Widok
Do admina
Witam, BARDZO BYM PROSIŁA o założenie zupełnie nowego tematu na forum dotyczącego TYLKO zwierząt domowych ( chodzi mi głównie o psy ), ponieważ nigdzie na forum nie mogę znaleźć takowych informacji. Mam na myśli WSPÓLNE WYJAZDY NA WYSTAWY, PORADY, WSPÓLNE SPACERY itp.
Aby temat był od razu widoczny, tak jak np. DZIELNICE I OSIEDLA, DOM I MIESZKANIE, KOBIETA, SPORT I REKREACJA, CO? GDZIE? KIEDY?, TOWARZYSKIE, MOTORYZACJA, INNE, czy HYDEPARK.
Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję!
Aby temat był od razu widoczny, tak jak np. DZIELNICE I OSIEDLA, DOM I MIESZKANIE, KOBIETA, SPORT I REKREACJA, CO? GDZIE? KIEDY?, TOWARZYSKIE, MOTORYZACJA, INNE, czy HYDEPARK.
Pozdrawiam i z góry bardzo dziękuję!
No właśnie otrzymałem odpowiedź, że wątków o zwierzętach na forum jest bardzo mało i osoby decyzyjne nie widzą sensu aby tworzyć osobną kategorię do tego typu tematów. Póki co polecam serwis ogłoszeń i dział zwierzęta http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/
Postaram się jeszcze porozmawiać na ten temat, ale potrzebuję więcej argumentów.
Postaram się jeszcze porozmawiać na ten temat, ale potrzebuję więcej argumentów.
To ja mam dwie sprawy do admina:
Po pierwsze:
Dlaczego BABY mają cały dział dla siebie , a FACECI nie mają się gdzie podziać , toż to jawna dyskryminacja jest zwierzątkom domowym chcecie zakładać forum ? a Facaci to co ?
Po drugie :
Po cholerę przy każdym poście jest "zgadzam się/nie zgadzam się z opinią" dla przykładu ktoś się pyta : Na której stacji jest najtańsze paliwo w trójmieście i zaraz trzy ręce np w dół "nie zgadzam się z tą opinią" (to jest tylko przykład) ale z czym tu się nie zgadzać albo zgadzać - ku.na , jak ktoś się tylko pyta innych o zdanie?
Po pierwsze:
Dlaczego BABY mają cały dział dla siebie , a FACECI nie mają się gdzie podziać , toż to jawna dyskryminacja jest zwierzątkom domowym chcecie zakładać forum ? a Facaci to co ?
Po drugie :
Po cholerę przy każdym poście jest "zgadzam się/nie zgadzam się z opinią" dla przykładu ktoś się pyta : Na której stacji jest najtańsze paliwo w trójmieście i zaraz trzy ręce np w dół "nie zgadzam się z tą opinią" (to jest tylko przykład) ale z czym tu się nie zgadzać albo zgadzać - ku.na , jak ktoś się tylko pyta innych o zdanie?
Proszę o propozycję, jaką miałby nosić nazwę dział dla "Facetów". W sensie że analogicznie do działu "Kobieta" miałby istnieć dział "Mężczyzna"? Co by się w nim działo? Bo jak widać kobiety mają tematów bez liku.
Co do kciuków to jest to mechanizm, od którego nie możemy wymagać by rozpoznawał czy w treści postu jest opinia czy zapytanie.
Co do kciuków to jest to mechanizm, od którego nie możemy wymagać by rozpoznawał czy w treści postu jest opinia czy zapytanie.