Widok

Do dziewczyn sprzedających własne wytwory

takich jak biżuteria, ozdoby, pudełeczka i inne...
Mam pytanie: czy w jakiś sposób regulujecie tą sprzedaż, czy tylko sprzedajecie tak "okazyjnie"? Jeśli tak, to w jaki sposób znajdujecie "klientów"?
Ja co roku robię różne ozdoby świąteczne, które cieszą się dużym powodzeniem wśród znajomych i rodziny a w tym roku chciałabym spróbować uzbierać za nie parę groszy, tylko nie za bardzo wiem, jak się za to zabrać, bo to tylko takie okazjonalne rzeczy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W światku scrapbookingowym sezon świąteczny trwa już od dobrego miesiąca - ale też jest to dla mnie dziwne... niemniej - sama ostatnio zachoinkowałam ;) (dla ciekawskich: http://zuzanka-czaruje.blogspot.com) ;)
Ja jeszcze nie zaczęłam! :) Ale chyba w październiku na poważnie do tematu świąt podejdę!

A choinka piękna! Podziwiam!
ja mam tylko duże po bebilonie :-(
Oglądałam te opakowania w sklepie, ale szczerze powiem, że nadal nie jestem pewna czy się zmieszczą... podstawa może byc za szeroka... pokombinuję :P
Jakbym miała jakieś takie pudełko na żywo to bym wiedziała co dalej, ale my nie używamy modyfikowanego...
Te choineczki nie są aż tak delikatne, bez problemu można je przenosić czy przewozić i nic im się nie stanie, ale z przesyłkami to różnie bywa, a nie mam doświadczenia z wysyłaniem...
Jakby jakaś duszyczka miała zbędne opakowania po mleku i mieszkała niedaleko, to chętnie przygarnę :)
agag_agag- jakiej wielkości są choinki i jaką średnicę ma ich podstawa?
a moze takie tuby z przezroczystego plastiku - sprzedaja w takich bombki ( pewnie gdzies mozna nabyc hurtowo.. a dookoła dla zabezpieczenia papier z niszczarki
a czy mogłabym się podłączyć pod wątek i poprosić o instrukcję robienia albumów na picassie.
wprawdzie pisałam już osobny wątek o tym , ale zostałam potraktowana przez naszą koleżankę jak półgłowek.
dopiero odkryłam ten wątek :) wow ale masz talent kobito :) mi się podoba ta ostatnia - boska! a co do pytania: ja swoich kartek nie wystawiam nigdzie, jedynie tu na forum od czasu do czasu, mam grono stałych klientek i działam głównie z poleceń :)
przepiękne !!

czy przy kupnie wiekszej ilości, przewidywane są rabaty ;) ?
pewnie, że przy większej ilości możemy się dogadać :)

Wymiary przykładowe:
Kawowe (mniejsze) średnica podstawy ok 11-12 cm wysokość 20-22 cm
Piórkowe (średnie) podstawa (bez piór) ok 12-13 cm wysokość ok 25 cm
Makaron (duża) podstawa ok 17 wysokość ok 30 cm

W tym tygodniu byłam 3 dni w pracy więc nie powstało ich tyle ile planowałam, ale w weekend postaram się, żeby były już wszystkie możliwe warianty i wtedy zrobię zdjęcia porównawcze i całościowe
Postanowiłam, że i ja się pochwalę moimi poczynaniami :)

image

resztę moich prac mozna zobaczyć na:
http://mydecorations.wordpress.com/
Jeżeli jest ktoś zainteresowany zapraszam na maila (mydecorations@wp.pl) lub na stronkę
Stroiki różnej wielkości, ceny od 15 (mały stroik) do max 40-50 (duze drzewka). Odbiór Zaspa, Morena lub okolice lotniska, ewentualnie możliwa wysyłka
image

image

Uploaded with ImageShack.us

image

aktualne zdjęcia choineczek w nowym wątku
http://forum.trojmiasto.pl/Wyjatkowe-choinki-na-swiateczne-upominki-t186122,1,16.html
Ponawiam pytanie: gdzie i jak można sprzedać, bo na trójmiejskim forum, to chyba nie, skoro nowy wątek został zablokowany...
Wysyłanie ich raczej się nie sprawdzi bo koszt przesyłki to ok 17 zł...
W celach poglądowych zamieszczam zdjęcia tegorocznych/aktualnych choineczek, może ktoś będzie miał pomysł...
Odpowiadam na wszystkie maile :)

image

Butelka po wodzie stanowi odniesienie do wielkości przedmiotów.

Jodełka
image

image

Falbanka:
image

image

Muszelki 3 rodzaje: drobne, pierścieniowe, gładkie (każda w dowolnym rozmiarze):
image

image

image

image

Są też srebrne:
image

Kawowe 2 rozmiary, ale mogą być też większe. Te zdjęcia są wyjątkowo nieudane: zdecydowanie nie oddają realnych kolorów… Jutro przy innym świetle postaram się zrobić lepsze zdjęcia
image

Pierzaste – kolor brokatu do wyboru:
image

image

Nowy pomysł: ażurowe
image

NOwe: szyszkowe:
image

image

A ktoś pytał o wianuszki – proszę:
image

image

Zdjęcia nie pokazują, że wszystkie choineczki są estetycznie zapakowane…
Agusiu prosze na maila jakis link do galerii w picassie, bo rozumiem ze taka stworzysz. Czytalam w drugim watku,ze da sie przeslac poczta,wiec ja na pewno zamowie i dla siebie i do wysylki. Co do konkretow to na poczatku listopada ok? Wtedy dopinam zwykle sprawe prezentow. Podjade do Ciebie i wszystko odbiore. A co do sprzedazy to moze jakies kwiaciarnie by od Ciebie kupily "na handel"? Podpisza z Toba umowe zlecenie albo o dzielo-chyba tak byloby dobrze dla wszystkich. Nie masz jakiejs zaprzyjaznionej kwiaciarni?
galeria jest
mail wysłany
kwiaciarni no właśnie... nie mam...
Dopiero teraz zajrzalam do skrzynki mailowej... dzieki za pamiec. Moja powyzsza prosba jest wiec nieaktualna,bo juz spelniona. Odezwe sie w pierwszy listopadowy weekend.
Ponieważ dysponuję czasem wolnym tylko do końca miesiąca, proponuję przedświąteczną promocję :)
Do końca października obniżam wszystkie ceny o 5 zł :)
Dziewczyny - dzisiaj widziałam choinki na żywo :))))))))) przepiękne :))))

odebrałam swoją :)

baaardzo mi się też podobała kawowa(ciemna) ze złotym brokatem :) i taka malutka złota z zacierek-gwiazdek/kwiatków :)))

na 100% kupię jeszcze jedną :) a może i więcej :)))) ;)

Aga - miło było Cię poznać ;]
Mi też było bardzo miło :)
Żałuję, że nie miałam czasu na kawkę ale babcia nie często nas odwiedza

Prezentuję kolejne cacko-miniaturkę
image