakieś upomnienia ? :P jak to mówią forumowicz bez upomnienia to jak żołnierz bez karabinu ;]
będziesz miała satysfakcję że admin zapisze sobie twój nick w notesiku ;)
Gadasz jakbyś miała coś ważnego forumowiczom do zakomunikowania ;P
Masz już jakieś upomnienia ? :P jak to mówią forumowicz bez upomnienia to jak żołnierz bez karabinu ;]
będziesz miała satysfakcję że admin zapisze sobie twój nick w notesiku ;)
naprodukowałem się po wciśnięciu wyślij - napisało mi ...... zresztą zobacz
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=580509&c=1&k=30
da się to jakoś odzyskać przywrócić czy nie ma szans ? :(
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=580509&c=1&k=30
da się to jakoś odzyskać przywrócić czy nie ma szans ? :(
Tak się bardzo głęboko zastanawiam, myślę, deliberuję...
Chyba przyszedł czas na zmiany wizualne portalu.Ten układ kolumnowy owszem był fajny,ale kilka lat temu.
Owszem argument,że konkurencja ogólnopolska przekształca swoje witryny w okna zdjęciowe,nie jest wystarczającą motywacją ale chyba w podobnym kierunku powinniście jednak pójść.
A tak po ludzku- opatrzył mi się już layout strony.Wiem,że większość będzie narzekać,ale to przeważnie typowa reakcja na zmiany.Jednak trzeba,trzeba się rozwijać i iść do przodu.
Czas na zmiany moje kochane Trójmiasto.pl
Chyba przyszedł czas na zmiany wizualne portalu.Ten układ kolumnowy owszem był fajny,ale kilka lat temu.
Owszem argument,że konkurencja ogólnopolska przekształca swoje witryny w okna zdjęciowe,nie jest wystarczającą motywacją ale chyba w podobnym kierunku powinniście jednak pójść.
A tak po ludzku- opatrzył mi się już layout strony.Wiem,że większość będzie narzekać,ale to przeważnie typowa reakcja na zmiany.Jednak trzeba,trzeba się rozwijać i iść do przodu.
Czas na zmiany moje kochane Trójmiasto.pl
taaa żartuję
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=588811&c=1&k=1#post10216343
albo .. udajesz , albo nie wtajemniczyli cię we wszystko :/
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=588811&c=1&k=1#post10216343
albo .. udajesz , albo nie wtajemniczyli cię we wszystko :/
a jak ty to mikro rozumiesz
"Tego typu wypowiedzi wyrwane z kontekstu - tworzące nowy wątek były, są i będą usuwane."
Przecież to pusty slogan pozwalający cenzurować dowolną treść , bo co drugi wątek jest następstwem wcześniejszego, mógłbym się teraz założyć że jest duże prawdopodobieństwo że to co tu piszemy też zostanie usunięte
"Tego typu wypowiedzi wyrwane z kontekstu - tworzące nowy wątek były, są i będą usuwane."
Przecież to pusty slogan pozwalający cenzurować dowolną treść , bo co drugi wątek jest następstwem wcześniejszego, mógłbym się teraz założyć że jest duże prawdopodobieństwo że to co tu piszemy też zostanie usunięte
ale chyba na tym polega władza Admina - może to zrobić i nikt z nas nie ma na to wpływu, prawda, Adminie?
założyłam kiedyś wątek, który Admin mi usunął, też dostałam bana za upieranie się przy swoim i mogę sobie ponarzekać tylko razem z Tobą, wdr'ku, ale chyba nic na to nie poradzimy ;)
P.S. wdr, z Admina fajny gość jest, nie dąsaj się już ;)
założyłam kiedyś wątek, który Admin mi usunął, też dostałam bana za upieranie się przy swoim i mogę sobie ponarzekać tylko razem z Tobą, wdr'ku, ale chyba nic na to nie poradzimy ;)
P.S. wdr, z Admina fajny gość jest, nie dąsaj się już ;)
O czym Wdr piszesz? O jakiej twórczości? Bo jeśli o udostępnieniu linka do Facebooka, to nie możesz mieć pretensji. Otrzymałem zgłoszenie, że po tym linkiem są niezabezpieczone dane innych osób (profile, m.in. osoby zgłaszającej). Jeżeli ktoś nie ma w ustawieniach opcji, że np. jego znajomi są widoczni dla ograniczonej grupy osób, i są "do wglądu" dla każdego jednego użytkownika, to nie powinien wrzucać tego na otwarte forum. Jest to w jakimś sensie naruszenie prywatności/przepisów ustawy o ochronie danych osobowych. A jest na to zapis w Regulaminie Forum.
Ps. Sprzątanie to mój obowiązek, gdybym tego nie robił to byłby bałagan. A tego byśmy nie chcieli, prawda?
Ps. Sprzątanie to mój obowiązek, gdybym tego nie robił to byłby bałagan. A tego byśmy nie chcieli, prawda?
Ad wątku
przecież miałem rozwiązać problem 2-go konta , wszyscy zainteresowani umiejący czytać między wierszami by zrozumieli (nawet Mikro ;] )
Ad bana
z adminem też tak było - przecież każdy głupi wie że ~admin to nie jest prawdziwy admin tylko żart (pokaż mi kogoś kto by w to uwierzył chętnie zamienił bym z nim parę zdań) :P
przecież miałem rozwiązać problem 2-go konta , wszyscy zainteresowani umiejący czytać między wierszami by zrozumieli (nawet Mikro ;] )
Ad bana
z adminem też tak było - przecież każdy głupi wie że ~admin to nie jest prawdziwy admin tylko żart (pokaż mi kogoś kto by w to uwierzył chętnie zamienił bym z nim parę zdań) :P
Z takimi idiotami w opozycji Kaczyński może dalej w spokoju przeglądać atlasy kotów...