Widok

Do dziewczyn sprzedających własne wytwory

takich jak biżuteria, ozdoby, pudełeczka i inne...
Mam pytanie: czy w jakiś sposób regulujecie tą sprzedaż, czy tylko sprzedajecie tak "okazyjnie"? Jeśli tak, to w jaki sposób znajdujecie "klientów"?
Ja co roku robię różne ozdoby świąteczne, które cieszą się dużym powodzeniem wśród znajomych i rodziny a w tym roku chciałabym spróbować uzbierać za nie parę groszy, tylko nie za bardzo wiem, jak się za to zabrać, bo to tylko takie okazjonalne rzeczy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja rowniez na pewno kupie, pierzaste są świetne.
Ja na pewno też coś kupię:)
Super! Z kawy rewelacja :) na pewno kupię :)
takie z piór widziałam w zeszłym roku i 2 lata temu na allegro
więc jakoś wysyłane były...
piękne są :-) żebym ja miała takie zdolności i cierpliwość ....co do wysyłki to myslę , że gdybyś pakowała w mały kartonik dość twardy do srodka nakładła np. waty i na to choineczka a ten kartonik można nawet włożyć w następny ciut większy kartonik....albo w puszkach po kawie takich większych w środku wylozone watą ...no nie wiem zrób próbę i wyśli taka 1 szt zapakowaną sama do siebie ..zobaczysz czy przetrwa :-)
ja bym sie pisala na te z kawy :):):) !!!!!
agag_agag - ja zazwyczaj sprzedaję to, co zrobię wśród znajomych albo znajomych znajomych albo jeszcze dalej - ktoś przypadkiem znalazł w necie moją galerię i napisał, że chciałby zamówić.

Twoje choinki są świetne! Ja w tym roku też będę się bawić choineczkami, ale nieco innymi, poniżej fotka (pożyczona od dziewczyny, która wykonała tę choinkę):

image

Gdyby ktoś miał ochotę na taką choinkę, to zapraszam do kontaktu mailowego ;-)

(agag_agag - przepraszam za wcięcie w wątek!)
Śliczna! Z czego jest wykonana?
nie wiem jakiej wielkości są choinki, ale może miesciły by się do dużych opakowań po BEBILONIE? Mogę dla ciebie odkładać :-)
też już miałam pod palcem aukcje ze stożkami styropianowymi, ale odłożyłam to na "następny raz" :)
Śliczna ta Twoja
A jaką cenę będziesz proponowała?
Swietna ta choinka!
A jaka cena?
Agag - nie wiem jakiej wielkości są te Twoje cuda, ale może zmieściły by się w opakowania po Bebilonie (te duże)? Jakby co mogę odkładać dla Ciebie
o ja też mam opakowania po bebilonie. Małe i duże :)
A Mirabeel wie, że pożyczyłaś od niej zdjęcie.?...
nie mam pojęcia co to za opakowania, ale będę dziś w akpolu to obadam sprawę :)
znalazłam bloga Mirabeel http://scrapbooking-mirabeel.blogspot.com/2010/09/swieta-tuz-tuz.html co jest ta choinka zielona , autorka pokazuje jak ją samodzielnie wykonać :)
agag-agag , ja mogę zbierać puszki po NAN one są 900 i teraz 800 g może ci wejdą te choinki :)
Ja mam taką choinkę z makaronu od Aga_Aga -kupiłam ją w przedszkolu w którym pracuje Pani Agnieszka.Choinki są naprawde cunde-wygladają bardzo oryginalnie i nie ma osoby która by sie nimi nie zachwyciłam.
teraz bedą trzecie Świeta jak ja mam i ciągle wygląda jak nowa.
Polecam te choineczki!!!
zuzka - napisałam, że to nie moja praca, więc nie wiem, po co uszczypliwość. Gdybym wiedziała, jak się Mirabeel nazywa, to bym podpisała imieniem i nazwiskiem. Wiem, co to prawa autorskie i zaznaczyłam, że to nie moja choinka. A link do bloga autorki już ktoś podał, dla zainteresowanych: http://scrapbooking-mirabeel.blogspot.com/

Ja będę robić choinki 28 cm za 35 złotych.